"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори №67

• 24 508
  • 737
  •   2
Отговори
# 720
Резултатите от теста се отчитат във времевия прозорец, указан на опаковката. В този случай е отчетен много по-късно и става дума за изпарителна линия. Успех занапред! Simple Smile

Направих още един
Явно нещо тези Лейди тест са ги развалили
Понеже преди тях съм ползвала и никога не са давали изпарителни колкото и да съм ги гледала дори и след часове

# 721
Правете снимката на светлина.
Има ли закъснение, чертите са едвам забелижими, може да пробваш с друг тест или да изчакаш 1-2 дни и пак да си направиш.

# 722
Нямам закъснение все още
Но пък защо на всичките тестове които направих  го има
Явно са изпарителни

Последна редакция: чт, 09 окт 2025, 14:44 от Stefani5679

# 723
Може би защото е рано за тестване, както казах направи след два дни, ако излязат по видими черти ще признак на бременност.

# 724
Здравейте, днес ми излезе кръвния тест. Какво ще кажете?

# 725
Много положителен.

# 726
Здравейте искам да попитам при цикъл на 25 дни и овулация непосредствено веднага след цикъл кога може да направя кръвен тест или домашен !!

# 727
Здравейте искам да попитам при цикъл на 25 дни и овулация непосредствено веднага след цикъл кога може да направя кръвен тест или домашен !!

Не се прави тест преди цикъл а след овулация, най-рано от 8ят ден до 14ден.

# 728
Ако се предположи, че имплантацията е започнала най-рано 6 DPO (ден след овулация) то ЧХГ ще навлезе в кръвта до 8 DPO и евентуално уринарен с чувствителност 10 единици, най-сигурно кръвен, ще покажат.
Приемете, че липсата на цикъл е най-сигурния признак. При рано тестване и късна имплантация, може да покаже “-“ при наличие на бременност.
Ако овулацията не е доказана само гадаем и е безсмислено да се обсъждат предположения.

[/b][/b]

# 729
Теста е правен 5 дена преди Мц
И втората черта се появи още на 2-3 Мин
Притеснява ме че е много тънка и бледа и че след като изсъхна теста не се вижда толкова добре както в началото
Снимките са направени след изтеклото време
Пак ли са изпарителните черти на Лейди

# 730
Засега изглежда да са положителни, макар и много бледа втора черта, все пак се вижда. Би трябвало да има насищане в следващите дни.

# 731
Здравейте следих овулацията с лентички и ми беше на 22ти ден от МЦ.
Днес ми е 13 ти ден след овулацията и направих кръвен според вас не е ли е нисък.

# 732
Здравейте, може ли за съвет? Последната ми менструация беше на 8 септември. Правих секс с презерватив на 19ти,на 27 пак правих с презерватив, момчето тогава даже не успя и да свърши и секса приключи. (тези два пъти го проверявахме дали е скъсан) На 1 октомври пак правих секс с презерватив и за да свърши махна презерватива и ми свърши в дупето. Юни месец пих Ескапел, знам че е отдавна, но оттогава цикъла ми е нередовен 33-34дни. Но тоя път ми закъснява 6дни. Според вас има ли шанс нещо да е станало? Мога ли да направя тест дори и вечерта? Ако е отрицателен има ли нужда да го повторя?

# 733
Има шанс, да. Може по всяко време тест, но сутрин урината е най-концентрирана и има повече хормон, което в началото е важно, когато нивата още не са толкова високи

# 734
Здравейте, писах в друга тема но пиша и тук, за повече мнения!
Пиех противозачатъчни до 31.08 и след това на 5.09 ми дойде редовния цикъл. По календар трябваше да настъпи овулация около 18.09, но си направих няколко теста в този период и бяха отрицателни. Започнахме с приятеля ми да правим опити за бебче. Около 26.09 имах болки в яйчниците и гадене, правих тест и беше отрицателен. На 02.10 трябваше да настъпи менструация, но до този момент липсва (12.10) вече 10 дни. Продължава да ми се гади, постоянно да ми се спи, имам лека срязваща болка понякога в яйчниците, бяло течение и болки в кръстта. Правих си три теста и трите са отрицателни. Кръвен не съм правила. Възможно ли е да са признаци на бременност или ефект от спирането на контрацептивите.
П.С. Пиех 2 години противозачатъчни Линдинет, защото имах нисък Прогестерон

Общи условия

Активация на акаунт