Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 91 (м. юни и м. юли)

• 30 556
  • 900
  •   1
Отговори
# 30
  • на острова на мечтите
Гущера, още се смея🤣🤣🤣Жените сме коварни създания! Я да видим ако ти направиш същият мил жест на жената 🤦
Много обичам зеле и аз. Сега ще гледам да намаля количеството. То тук вече и няма зеле. Мина му сезона. Дали е опасно и киселото зеле?
Днес хамбургери. Готви ММ. Да не си помислите, че той ги е приготвил?!
Довечера ще са яйца.

# 31
Здравейте, преди години свалих доста килограми с този режим. Тогава обаче се движех доста повече. Сега, поради една или друга причина, не мога да отделя толкова време за движение. Чудя се, ако я започна сега, ще има ли същия ефект. Добавям и възрастови изменения като менопауза.

# 32
Ей го камъка, за който говорех:

# 33
Гущер, получи ли клаустрофобия от този случай? Grinning

# 34
  • Sofia
Гледам през прозореца нацъфтял бъз и се чудя какво да го правя. Ясно, че на сироп със захар няма да е. Да го изсуша, обаче и чай много не обичам. Има ли варианти като за нас ?

# 35
В Кауфланд еритритолът е 5 лева за 0,5 кг. Ако ти се занимава и ти се дават пари можеш да пробваш, да си направиш няколко литра сироп. На моите хора им направих 35-36 литра, но купих от там 16 кг захар за 1,39 кг. За 3-4 л. ще трябва за 20 лв. еритритол и не съм сигурен дали ще стане, а също и не бях сигурен дали изобщо ще го пия.

# 36
Гущер, мисля, че еритритолът за 5 лв в Кауфланд е било някаква промоция. Ако имаш предвид този с тяхна марка, мисля, че 0,5 кг е към 9 лв.
Кaren, а защо не студен чай или лимонада с лимонов сок и газирана вода?
Храната вчера: наденички и няколко гъби във фрайъра и салата от зеле и 1/2 авокадо, а за вечеря домашен пастет от пилешки дробчета.

# 37
Възможно е. Миналата седмица го купих за 5 лв. и се възхитих, колко е евтино. В кварталния магазин е 7 лв. за 300 гр.

# 38
Гледам през прозореца нацъфтял бъз и се чудя какво да го правя. Ясно, че на сироп със захар няма да е. Да го изсуша, обаче и чай много не обичам. Има ли варианти като за нас ?
Миналата година Страйпер написа много хубава рецепта с бъз, ще я потърся да я приложа тук.

# 39
Без захар няма как да се "извлекат" най-добре ароматите и вкуса от цвета, също така захарта с леката си ферментация прави напитката по-приятна за пиене и не на послено място захарта е и консервант...

# 40
  • Sofia

Кaren, а защо не студен чай или лимонада с лимонов сок и газирана вода?

Това ще се хареса вкъщи, но как да обработя бъза?

# 41
Без захар няма как да се "извлекат" най-добре ароматите и вкуса от цвета, също така захарта с леката си ферментация прави напитката по-приятна за пиене и не на послено място захарта е и консервант...
Тези генерални заключения относно захарта отдавна сме ги опровергали Grin

# 42
Не са генерални... просто не намирам друг вариант за това качество и запазване...

Замразяване? възможно е, но е ... не знам Simple Smile
Пастьоризация? убиваш доста неща сигурно...
С лимонтузу? то няма да е приятно за пиене...
И с изкуствени стабилизатори, сорбати някакви...

# 43
За мен нищо от изброеното Satisfied Просто приемам, че е сезонно и го консумирам само тогава.

# 44
Аз така си консумирам комбучата, в рамките на няколко дена след като е готова, дори си правя вторична ферментация със сушени плодове, които в голяма степен губят своята захарност под формата на бомбастична газировка Simple Smile
Здраве трудно се консервира Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт