"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори №67

• 25 421
  • 737
  •   1
Отговори
# 270
Добре така и не разбрах има ли вероятност да съм бременна от вчера имам болки и в кръста

# 271
Трърде рано е да се каже. Написаха ти - направи си тест на 22.07.

# 272
Два поредни аборта по едно и също време, не е нормално! Пуснете си изследвания за тромбофилия.

[[/b]
Здравейте, незнам дали точно тук ми е мястото но ще опитам.
Март месец забременях и в 4та седмица прокърви обилно със съсиреци и както си му е редът само че се оказа че е спукан хематом, две седмици бебето спря да се развива и на 8ми април ме изчистиха с вакуум.. сега 3 месеца по късно пак два положителни теста и пак 4с3д кървене червена кръв чиста без съсиреци много малко няколко капки на ден предимно като отида до тоалетната има на тоалетната хартия.. нямам болки няма нищо по различно.. на преглед чак другата седмица ( живея в Англия ) та възможно ли е всичко да е наред и това кървене да е пак от този хематом ? Не е постоянно спира после пак има после пак спира вече два дни … благодаря предварително 😊

# 273
Здравейте,по въпроса с ранните тестове да се включа и аз.  На мен са ми се налагали рентегови снимки и преди тях съм си правила тестове, преди закъснение за да съм спокойна,  и все нещо става странно с тези черти . Я се появява някаква с бяло очертание само , я се появи червена  веднага , пък изчезне . И започва едно питане виждам ли я тази черта , не я ли виждам Laughing

# 274
  • София
Здравейте, имам въпрос относно опитните. Зацапването при имплантация колко време в нормално да продължи, може ли да е съпроводено с болки ?

Имам едно дете на 3г, с което бременноста ми беше много лека, след което имам едно загубено бебче в 8 месец. Тази година януари имах спонтанен аборт 5г.с след което ми махнаха голяма киста на яйчник, за която се смяташе че е виновник за неуспешните бременности.

От този месец ( 3 месеца след операцията ) направихме опити за бебе в периода на овулацията. Цикъла ми е на 32 дни редовен без болки. Вчера и днес ( около 7 дни след О. ) имам зацапване от бледо розово вчера до кафеникаво днес. Днес обаче има и болка като при МЦ. Очаквам МЦ на 25.07. С двете бременности не съм имала такова кървене. От какво може да е според вас, рано е за тест .. ще изчакам МЦ да закъснее преди изобщо да правя някакъв …

# 275
Имплантационното кървене в само зацапване по принцип. Болки като при цикъл не са нормални в ранна бременност. Това ми звучи като да ви е дошло вече, но не знам

# 276
  • София
Имплантационното кървене в само зацапване по принцип. Болки като при цикъл не са нормални в ранна бременност. Това ми звучи като да ви е дошло вече, но не знам

Зацапване имам предвид, че не е достатъчно за превръзка а е само при ходене до WC.

# 277
Ами според мен е хубаво да ви види лекар

# 278
Zimk02,не е съвсем вярно това. Имплантационното кървене обикновено е слабо, но при някои жени може да прилича на лек цикъл. А болките, подобни на менструални, са напълно нормални в началото на бременността,те се дължат на имплантацията и разтягането на матката. Разбира се, ако болките са силни или кървенето е обилно, е добре да се консултира с лекар, но лек дискомфорт е често срещан и не е причина за притеснение.

# 279
Лек дискомфорт - да. Но болки като при цикъл - не

# 280
Здравейте, моля за спешен и бърз отговор , защото не знам какво да мисля.
Имам 4 дни закъснение с редовен цикъл съм, днес правих 2 теста на престо и на двата има многооо бледи,но розови черти, накарах мъжът ми и майка му да видят и те видяха като мен, затова тръгнах да си правя кръвен тест и теста излезе 0,16 , което си е категорично отрицателен тест, не знам какво да мисля, като цяло не сме планирали бременност, но искам да знам ако съм ,разбира се!

# 281
Здравейте, моля за спешен и бърз отговор , защото не знам какво да мисля.
Имам 4 дни закъснение с редовен цикъл съм, днес правих 2 теста на престо и на двата има многооо бледи,но розови черти, накарах мъжът ми и майка му да видят и те видяха като мен, затова тръгнах да си правя кръвен тест и теста излезе 0,16 , което си е категорично отрицателен тест, не знам какво да мисля, като цяло не сме планирали бременност, но искам да знам ако съм ,разбира се!

Няма по-точен резултат от кръвния тест. Щом резултатът е отрицателен, значи не сте бременна,въпреки закъснението от 4 дни и бледите черти на "Престо".

# 282
Нямаше ли на скоро една потребителка с отрицателен кръвен тест в една лаборатория, но положителен в друга? Имам такъв спомен.

# 283
Нямаше ли на скоро една потребителка с отрицателен кръвен тест в една лаборатория, но положителен в друга? Имам такъв спомен.

Кръвният тест обикновено се прави в една и съща лаборатория и макар да е възможна грешка, тя е много по-рядка в сравнение с тестовете с урина.

# 284

Може ли да ми пратите този пост ? Това звучи доста стряскащо.

Общи условия

Активация на акаунт