Онлайн магазин Тему (Temu) за България 2025 - 6 - юнска

• 49 367
  • 729
  •   1
Отговори
# 720
За нищо, надявам се да останете доволни! 😊

Тя, роботът за прозорци и мини прахосмукачката за кола са ми сред най-успешните покупки.

natali12, да, сложих веро. Нямах друго под ръка, но се справи от раз.
Може ли линк за мини прахосмукачката за кола?

# 721
Разбира се. Давам линк от друг продавач обаче, тъй като е изчерпана от този, от който я взех.
https://share.temu.com/rXsp6obxx8A

# 722
Взех го за децата (8лв.) играят си с него .. просто се заразиха от хилядите клипове ... Колекционерска стойност имат само оригиналните. Видях че има "секретни"които после ги продават между 400 и 2000 евро. броя това е лудост...

# 723
От коя вертикална, безкабелна прахосмукачка сте доволни?

# 724
  • София
От коя вертикална, безкабелна прахосмукачка сте доволни?
На предишната страница, писах.
https://share.temu.com/ztkZeMfnVlA

# 725
Издирват се Лалабута/Бубулата, както и да се казват 😀, от серията eat something before sleeping.
В Шейн видях, ама отзивите бяха, кое без крак,някое без лице😀
Скрит текст:

# 726
# 727
  • Асеновград
Някой ако е обръщал внимание, да потвърди наблюдението ми. Преди, щом затворех вратичката на кутиите на Бокса, веднага имаше съобщение за оставена пратка или взета, в приложението им. Сега съобщението за получена идва два три часа по късно, а за оставена, чак когато куриера я заведе. Сякаш системата им в момента не дава реално положение на пратките.

# 728
Някой ако е обръщал внимание, да потвърди наблюдението ми. Преди, щом затворех вратичката на кутиите на Бокса, веднага имаше съобщение за оставена пратка или взета, в приложението им. Сега съобщението за получена идва два три часа по късно, а за оставена, чак когато куриера я заведе. Сякаш системата им в момента не дава реално положение на пратките.
Аз оставих последно в събота. Веднага ми отчете, че пратката е в шкафчето, телефонът ми извибрира веднага и погледнах, че в приложението на Бокс нау вече се обработва. Също така, за разлика от последните няколко връщания, Тему ми върна  парите на следващия ден, без да чакам проверка на качеството.

# 729

Общи условия

Активация на акаунт