Ясновидци - тема 48

• 40 982
  • 586
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте някой може ли да ми даде актуален телефон на Фатме от Тънково
0889738423

# 226
0889738423
тя дали гледа по телефона ?

# 227
0889738423
Благодаря ти

# 228
0889738423

Гледа, понякога само за 10-15 мин ако я уцелиш, че много често звъниш и нищо не става, но колко вижда е друг въпрос. Аз лично не съм доволен. 2 различни мнения в 2 отделни разговора, отделно някакви неща разказа, които звучат като филм. При говоренето няколко пъти усетих, че сякаш се измъква при погрешно казване.

# 229
0889738423

Гледа, понякога само за 10-15 мин ако я уцелиш, че много често звъниш и нищо не става, но колко вижда е друг въпрос. Аз лично не съм доволен. 2 различни мнения в 2 отделни разговора, отделно някакви неща разказа, които звучат като филм. При говоренето няколко пъти усетих, че сякаш се измъква при погрешно казване.
Преди години да не кажа 10 съм била при нея във времето повече от 50% от нещата се случиха а някой звучаха като страшни небивалици тогава

# 230
Здравейте! Бихте ли ми препоръчали някой много добър с Ленорман?

# 231
Здравейте  може ли координатите на Краса от Бяла Слатина

# 232
  • плевен

Привет , аз имам този номер , но не знам дали е актуален 0892325101 😊

# 233
тя на какво гледа ?

# 234
Може ли някой да ми даде телефона на леля Фериде от Божурище? И дали за друг човек прави леене на куршум по снимка или на дреха или задължително трябва да присъства?
Благодаря предварително! Flowers Rose

# 235
Здравейте,
Някой правил ли е ритуал за пречистване от негативна енергия при Любомир Алексиев? Какво представлява?

# 236
Здравейте, май тук бях чела, че на хора посетили гроба на Преподобна Стойна им се случвали после лоши случки. Някой от вас има ли такъв  спомен случайно?

# 237
Здравейте, май тук бях чела, че на хора посетили гроба на Преподобна Стойна им се случвали после лоши случки. Някой от вас има ли такъв  спомен случайно?
Да, на мен. Наистина.

# 238
Да, на мен. Наистина.

Благодаря. Някой май беше писал, че родител е починал след това посещение. Щяхме да ходим натам и се сетих за написаното тук, затова попитах. Съжалявам за Вашето преживяване!

# 239
Да, на мен. Наистина.

Благодаря. Някой май беше писал, че родител е починал след това посещение. Щяхме да ходим натам и се сетих за написаното тук, затова попитах. Съжалявам за Вашето преживяване!
Не. Слава богу, здрави са, но направо като че ли всички откачиха около нас. А отидохме с толкова желание....направо бяхме щастливи, че ще отидем там. А то стана...като кошмар
..но.на.връщане, след посещението.

Общи условия

Активация на акаунт