Ясновидци - тема 48

• 55 206
  • 744
  •   1
Отговори
# 15
Момичета,знаете ли някой,който може да познава дали имаме негатив и да може да го изчисти евентуално?

# 16
Момичета,знаете ли някой,който може да познава дали имаме негатив и да може да го изчисти евентуално?

Ако зададете така въпроса на когото и да е, вероятността да ви потвърдят негатив, който дори нямате, е 98%.

# 17
Негативни са всички хора, света и отношенията между хората са лоши,злоба и лицемерието са навсякъде.
И да доста са шарлатаните да ти го кажат.

# 18
Някой знае ли нещо за Светлана от Сухата река? Приятелка на моето гадже много й я похвалила, познала й всичко преди години, дори имената на хора от бъдещето й, но телефоните, които намерих в по-стари теми или не отговаря никой, или отговаря друга жена.

От години вече май никой не се е срещал с нея. Май бяха писали, че живее и в чужбина.

# 19
  • Край морета северни и южни
От години вече май никой не се е срещал с нея. Май бяха писали, че живее и в чужбина.
Жалко, много жалко, защото чухме такива добри отзиви за нея. Едва ли не почвала сама да говори и дори виждала неща, които човек сам си знае и не е казвал на никого.

Някой ще препоръча ли тогава някоя добра от София, за предпочитане да гледа без карти? Може и само за восъколеене, без гледане ако някой знае.

Опитах се да се свържа с Таня от Люлин, писах й на Вайбър, за да не я безпокоя със звънене, но само го беше видяла и нищо не отговори и реших, че няма да го бъде, защото ако на някого му е писано да ти помогне комуникацията ще протича гладко и няма да те гоства, затова не й писах отново. Sad

Двуомях се между нея и нейната почти съседка Ангелина от Люлин, има ли актуални мнения за нея? Назад в темите са доста смесени отзивите.

# 20
Умолявам ви да СПРЕТЕ да ми пишете за жената с обикновените карти НЕ пазя координати. Изказала съм си мнението. 3 теми на всеки 4-5 коментара някой се изказва колко е доволен и се връщаме обратно и се върти едно и също

# 21
Няма еднозначен отговор на питането за добър ясновидец. За всички има и добри, и лоши отзиви. Понеже съм чела всички теми, знам, че и за Светлана имаше не особено добри коментари.

# 22
  • там, където ми харесва
Някои да знае в Бургаско , човек които да лее куршум или восък? Пишете ми на съобщение.

# 23
Някои да знае в Бургаско , човек които да лее куршум или восък? Пишете ми на съобщение.
Вижте Фатме от Несебър, дали не лее куршум...

# 24
Здравейте,

Дали някой знае за ясновидец, който извършва консултации по телефон, ако е възможно да е днес Simple Smile?
Във връзка с болен човек е, очевидно е решила че в момента и е най-важно. А щом така реши човек, е точно така.
Благодаря.

# 25
Здравейте,

Дали някой знае за ясновидец, който извършва консултации по телефон, ако е възможно да е днес Simple Smile?
Във връзка с болен човек е, очевидно е решила че в момента и е най-важно. А щом така реши човек, е точно така.
Благодаря.
Вижте Фатме от Несебър.

# 26
Трета тема подред продължаваме с жената с обикновените карти…..

Работата е там , че от нея има повече доволни хора от когото и да е било друг. Ако някой има нужда и случайно попадне на поредния "досаден" коментар ,си заслужава да се споменава често. За разлика от фатмето тя се интересува от развитието на ситуациите и не се крие след това.

# 27
Миии не е точно така честно-казано. Лично на мен мноооого хора са ми казали, че не са доволни от нея. Просто не всеки пише тук.

# 28
  • Sofia
Аз писах и в предишната тема, че не съм доволна от нея - такова налучкване и общи приказки беше, че чак ми беше смешно. Но изглежда хората не четат, явно и непрекъснато ми пишат на лично да им пращам координатите й.

В същото време жената с Тарото- tarot.lovecompass@gmail.com, която абсолютно всичко ми позна и препоръчах, много хора ми пишат, че и при тях всичко е станало както им е казала, даже вече 2ри и 3ти път се консултират с нея, никой от тях не пише в темата...

# 29
Трета тема подред продължаваме с жената с обикновените карти…..

Работата е там , че от нея има повече доволни хора от когото и да е било друг. Ако някой има нужда и случайно попадне на поредния "досаден" коментар ,си заслужава да се споменава често. За разлика от фатмето тя се интересува от развитието на ситуациите и не се крие след това.

Ееее чак да се интересува моля ви

Общи условия

Активация на акаунт