Онлайн магазин Тему (Temu) за България 2025 - 6 - юнска

• 49 471
  • 729
  •   1
Отговори
# 645
Още едни камбанки, от които съм много доволна (няма да стоят все на лампата, просто в момента нямам къде да ги сложа) - звукът е много дълбок и приятен.

# 646
Във Фейсбук цъкнах на един линк и ми даде 35лв отстъпка при покупка над 90 лв.. ползвах и две карти и съм доволна за сега 😁 докато се върне claimcredit 💸💸💸 Много съм доволна за размерите си е страхотен ..  Страхотен е взех го за 14 лв 😊😊

# 647
Видях артикул купен наскоро е намален / от 11.59 на 10.72/ , опитах да го върна но не ми дава кредит, а иска да ми върне цялата сума , а артикула не иска да го връщам. Да се възползвам ли ?

# 648
  • София
Има проблем с артикула ли, защо искаш да го връщаш? Ако има проблем, аз бих се възползвала, но ако всичко със стоката е наред, защо да ми връщат парите?

# 649
  • Асеновград
Преди час, ми даде доста сериозно корекции на цена. За двата стола ми върна 23лв. Възползвах се със събрания кредит и купон та пуснах нова поръчка , с 0,90лв. доплащане.
Утре чакам ученическите раници. дано са хубави. Поръчах отново и капаците за комин, този път по малкия размер, пак имам съмнение, но тук в магазините не намерих такива с мрежа против насекоми.

# 650
Днес ми се появи връщането на кредит след около 20дни отсъствие. Вече си мислех, че повече няма да имам тази оферта. Всеки ден пробвах с claim credit и все излизаше - изтекла дейност. Днес се появи като известие и кликна на него. Офертата е 55/95лв. Нямах готовност за днес, ще си избера нещо и с 1-3 карти за отстъпка и тогава ще поръчам.

# 651
Днес ми се появи връщането на кредит след около 20дни отсъствие. Вече си мислех, че повече няма да имам тази оферта. Всеки ден пробвах с claim credit и все излизаше - изтекла дейност. Днес се появи като известие и кликна на него. Офертата е 55/95лв. Нямах готовност за днес, ще си избера нещо и с 1-3 карти за отстъпка и тогава ще поръчам.
А на мен вече не ми дава втора карта за намаление. Дава ми някаква страница с отстъпки, при която, ако си избера много неща, всичките са с отстъпки, но само на нея. С discount777 и оферти от секцията с промоции , ми дава само едно намаление. С възможност за подмяна еднократно. Но само едно.

# 652
Така е и при мен - много отстъпки на неща, които съм разглеждала и една карта, но доста често (примерно през ден).
Понякога картата е за два артикула, не за един, обаче ако избера единия да е по-скъп, ми дава да избирам само от дреболии за втория.
На мен ми харесва така.

# 653
Така е и при мен - много отстъпки на неща, които съм разглеждала и една карта, но доста често (примерно през ден).
Понякога картата е за два артикула, не за един, обаче ако избера единия да е по-скъп, ми дава да избирам само от дреболии за втория.
На мен ми харесва така.
Аз нямам и какво да купувам сега, но преди можех да си "въртя" въпросителните за два продукта едновременно. Нищо де, като съм на зор за поръчка, ще го мисля. Сега трупам кредит и се чудя защо. Да не се мина случайно като казахте, че на много от вас са го спрели. 😆😆😆

# 654
Днес една малка машинка за шиене се счупи.Написнах бутона за връщане и ми излязоха опции box now и пощите и двете срещу заплащане от 7.05 лв за връщане.Нали уж беше безплатно.Машинката струва 4,те ми искат 7 за връщане.След това писах на бота и той ми върна парите.

# 655
Затова ботът е за предпочитане - до сега винаги е искал да ми върне парите, без обяснения. Само ме пита има ли проблем/дефект, с кой продукт - и предлага връщане на парите.

# 656
  • София
Днес една малка машинка за шиене се счупи.Написнах бутона за връщане и ми излязоха опции box now и пощите и двете срещу заплащане от 7.05 лв за връщане.Нали уж беше безплатно.Машинката струва 4,те ми искат 7 за връщане.След това писах на бота и той ми върна парите.
Връщала ли си други продукти от поръчката с машинката?

# 657
  • София
Затова ботът е за предпочитане - до сега винаги е искал да ми върне парите, без обяснения. Само ме пита има ли проблем/дефект, с кой продукт - и предлага връщане на парите.
Явно и там е избирателно. Писах тук за уреда за сушене на обувки, който спря да работи. И с бота, и с човек си писах. Сега пътува обратно и чакам да си го получат, за да ми върнат парите.

# 658
Връщала ли си други продукти от поръчката с машинката?
[/quote]Сега погледнах,не съм връщала.Поръчката е стара,на близо 4 месеца,да не би за това.

# 659
  • На изток от Ада
Да похваля тази чанта  https://share.temu.com/R2PKFuXLOeA изглежда много добре

Общи условия

Активация на акаунт