Онлайн магазин Тему (Temu) за България 2025 - 6 - юнска

• 49 583
  • 729
  •   1
Отговори
# 555
Те избират с кого да пратят - няма възможност за избор от страна на купувача. Ако пратят със Спиди или Експрес уан, няма да има проблеми заради размера.

# 556
  • Пловдив
Аз поръчах няколко неща, от които едното беше с размер 80 см. Те ми пратиха нещата с бокс нау и само това голямото са го отделили и пътува с експрес уан.

# 557
Момичета, може ли да ми препоръчате помпа за плажни надуваеми артикули?

# 558
Оказа се, че в пещерата на Али Баба от Тему, имаме и такава помпа🤣. Сега я пробвах на един единичен надуваем матрак. Надува много добре и сравнително бързо. Има и по- малки накрайници за топки и т.н. Много е компактна.
 https://share.temu.com/K0pmOBpBAnA

# 559
  • Асеновград
Оказа се, че в пещерата на Али Баба от Тему, имаме и такава помпа🤣. Сега я пробвах на един единичен надуваем матрак. Надува много добре и сравнително бързо. Има и по- малки накрайници за топки и т.н. Много е компактна.
 https://share.temu.com/K0pmOBpBAnA
Имаме показаната,  от FreakOnALeash  и тази https://share.temu.com/6bqecrykAXA
Но за мен най удачна е тази https://share.temu.com/kRMBcXYXwiA

# 560
Според мен китайците в последно време усилено работят за оправяне на проблемите с транспорта. Може да има тук-таме някоя издънка, но тенденцията е към подобрение на услугата. От доста време пратките ми пристигат в първите дни от прогнозните дати за доставка, а поръчките ми се разделят, когато има по-обемни артикули - тях ги изпращат с Express One.

Оказа се също, че и бизнес психолозите им са доста добри, защото аз си мислех, че като спрат яките оферти, ще спра с пазаруването от тях. Да, ама не... както се казваше едно време Satisfied Поне от 2 месеца корекцията на цената е от 1 до 20 стотинки и ми дават само купони с 30-тина процента намаление, рядко по някоя отстъпка за 1 продукт с макс 40-50% отстъпка, но и това не ме спря да правя поръчки. Очевидно се разчита на навиците, които придобиват клиентите - като свикнеш с нещо и после е по-лесно да продължиш да го ползваш, дори да не ти е толкова изгодно. Но поне вече нищо не ми ограничава връщането както преди, когато задържах и неща, които не ми харесват чак толкова много, просто защото са ми излезли много евтино или за да не ми спрат офертата. Днес си поръчах една рокля в 2 размера, защото трудно уцелвам подходящите размери за дрехи, и едната със сигурност ще я върна. Мисля, че това ще бъде следващата рестриктивна стъпка от тяхна страна - да спрат безплатното връщане, но дано не се случи скоро Simple Smile

# 561
Много сайтове имат безплатно връщане. Не мисля, че биха го спрели. Така човек се чувства сигурен като пазарува и това го кара повече да пазарува. По-скоро биха намалили срока за връщане. Но е добра опция, че може да комбинираш от няколко поръчки точно заради дългия срок. Така поне намаляващ разходите. По-добре да върнеш 5 неща от 5 поръки в една пратка, от колкото всяко отделно. В Шеин не е така. Там не искат да се смесват пратките.

# 562
Много сайтове имат безплатно връщане. Не мисля, че биха го спрели. Така човек се чувства сигурен като пазарува и това го кара повече да пазарува. По-скоро биха намалили срока за връщане. Но е добра опция, че може да комбинираш от няколко поръчки точно заради дългия срок. Така поне намаляващ разходите. По-добре да върнеш 5 неща от 5 поръки в една пратка, от колкото всяко отделно. В Шеин не е така. Там не искат да се смесват пратките.
Абсолютно съм съгласна. На фона на другите китайски сайтове, твърдо Тему ми е фаворит и то с огромен плюс в полза на безплатната доставка и връщане.

# 563
Аз получих една поръчка преди уикенда, не можах да я разгледам добре, защото тръгвах на път, но от това, което видях, стм много доволна!
Ако бях разочарована системно, щях да спра да поръчвам, но повечето неща са си супер и цените ме устройват, само от време на време има по някоя издънка.
Мен все още ме е страх, че ЕС ще забрани сайта, или ще наложи гадни мита, които ще обезсмислят пазаруването от него.

# 564
...
Мен все още ме е страх, че ЕС ще забрани сайта, или ще наложи гадни мита, които ще обезсмислят пазаруването от него.
Това вече прилича на
Дупедатите пардон депутатите са длъжни да пробват дали една или друга глупост ще мине.
Помните ли как щяха да копаят канал Варна Русе. Те магистрала от Търново до Русе ги лъжат 50 години, че ще построят и още са на първа копка.

# 565
Не, не прилича. От години се говори за "мерки срещу фалшивите стоки" от Китай. Все едно е тяхна работа кой какво си купува.
Дали стоките са фалшиви и дали са от Китай или от другаде, е мой проблем, щом аз ги плащам, а не на някое европейско .....

# 566
Не, не прилича. От години се говори за "мерки срещу фалшивите стоки" от Китай. Все едно е тяхна работа кой какво си купува.
Дали стоките са фалшиви и дали са от Китай или от другаде, е мой проблем, щом аз ги плащам, а не на някое европейско .....
Какви фалшиви стоки? Аз нямам и една стока, имитираща световна марка от Тему. Все едно да забранят всички китайски магазини по презумпция за имитация.  А  мита си има и сега, като си проследявате поръчката, не виждате ли движението по митническа обработка и освобождаване? Не се вкарвайте във филми. Пазарувайте евтино, докато можете и това е. Имитациите са в друга графа и по принцип са забранени за разпространение, не само в Тему.

# 567
Ти не си взимала, но в Тему има - виждала съм колани на Пинко, чанти на Полене (не знам как правилно се изговаря), коментирали сме тук слънцезащитата на скин1004 и маските на БиоДенс.

# 568
Ти не си взимала, но в Тему има - виждала съм колани на Пинко, чанти на Полене (не знам как правилно се изговаря), коментирали сме тук слънцезащитата на скин1004 и маските на БиоДенс.
Всеки си носи риска за каквото го влече. Но заради една имитация на Луи Вютон например, няма да затрият целия сайт.

# 569
  • пустинята Гоби
По принцип е така, но никой в световен мащаб не говори за ограничено производство на пластмаси, а за рециклиране, разделно събиране на отпадъци и други лицемерни мерки.

Общи условия

Активация на акаунт