"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори №67

• 25 496
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
Никол Димитрова 98@ цикъла ми беше преди 12 дни сега очаквам да ми дойде след 9 дни
Няма начин да си забременяла сега. По вероятно е болките да са ти от овулацията, отколкото от бременност. И 9 дни преди следващата дата за М е прекалееено рано за каквито и да е показатели за бременност. 🙂

# 226
Никол Димитрова 98@ цикъла ми беше преди 12 дни сега очаквам да ми дойде след 9 дни
Според мен изчакайте да видите дали ще ви дойде.

# 227
Здравейте, момичета 🤗
В голяма чуденка съм. Последният ми цикъл дойде на 11.06 и теста за ову беше положителен на 28.06. На 29.06 имахме опит. Цикълът ми е редовен на 30-31 дни. По календар ми даваше да ми дойде на 11.07, но реално винаги ми идва ден по-рано - винаги точно на пълнолуние. Сега ми дава по календар 2ри ден закъснение. Тъй като никога не ми закъснява, вчера сутрин правих тест и е отрицателен, но не знам какво да мисля, тъй като за първи път правим опит с мъжа ми. Признаци да ми дойде няма, имах болка в гърдите, която отмина. В малко населено място съм, където няма лаборатории и мога най-рано в сряда да пусна кръвен. Има ли смисъл да се надявам...

# 228
Здравейте, момичета! Вече имам 3-4 дневно закъснение и чертата сякаш се насити. С друга марка тест този път пробвах,по-евтин вариант. Утре последно с първа урина правя и спирам . Според вас достатъчно наситена ли е чертата като за такова закъснение? Благодаря за търпението и помощта Ви!

# 229
Да. Честито 🥰

# 230
Здравейте, момичета! Вече имам 3-4 дневно закъснение и чертата сякаш се насити. С друга марка тест този път пробвах,по-евтин вариант. Утре последно с първа урина правя и спирам . Според вас достатъчно наситена ли е чертата като за такова закъснение? Благодаря за търпението и помощта Ви!

Честито изглежда много наситена.❤

# 231
Здравейте, момичета! От онзи ден не се чувствах особено добре - все едно всеки момент ще ми дойде, но съптветно нищо и реших да направя тест

Последния ми цикъл е на 12.06 като обикновено е 28-29 дена. Пуснах си и кръвен днес но ми е някак си неспокойно че е бледа чертата. Благодаря ви!

# 232
Честито, всичко е наред ! Чертичката си е супер🌷🥰 Ето я и моята чертичка - вече съм 10 г.с.

# 233
Здравейте, отново съм аз. Имам чувството, че всеки ден мога да ви пиша, тъй като много много се вълнувам. Тази сутрин отидох на преглед понеже много ме болеше корема и кръста, всичко е наред така ми казаха, болката била понеже съм вдигала нещо по-тежко и ми казаха да не вдигам нещо повече и да внимавам като се навеждам. Не ми казаха обаче в коя седмица съм, общо взето нищо не ми казаха. На първия преглед ми казаха, че съм в 5та г.с., по мои изчесления от датата на последния ми цикъл съм в 8 г.с + 1ден. Дадоха ми снимка но не разбирам на нея нещо дали пише

# 234
Stubbornh,на ехографската снимка се вижда,че сте в 6 г.с и 5 дни ,размерът на ембриона е 0.84 см.

# 235
Stubbornh,на ехографската снимка се вижда,че сте в 6 г.с и 5 дни ,размерът на ембриона е 0.84 см.
Много благодаряя ❤️

# 236
Здравейте отново, тъкмо ми излезе резултата от кръвния:

Знам че трябва да изчакам 48 часа и да пусна още един, но кога г/д мога да посетя доктор и да се вижда нещо?

# 237
  • София
След резултат около над 1000. Мен ме искаха в 6 седмица на преглед.

# 238
Здравейте, отново съм аз. Имам чувството, че всеки ден мога да ви пиша, тъй като много много се вълнувам. Тази сутрин отидох на преглед понеже много ме болеше корема и кръста, всичко е наред така ми казаха, болката била понеже съм вдигала нещо по-тежко и ми казаха да не вдигам нещо повече и да внимавам като се навеждам. Не ми казаха обаче в коя седмица съм, общо взето нищо не ми казаха. На първия преглед ми казаха, че съм в 5та г.с., по мои изчесления от датата на последния ми цикъл съм в 8 г.с + 1ден. Дадоха ми снимка но не разбирам на нея нещо дали пише

Stubborn, кога е била последната ви менструация и овулацията потвърдена ли е с ехограф или лентички? Имате ли редовен цикъл и на колко дни е?
Ако сте 8+1 по ПРМ, а ембриона отговаря на 6+5 това е повече от седмица разлика. Или става въпрос за късна овулация и дълъг цикъл или наистина ембриона изостава. В 8+1 г.с. би трябвало да се види добре оформен ембрион и да се чуе пулс. На тази тема на по предните страници има снимка на една дама с нейния ембрион в 8+1 да сравните как трябва да изглежда. Другия вариант е овулацията да ви е закъсняла с една седмица. На предния път, когато са ви казали 5 г.с, вие в коя бяхте по календар?

# 239

Stubborn, кога е била последната ви менструация и овулацията потвърдена ли е с ехограф или лентички? Имате ли редовен цикъл и на колко дни е?
Ако сте 8+1 по ПРМ, а ембриона отговаря на 6+5 това е повече от седмица разлика. Или става въпрос за късна овулация и дълъг цикъл или наистина ембриона изостава. В 8+1 г.с. би трябвало да се види добре оформен ембрион и да се чуе пулс. На тази тема на по предните страници има снимка на една дама с нейния ембрион в 8+1 да сравните как трябва да изглежда. Другия вариант е овулацията да ви е закъсняла с една седмица. На предния път, когато са ви казали 5 г.с, вие в коя бяхте по календар?
По календар бях в 6 г.с.

Общи условия

Активация на акаунт