"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори №67

• 25 364
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
За съжаление нищо не се вижда. Защо не опитате с по-надежден тест утре сутрин, ако имате съмнение? Simple Smile

# 391
  • Sofia
Ще се включа, че и аз нищо не виждам. Имате 2 опции или правите кръвен или чакате още някой и друг ден и повтаряте теста.

# 392
Просто кажете, че има вероятност да сте бременна, има антибиотици които са съвместими.

# 393
И аз не виждам черта. Имайте предвид, че Престо са шит и напоследък много жени имаха фалшива черта с този тест. Купете си друг или пуснете кръвен.

# 394
Здравейте!
Малко предистория: над 2г. опити, един спонтанен аборт в 5г.с. след естествено забременяване и един спонтанен аборт 8г.с. в края на юни след първи и единствен за сега ЗЕТ (Ембриона беше с триплоидия). Имаме мъжки фактор и женски - стеснени тръби, които са пропуснали.
Мислех септември да направим втори ЗЕТ, тъй като имаме ембриончета, но вчера в 20ч. тъкмо преди да излезем нещо ме накара да направя един тест, като не го изчаках 5мин. тъй като предполагах, че ще е негативен. След 40 мин. като се върнахме вкъщи  го погледнах:
Шок и все пак размисъл да не би да е изпарителна…
Не се стърпях и в 23ч. направих още един:

Появи си се на 5тата минута.
Вчера трябва да е било 9 дена след овулация.
Днес 10DPO със сутрешна урина:

Не знам дали реалистично си представях, че ще има по-голямо насищане, но може би наистина е много рано.
Сега само се надявам да е здраво, силно, да се задържи и да е вътрематочно Hands Pray

# 395
Здравейте, виждам чертичка на всички тестове. Дано всичко е наред. Simple Smile

# 396
Не се стресирайте само, вече има много жени забременяли спонтанно след инвитро. Радвайте се, че се е случило доверете се на организма и естествения подбор. И моите тръби бяха почти непроходими и забременях по същия начин, а истината за реалното им състояние е някъде по средата. Следете си чхг за удвояване на всеки 48 ч. и после на преглед за установяване на вътрематочна бременност. Браво и честито!

Здравейте!
Малко предистория: над 2г. опити, един спонтанен аборт в 5г.с. след естествено забременяване и един спонтанен аборт 8г.с. в края на юни след първи и единствен за сега ЗЕТ (Ембриона беше с триплоидия). Имаме мъжки фактор и женски - стеснени тръби, които са пропуснали.
Мислех септември да направим втори ЗЕТ, тъй като имаме ембриончета, но вчера в 20ч. тъкмо преди да излезем нещо ме накара да направя един тест, като не го изчаках 5мин. тъй като предполагах, че ще е негативен. След 40 мин. като се върнахме вкъщи  го погледнах:
Шок и все пак размисъл да не би да е изпарителна…
Не се стърпях и в 23ч. направих още един:

Появи си се на 5тата минута.
Вчера трябва да е било 9 дена след овулация.
Днес 10DPO със сутрешна урина:

Не знам дали реалистично си представях, че ще има по-голямо насищане, но може би наистина е много рано.
Сега само се надявам да е здраво, силно, да се задържи и да е вътрематочно Hands Pray

# 397
Здравейте! Последно имах МЦ от 18-22ри юли. До сега не си бях правила тест за ОВУ, та си направих на 31 юли вечерта и имаше две еднакви черти, контролната беше една идея по-тъмна от тази за овулацията. Не направих повече тестове след това. Направих отново на 6-ти август и тя изглеждаше така (в снимката долу), вероятно минала, но незнайно кога, дали на 1-2ри, дали на 4-5-ти. С приятеля ми започнахме да не се пазим от 4 август. Цикъла ми е точен, имам календар и винаги си идва на датата, та днес е датата и си направих 2 теста surecheck и presto. Не видях резултат, освен на Престо, до 5-тата минута доста бледа черта, но за Престо знаем. Та въпроса ми е разбира се ако не ми дойде днес, възможно ли е утре ако пак направя surecheck да излезе нещо ако съм бременна? На вас кога ви отчете положителния резултат?

# 398
Това не е положителен тест за овулация, което е сигурно.
Останалото са само предположения, вземете си нов тест за бременност и повторете. При мен беше положителен уринарен 8-9 дена след  доказана овулация (проследявана по указания!) или 5 дена преди цикъл.
Surecheck иска наситеност на чхг за да отчете положителен и в деня на цикъла би следвало да има достатъчно хормон. Вземете си обикновени лентички, те са с висока чувствителност.

Здравейте! Последно имах МЦ от 18-22ри юли. До сега не си бях правила тест за ОВУ, та си направих на 31 юли вечерта и имаше две еднакви черти, контролната беше една идея по-тъмна от тази за овулацията. Не направих повече тестове след това. Направих отново на 6-ти август и тя изглеждаше така (в снимката долу), вероятно минала, но незнайно кога, дали на 1-2ри, дали на 4-5-ти. С приятеля ми започнахме да не се пазим от 4 август. Цикъла ми е точен, имам календар и винаги си идва на датата, та днес е датата и си направих 2 теста surecheck и presto. Не видях резултат, освен на Престо, до 5-тата минута доста бледа черта, но за Престо знаем. Та въпроса ми е разбира се ако не ми дойде днес, възможно ли е утре ако пак направя surecheck да излезе нещо ако съм бременна? На вас кога ви отчете положителния резултат?

# 399
Здравейте, много нелепа ситуация. Три положителни теста за бременност. Вчера направих кръвен, а той отрицателен. Много съм объркана и не знам какво да правя сега.

На снимка се вижда много бледо, пък и са бледи, но ги има. Само да уточня, че още не съм със закъснял цикъл. Направих ги, защото имах някаква интуиция и сега съм още по-объркана.

# 400
Може да е била биохимична

# 401
Може да е била биохимична

В такъв случай да не се надявам и да си чакам менструация. Просто имах надежда, че е много рано и заради това такива резултати.

# 402
  • София
Престото често дава изпарителни черти, а шуърчека ми изглежда отрицателен. Много по-вероятно е да се хване биохимична на кръвен. За мен е ненужно това тестване преди датата на очакваната менструация, освен в много редки случаи.

# 403
Престото често дава изпарителни черти, а шуърчека ми изглежда отрицателен. Много по-вероятно е да се хване биохимична на кръвен. За мен е ненужно това тестване преди датата на очакваната менструация, освен в много редки случаи.

Не знам дали е изпарителна, и то два пъти. Появи се на има няма 3тата минута.
На шуърчек пак бързо се появи чертата, но факт - бледа.

# 404
Здравейте мили дами искам да споделя моята ситуация и да получа някакво мнение или успокоение от вас тъй като на мен това ми се случва за първи път на 25-ти юни ми започна менструацията и тогава  беше последният ми  цикъл,от тогава не ми е идвало. На 28 юли получих леко розовеникаво зацапване с кафеникаво за кратко и то при избърсване след това започна леко дърпане в ляв и десен яйчник когато легна особено започнах много често да уринирам подуване на гърдите Орела ми стана тъмен сутрешно гадене отпадналост подуване на корема и то доста но тестовете все още са ми отрицателни тъй като съм на гинеколог края на месеца Искам вашето мнение дали може да е бременност но и да не отчита теста още.
Благодаря предварително

Последна редакция: сб, 16 авг 2025, 11:51 от Ility95

Общи условия

Активация на акаунт