"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори №67

• 25 547
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
Моника, а защо сте толкова сигурна, че тестът греши? Вече ви дойде цикълът? Направихте си кръвен тест? Или просто защото имате и други отрицателни тестове? Те имат различна чувствителност, а и очевидно сте ги правили в различно време от денонощието. Само от това, което сте написала и качила аз не бих си извадила такъв категоричен извод. Все пак ви желая успех скоро, дори да не е в този месец Hug

# 91
Моника, а защо сте толкова сигурна, че тестът греши? Вече ви дойде цикълът? Направихте си кръвен тест? Или просто защото имате и други отрицателни тестове? Те имат различна чувствителност, а и очевидно сте ги правили в различно време от денонощието. Само от това, което сте написала и качила аз не бих си извадила такъв категоричен извод. Все пак ви желая успех скоро, дори да не е в този месец Hug

Здравейте! Благодаря Ви за отговора! Не, не ми е дошло все още, кръвен също не съм пускала. Но от опит знам, че чертата трябва да свети на всички тестове при закъснение и да се появи в указаното време, а не след това. Все още има лъч надежда... дано стане чудо.

# 92
И двата теста са положителни, втория е правен с по-разредена урина. Това не са изпарителни черти.
Surechek са най-слабо чувствителни към ЧХГ т.е. концентрацията му в урината  следва да е висока за да отчете положителен.
Здравейте! Първи ден закъснение, вероятно от стрес, въпреки че копнеех да съм бременна.
Много, много ми е тъжно...но това е доказателство, че всеки тест може да покаже грешен резултат. Единственият тест, който не ме беше подвеждал, е шуърчек. Но ето, че и това се случи. Искам да ви покажа върха на изпарителните черти (появили се след времето за отчитане). Първият тест е лъжа, вторият е направен около час след това. Пожелавам на всички, които копнеят за две черти, да ги видят и да са истински.

P.s. Имам и престо с бледи черти, be.live и лейди тест лентичките са напълно отрицателни.

# 93
Не знам, момичета....не ми се е случвало такова нещо. Какъв карък трябва да си, да уцелваш все тестове с петна или черти, които дори не са на мястото си...Unamused

Шуърчек от тази сутрин - за мен тази черта не е реална тъй като се видя след около 2 часа (преди това просто имаше едно голямо петно и не се виждаше нищо ясно), а дори и контролната не изглежда, както трябва (в началото беше и доста бледа). Може би е невалиден...

Престо - направени по-късно с надеждата, че уж са по чувствителни...но пак се виждат само някакви петна, сенки... дори не са на правилното място.

Цикъл все още няма, надеждата умира последна, но вече я губя. Worried

# 94
Престо не го зачитай, като резултат изобщо, независимо дали е + или - отиди и си пусни кръвен. Бременна си!
Не знам, момичета....не ми се е случвало такова нещо. Какъв карък трябва да си, да уцелваш все тестове с петна или черти, които дори не са на мястото си...Unamused

Шуърчек от тази сутрин - за мен тази черта не е реална тъй като се видя след около 2 часа (преди това просто имаше едно голямо петно и не се виждаше нищо ясно), а дори и контролната не изглежда, както трябва (в началото беше и доста бледа). Може би е невалиден...

Престо - направени по-късно с надеждата, че уж са по чувствителни...но пак се виждат само някакви петна, сенки... дори не са на правилното място.

Последна редакция: нд, 22 юни 2025, 22:22 от Alfafa

# 95
Престо не го зачитай, като резултат изобщо, независимо дали е + или - отиди и си пусни кървен. Бременна си!

Благодаря, дано да сте права! Имам силни болки в корема и кръста, както и тежест - все едно всеки момент ще ми дойде. А по принцип не съм с болезнен цикъл.

Ето единият престо 5-10 Мин след първата снимка, но пак е петно според мен.

Ако до утре не ми дойде ще пусна кръвен. Прекалено странна е цялата тази ситуация.

# 96
  • Бургас
Престо не го зачитай, като резултат изобщо, независимо дали е + или - отиди и си пусни кървен. Бременна си!

Моята черта беше доста по-бледа и вече съм към края на 3-ти месец. Изчакайте няколко (2-3) дни и повторете теста

Първите ми тестове:

# 97

Моята черта беше доста по-бледа и вече съм към края на 3-ти месец. Изчакайте няколко (2-3) дни и повторете теста

Първите ми тестове:

За съжаление вече се появи зацапване... оскъдно и само на тоалетната хартия, но го има. Много ме боли корема и кръста. Мисля, че дотук бях с надеждите.Disappointed

Лека бременност Ви пожелавам!

# 98

Здравейте мами бих искала да знам дали е положителен благодаря за отговорите предварително.

# 99

Здравейте мами бих искала да знам дали е положителен благодаря за отговорите предварително.

Има черта, ама престо не са най - надеждните тесове. Колко дни закъснение имате, ако има такова?

# 100
Здравейте! Ще започна така последна ми редовна менструация беше на 19 май, като по календар трябваше да съм във овулация на 7 юни. Менструацията ми попринцип не е от най-редовните. На 9 юни с мъжът ми имахме незащитен полов контакт като не се усетихме че е 2 дни след уволация. / Ако не се изместила де/. До днес бях със 3 дни закъснение и тази сутрин реших да си направя тест. Имам 2 положителни тес ленти и един невалиден шлърчек. Но и напреди малко ми дойде.  Какво може да е това сега? Дали тестовете нещо да са дали грешка, но и двата ли? Или ако е имало бременност да се прекъснала? И възможно ли е да е нещо цветна бременност /въпреки че знам, че такова наименование не съществува/
Благодаря предварително!

# 101
  • София
И да е имало бременност, най - вероятно е била биохимична.

# 102

Има черта, ама престо не са най - надеждните тесове. Колко дни закъснение имате, ако има такова?

По принцип цикълът ми не е редовен,но вече втори месец нямам менструация 🤷🏻‍♀️

# 103
  • София
При това положение кръвен и посещавате лекар. Този тест хич не го гледайте.

# 104

По принцип цикълът ми не е редовен,но вече втори месец нямам менструация 🤷🏻‍♀️

Бих ви посветвала да отидете на преглед или поне кръвен тест да пуснете.
За липса на цикъл втори месец, това не изглежда реална черта, но може миналия месец да е бил без Ову и за това да е пропуснал, а този да е имало. Воъбще възможности много, но определено препоръчвам консултация с лекар и кръвен тест за бременност, това не е малък период от време, хубаво е да си обърнете винмание.

Общи условия

Активация на акаунт