"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори №67

• 25 406
  • 737
  •   2
Отговори
# 300
Ще направя,че то тъй не се стои 😄

# 301
Здравейте, дами 🙂 Днес направих кръвен тест, 12 дни след доказана овулация, но нищо не разбирам. Ще бъда благодарна ако ми помогнете. Правих тестове с сутришна урина и шур чек на обяд и показа бледа втора черта. Притеснено ми е! Надявам се всичко да е наред. Благодаря предварително!

# 302
Здравейте, дами 🙂 Днес направих кръвен тест, 12 дни след доказана овулация, но нищо не разбирам. Ще бъда благодарна ако ми помогнете. Правих тестове с сутришна урина и шур чек на обяд и показа бледа втора черта. Притеснено ми е! Надявам се всичко да е наред. Благодаря предварително!

Здравей, ако гледам правилно, все още няма резултат. Simple Smile

# 303

Благодаря много! Просто до сега не съм си пускала  никога и не знам какво да очаквам. Извинявам се за което! Ще изчакам и ще прикача отново в групата за мнение. 🙂

# 304

Благодаря много! Просто до сега не съм си пускала  никога и не знам какво да очаквам. Извинявам се за което! Ще изчакам и ще прикача отново в групата за мнение. 🙂

Като излязат цифри го пуснете пак тук ,ще го видят хората и ще ви кажат Simple Smile

# 305
# 306
Това е на границата, но 12 дни след овулация не е зле. След два дни повторете

# 307
Дано всичко да е наред. След 2 дни ще повторя кръвният тест и силно се надявам стойността да е по-висока. Благодаря ви много!🫶

# 308
Според мен е ниско за 12 дни след доказана овулация, но дано греша. След два дни ще стане ясно.

# 309
Според мен е ниско за 12 дни след доказана овулация, но дано греша. След два дни ще стане ясно.

А за това какво ще кажете.. първи ден 121.21, два дни по късно 240.15

# 310
Удвоява се, значи е добре

# 311
Няма значение колко е ниско, това  е твърде индивидуално, а дали се удвоява на 48ч.

Последна редакция: ср, 23 юли 2025, 22:35 от Alfafa

# 312

Явно се е имплантирало и сега започва да расте ЧХГ-то , след 2 дни си направете пак кръвен . Всичко ще е наред ! 🙏

# 313

Явно се е имплантирало и сега започва да расте ЧХГ-то , след 2 дни си направете пак кръвен . Всичко ще е наред ! 🙏

Дано! Много благодаря на всички ви! Ще се включа след 2 дни и дано да се похваля с хубави новини! 🫶

# 314
моля за мнение за тези тестове. имам 3 дни до цикъл.

Общи условия

Активация на акаунт