Ясновидци - тема 48

• 40 882
  • 586
  •   4
Отговори
# 240
Здравейте, май тук бях чела, че на хора посетили гроба на Преподобна Стойна им се случвали после лоши случки. Някой от вас има ли такъв  спомен случайно?
Да, на мен. Наистина.

Благодаря. Някой май беше писал, че родител е починал след това посещение. Щяхме да ходим натам и се сетих за написаното тук, затова попитах. Съжалявам за Вашето преживяване!
Не. Слава богу, здрави са, но направо като че ли всички откачиха около нас. А отидохме с толкова желание....направо бяхме щастливи, че ще отидем там. А то стана...като кошмар
..но.на.връщане, след посещението.
[/quot

Ясно, благодаря Ви!

# 241
Здравейте, как се казваше ходжата от Петко Славейково?

# 242
Не. Слава богу, здрави са, но направо като че ли всички откачиха около нас. А отидохме с толкова желание....направо бяхме щастливи, че ще отидем там. А то стана...като кошмар
А успяхте ли да се изчистите от това и как? Съвпадение или не, нещо подобно на удебеленото се случва с нас след посещение и писане на желание в Руската църква. Disappointed

# 243
Здравейте,

Някой ходил ли е при Силвия от Драгалевци?

Миналата година ми развали магия, и факт с мъжа ми бяхме много скарани и се оправихме след това. Сега пак ми казва че имаме от същото място магия, даде ми указания за разваляне, но спря да ми вдига телефона. Само в една стара тема има коментар за нея и затова се питам и до вас.

# 244
А успяхте ли да се изчистите от това и как? Съвпадение или не, нещо подобно на удебеленото се случва с нас след посещение и писане на желание в Руската църква. Disappointed
Ходя непрекъснато в св.Петка, отстрани.на Шератон и.ротондата.св.Георги.

# 245
Здравейте, май тук бях чела, че на хора посетили гроба на Преподобна Стойна им се случвали после лоши случки. Някой от вас има ли такъв  спомен случайно?
Да аз не бих отишла там никога повече

# 246
  • бургас

Аз ходих два пъти,нищо лошо не ми се случвало.

# 247
Здравейте,
някой има ли отзиви за маг Красимира от Варна
 и Керанка от Добрич?

# 248
Преди години ходих при гледачката Мюрифе Керим. Много останах доволна. Искам отново да се свържа с нея. Намерих я във Facebook и ѝ изпратих покана за приятелство, но не получих отговор. Някой от вас или ваши познати дали имат нейния телефонен номер?

https://www.facebook.com/share/171ShXxvXi/?mibextid=wwXIfr

# 249
Би ли споделила защо, нещо случило ли се е?

Да аз не бих отишла там никога повече

# 250
Аз съм ходила 10-15 години подред по маршрут Рупите - Преподобна Стойна - Роженския манастир със семейството ми. Дори 2 пъти съм спала на леглото на Преподобна Стойна, докато все още позволяваха да се спи в храма.
Нямам наблюдения за негативи след това, дори обратното - пречистване и зареждане.

Има истории, че Ванга е ходела да се зарежда там. Все пак Преподобна Стойна е била 3 нива поне по-силна като пророчица.

# 251
Забелязвам, че тези които обясняват, че им се е случило нещо лошо, като ги питаш какво - мълчат. Що бе хора, що? Защото нищо лошо не ви се е случило, за това!

# 252
Забелязвам, че тези които обясняват, че им се е случило нещо лошо, като ги питаш какво - мълчат. Що бе хора, що? Защото нищо лошо не ви се е случило, за това!
Пазете християнските храмове и свети места, там лошо няма, там е нашия Спасител. В името на Исус Христос и честния животворящ кръст да се съкрушат всички лоши и зли сили. Амин!

Последна редакция: нд, 03 авг 2025, 10:49 от nari77

# 253
Аз мисля, че тук има и не християни. Християните и православните вярващи никога няма да пишат така. Бъдете хора, бъдете будни! В името на Исус Христос и честния животворящ кръст да се съкрушат всички лоши и зли сили. Амин!
Оле, хайде без тъпотии и напъни да.давате характеристики на хората. Вие, ако се имате за християни, я.ми напишете, дали.знаете наизуст "Символа на вярата", или не сте чували никога за него....кой ви.помоли да ни определяте. Преподобна Стойна ли е вашият мерител за.святост. и баба Ванга. Аз съм споделяла, и че на гроба на Петър Дънов съм получавала адско главоболие, а.съм ходила.с най-чисти намерения. Вие ли се имате.за християни? Напишете, ама не копирайте, и не търсете тепърва.в нета, "Символа на вярата". Заредили се били. Ами тогава, ходете и се зареждайте там,  какво търсите тук?!?!

# 254
Че какво правите изобщо в тази тема, като сте толкова вярващи? Тя Библията отрича тези практики с ясновидство, карти, призоваване на мъртви, и всякакви окултни ритуали… 🤯🤯🤯

Общи условия

Активация на акаунт