При мен ситуацията е малко по-объркана. Имах съмнения за бременност(правим опити с мъжа ми от няколко месеца) но след това си ми дойде уж цикъла след 2 дни закъснение и реших, че нищо не е станало. Не съм правила тест тогава, защото предпочитам да мине 1 седмица закъснение, за да съм сигурна в тестовете, които правя и резултата. Мина ми цикъла, но след 1,2 дни започнаха много странни и силни крампи, точно все едно ще ми дойде пак. Имала съм болки про овулация, но тези нямаха общо, доста по-силни са, малко като на контракции. За това реших да си направя тест, за кое успокоение, че няма нищо свързано с бременност. Е…не се успокоих и двата теста, един дигитален и един обикновен бяха положителни, втория беше не със сутрешна урина и чертата е много бледа, но се вижда дори леко на снимки. Днес правих пак, но не със сутрешна урина дигитален и е отрицателен. Чакам да дойде понеделник да отида на доктор, но някоя дама може ли да даде мнение по въпроса, защото се притеснявам доста и ще ми дойде добре някакви мнения по въпроса все пак☺

Ако искаш да пробваш пак, попитай АГто при следващата консултация и може да помогне с насоки.