Ясновидци - тема 48

• 39 308
  • 565
  •   2
Отговори
Добре дошли в новата тема!

Моля, спазвайте добрия тон и подхождайте с уважение към съфорумците. Обиди, саракастични подмятания, снизходително отношение и укорителни коментари не са белег за добро възпитание и няма да бъдат толерирани. Четете темите назад преди да потърсите контакт за определен човек. Повторението на едни и същи въпроси и отговори е спам и излишно товари темата.

Линк към старата:
https://m.bg-mamma.com/?topic=1740267

Последна редакция: нд, 01 юни 2025, 23:21 от Sunflower29

# 1
Някой успял ли е да се свърже с Фатме след първи разговор ? Колкото пъти да звъня и пиша преговаря с "работя". Тези,които не можем да идем до Несебър и също си плащаме не сме ли работа . Трябва ми спешно някой поне толкова добър.

# 2
Някой успял ли е да се свърже с Фатме след първи разговор ? Колкото пъти да звъня и пиша преговаря с "работя". Тези,които не можем да идем до Несебър и също си плащаме не сме ли работа . Трябва ми спешно някой поне толкова добър.
Имам координати на жена за гледане със карти Ленорман, който проявява интерес.
Отговорите са по конкретни от тези със Тарото .

# 3
А не може ли да напишете тук номера и повече информация за Ленорман четеца?!
Нали за това е темата все пак!

# 4

Привет, аз се свързах,но доста трудно. Буквално се гонихме.
Притеснението по-скоро ми е дали има познаваемост,защото нещата,които ми каза са доста "напудрени".Толкова ли е добра наистина?

Благодаря Ви,момичета

# 5
Здравейте, намерих в багажа си плик увит и вътре имаше плужек. Няма как този плужек да влезе в този плик, защото съм го ползвала за дрехи. Възможно ли да е магия?

# 6
Аз също не успях най точни неща тя ми каза ни втори път не се чухме 2 месеца пиша и нищо….

# 7
При мен абсолютно нищо не позна Фатме. Пълни глупости ми наговори. Свързвала съм  се още няколко пъти с нея, но нещата които говори са точно обратното на истината за съжаление . При жената с обикновенните карти- същата история.

# 8
При мен двете - Фатме и жената с картите ,дават различни прогнози за една ситуация.Това следва да означава,че една от двете е познала.Още не знам коя,но ако има развитие ще разкажа Simple Smile)

# 9
Много моля за мнение за Теодор от Нови Искър. Със смесени чувства съм.

# 10
При мен двете - Фатме и жената с картите ,дават различни прогнози за една ситуация.Това следва да означава,че една от двете е познала.Още не знам коя,но ако има развитие ще разкажа Simple Smile)
При мен и Фатме, и жената с обикновените карти не познаха. Нито една от прогнозите не се сбъднаха.

Последна редакция: чт, 05 юни 2025, 14:25 от Angel 2010

# 11
При мен казаното от Фатме се случи наполовина. За жалост не се случи това,което трябваше според нейните думи 😥

# 12
На последната страница в предходната тема някой питаше за жената с обикновенните карти. Зададох и въпрос свързан професионално с моя мъж. Тя отговори, че до три месеца ще има нова възможност и е че има колега, който ще направи някакви сплетни в сегашната работа.Дори много ентусиазирано ми обедняваше как направо да ходи да си пуска молбата за напускане. Разбира се, че не му го казах така, само го предупредих да си има едно наум. А и как просто ей така да отиде и напусне на този скъп живот с малко дете. Плюс това не вярвах толкова бързо да си намери работа.  Миналата седмица стана голяма дандания в работата на моя мъж. Разбира се имаше замесен колега, които моя мъж си го знае, че е интригант. Моят мъж го удари на чест и в неделя си пусна СВ, в понеделник му се обадиха за интервю от две места. Познаваемост на 99%, защото описа въпросния колега със светли очи, а той не е. Това е. Не съм платена, не познавам жената и съм с този профил доста години.

# 13
Здравейте, моята приятелка и аз изпробвахме най-различни врачки от сайтовете Fiverr и Etsy, там има някои, които гледат за 5-10 долара, но и там всеки си говори глупости. При мен така и не се оправят нещата с кариерата - от няколко години пращам сивита постоянно, но дори до интервю не се стига, това никога не е било преди това при мен. И кандидатствам само за позиции, за които имам опит и подходящи умения, но сякаш късметът ми е заключен и си стоя на работа, която харесвам, но няма никакво развитие от години.

Някой знае ли нещо за Светлана от Сухата река? Приятелка на моето гадже много й я похвалила, познала й всичко преди години, дори имената на хора от бъдещето й, но телефоните, които намерих в по-стари теми или не отговаря никой, или отговаря друга жена.

# 14
Трета тема подред продължаваме с жената с обикновените карти…..

Общи условия

Активация на акаунт