"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори №67

• 21 400
  • 636
  •   1
Отговори
# 615
В зависимост от дефицитите, които имам купувам и добавките. В такъв тип комбинирани според мен е много ниска дозата на всичко. Плюс това например Витамин Д не е хубаво да се пие заедно с магнезий, инозитола е хубаво да е сутрин на гладно.

По принцип няма да навреди и може наистина да има положителен ефект, така че щом са изписани - всичко е точно.

Аз лично пиех цинк, NAC, r-ala, убиквинол, магнезиев глицинат, витамин Ц, витамин Д+К2, омега 3, хром пиколинат, а може и още, което не помня сега на първо четене. Имах дефицити обаче, както и операция с пълна упойка. Пиех и колаген доста време, но пак заради други неща.

# 616
Здравейте , някой от вас пил ли е Doppelherz system Фертил Баланс за жени за лесно забременяване? Моят док ми изписа тези прахчета и инофолик на прахчета. С мъжа ми правим опити от няколко месеца горе долу 3 4 м.

Чувала съм положителни мнения за други Cycle Balance, както и хапчета с билката Витекс.

# 617

Здравейте, според вас това изпарителна черта ли е? 🥲

# 618
Кога се появи?

# 619

Правих го към 15/00 погледнах че нищо не се появява и излязох когато се прибрах преди час го видях

# 620
Хора, четете ги тия инструкции, моля! Невалиден е.

# 621
Вземи си обикновени лентички и си направи нов, ще отчете по-ясна черта. На Персто вяра не може да му се има, дори и да е +.

Здравейте, според вас това изпарителна черта ли е? 🥲

# 622
Мамита имали ли сте бяло течение с розав отенак 7 дни преди цикал всякаш е розаво течение и каква може да е причината беше само 2 дни сутрин

# 623
Може да е имплантационно кървене, може да е нещо друго

# 624
Мамита имали ли сте бяло течение с розав отенак 7 дни преди цикал всякаш е розаво течение и каква може да е причината беше само 2 дни сутрин

И аз тази сутрин забелязах такова течение 8 дни преди МЦ

# 625

Направих тест но е отрицателен

# 626

Направих тест но е отрицателен

Може да е твърде рано за тест изчакайте си закъснение на цикъла.

# 627
Дано е това което искаме 🙂

# 628
Дами да ви споделя какво забелязах днес като се рових из стари теми за тестовете!
Една дама си беше правила два теста на шуърчек /ултра голд писалка и обикновен касета/. Писалката пишеше, че е от сутринта и беше със втора ясно изразена черта, а обкновения направила следобед и беше с много бледа черта. Въпроса и беше защо е така?
Като проверих в онлайн аптеките за шуърчек разбрах, че ултра голд е с по силна формула от обикновените, та предположих, че именно това е била причината в разликата на наситеноста на чертите. А иначе на всичките им видове шуърчек пише че се правят на 1 ви ден от закъснението.
Това все пак е тест който доста дами правят и реших да го отбележа, то имали избор човек, като почти всяка аптека предлага шуърчек и престо 😂

# 629
Чертата на следобедния тест е била по-бледа, защото концентрацията на хормона в урината е по-слаба поради приемането на течности и ходенето до тоалетна.

Общи условия

Активация на акаунт