"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори №67

• 25 400
  • 737
  •   1
Отговори
# 315
Аз виждам две черти навсякъде Simple Smile

моля за мнение за тези тестове. имам 3 дни до цикъл.

# 316
моля за мнение за тези тестове. имам 3 дни до цикъл.

Виждат се и на трите.. сигурно ще станат по-наситени идните дни Simple Smile Успех!

# 317

Според вас положителен ли е ?
5 дни до МЦ
Теста не е с първа сутрешна урина.
Чертата се появи на 5 минута.

# 318

Здравейте! Само на мен ли ми се вижда, че тестът има много бледа втора черта - появи се на 2рата минута. Днес е денят, в който би трябвало да ми дойде менструацията.

# 319
Вижда се

# 320

Здравейте! Само на мен ли ми се вижда, че тестът има много бледа втора черта - появи се на 2рата минута. Днес е денят, в който би трябвало да ми дойде менструацията.

Не е никак бледа, моята беше много по-бледа.

# 321
Здравейте, дами,

от понеделник съм с положителен тест, вчвра на преглед при ЧХГ от сряда 1030, не видяха сакче, потвърди жълто тяло в ляв яйчник, не изключи извънматочна. Днес бях при друг лекар, ЧХГ вече 2200, отново нищо не се вижда, той не можа да разбере вляво жълто тяло или нещо друго е, вкараха ме за следене. Последен цикъл на 07.06. и овулация на 24.06. засечена с лентички. На 10.07. направен тест, беше отрицателен, чак на 21.07 излезе положителен и ЧХГ беше 486.68, предполагам късна овулация и късна имплантация. Няма кървене, нямам болки освен ниско долу като преди цикъл (не са постоянни). При Вас кога се видя сакче? Много ме притесни, че има възможно да е извънматочна, утре пак ще ми пуснат ЧХГ и нов ехограф.

# 322
Здравейте, дами,

от понеделник съм с положителен тест, вчвра на преглед при ЧХГ от сряда 1030, не видяха сакче, потвърди жълто тяло в ляв яйчник, не изключи извънматочна. Днес бях при друг лекар, ЧХГ вече 2200, отново нищо не се вижда, той не можа да разбере вляво жълто тяло или нещо друго е, вкараха ме за следене. Последен цикъл на 07.06. и овулация на 24.06. засечена с лентички. На 10.07. направен тест, беше отрицателен, чак на 21.07 излезе положителен и ЧХГ беше 486.68, предполагам късна овулация и късна имплантация. Няма кървене, нямам болки освен ниско долу като преди цикъл (не са постоянни). При Вас кога се видя сакче? Много ме притесни, че има възможно да е извънматочна, утре пак ще ми пуснат ЧХГ и нов ехограф.
Моят резултат беше 7786 и тогава видяха

# 323
Не се притеснявайте, чхг се удвоява много добре, не е задължително, но в повечето случаи е маркер за вътрематочна бременност. При мен чхг=6000 и 1-то АГ нищо не видя, само сак.  В същия ден отидох при друг за който знам, че има добра апаратура видя се жълтъчно мехурче и фетален полюс.

Здравейте, дами,

Последна редакция: пт, 25 юли 2025, 20:19 от Alfafa

# 324
Здравейте, дами,

При извънматочна бременност ЧХГ не се удвоява правилно, а само нараства. Не се притеснявайте.☺️🙏🏽
П.п. казвам го от опит

# 325
ККН3, да, при ИМБ рядко ще нараства правилно ЧХГ, единствения вариант е да си имала много късна овулация, т.е. с 1-2 седмици по-късна. Имали ли сте полови контакти след между 30.06 и 07.07?

# 326
ККН3, да, при ИМБ рядко ще нараства правилно ЧХГ, единствения вариант е да си имала много късна овулация, т.е. с 1-2 седмици по-късна. Имали ли сте полови контакти след между 30.06 и 07.07?

Даа, имахме на 2 и 5 юли… обясних го и на двамата лекари, че съм сигурна, че тогава някъде е било успешно, но те може би се презастраховат, не знам…

# 327

Даа, имахме на 2 и 5 юли… обясних го и на двамата лекари, че съм сигурна, че тогава някъде е било успешно, но те може би се презастраховат, не знам…

А ми, пожелавам ти наистина да е късна овулация, иначе се водиш 6+6, което си е направо 7 г.с. от утре и по календар не само сак, но и ембрион с пулс би трябвало да се види. Ако си 5+6 ( което е една седмица по-късна овулация) пак би трябвало да се види сак, вече 4+6 идва на две седмици закъснение, което рядко се случва ( аз съм с късна овулация, но имам СПКЯ и е нормално, моята е 18-22 ден, по принцип не е нормално при жени със стандартен цикъл, освен ако не си имала кисти или нещо друго, което я е забавило). А и това ЧХГ си отговаря на 4+4,5,6 г.с. При извънматочна ЧХГ расте доста неправилно, може да забави, да спря, после да дръпне отново, но никога или почти никога не е правило удвояващо се. Следи си ЧХГ на 48 ч и предполагам над 3000- 4000 би трябвало вече да се види, ако е вътрематочна.

# 328
Момичета, видяхме си точицата, потвърдиха вътрематочна с много късна овулация. ЧХГ в Токуда досега се увеличаваше двойно на всеки 48, в Първа АГ днес е 2618.9, малко по-малко от 24 часа след вчерашното 2234.03…

Утре ще си пусна в Токуда да видим, дано си расте както досега

# 329
Момичета, видяхме си точицата, потвърдиха вътрематочна с много късна овулация. ЧХГ в Токуда досега се увеличаваше двойно на всеки 48, в Първа АГ днес е 2618.9, малко по-малко от 24 часа след вчерашното 2234.03…

Утре ще си пусна в Токуда да видим, дано си расте както досега
Честито и ти пожелавам пухкав финал ! 🙏🏽☺️ Добре дошла в отбора на бременните мами🌷

Общи условия

Активация на акаунт