Ясновидци - тема 48

• 40 421
  • 580
  •   3
Отговори
# 165
Здравейте,вчера отново се чух с Фатме. На въпроса ми,отговори,че това дълго чакано нещо,ще се случи до края на седмицата. Някак си,според мен няма как да стане. За в момента никаква индикация да се случи. Има ли някой,на който е познала в срокове?

Привет,

чувала съм се с нея преди време.Общи приказки,срок ми даде само като я питах.Не мога да дам отзив,защото още не е изтекъл.Но според мен ми каза,това което исках да чуя,защото е невъзможно да се случи,както тя ми описа.
Стискаме палци да стане,но..

# 166
Здравейте,вчера отново се чух с Фатме. На въпроса ми,отговори,че това дълго чакано нещо,ще се случи до края на седмицата. Някак си,според мен няма как да стане. За в момента никаква индикация да се случи. Има ли някой,на който е познала в срокове?

Привет,

чувала съм се с нея преди време.Общи приказки,срок ми даде само като я питах.Не мога да дам отзив,защото още не е изтекъл.Но според мен ми каза,това което исках да чуя,защото е невъзможно да се случи,както тя ми описа.
Стискаме палци да стане,но..
Дано Ви се случи! Какъв срок Ви даде? На мен ми се струва абсолютно невъзможно моето да стане,още повече до края на седмицата…

# 167
Някой, нещо за Димитрина от Поморие? Бях, с противоречиви чувства съм.

# 168
На мен Фатме също ми наговори куп глупости и това което бих искала да чуя. Нито стана в определения срок , нито много след него… напротив точно обратното .

# 169
Коя Димитрина?
Бабата, в стаята с шевната машина ли?

# 170
Коя Димитрина?
. Да.

# 171
Коя Димитрина?
. Да.
Нищо не позна, ама нищо
 Фантасмагориии

# 172
А дали някой е посещавал Марина от Пловдив - искала само дата на раждане и започва да говори? Офисът й се намирал на ул. Райко Даскалов срещу А1 на малката главна?
Моля, ако някой я е посещавал да сподели?
И може ли повече информация за жената от Конуш, която лее куршум - отиваш и чакаш ли, кои дни...  познаваемост ...

# 173
А дали някой е посещавал Марина от Пловдив - искала само дата на раждане и започва да говори? Офисът й се намирал на ул. Райко Даскалов срещу А1 на малката главна?
И може ли повече информация за жената от Конуш, която лее куршум - отиваш и чакаш ли, кои дни...  познаваемост ...
Здравейте, кажете за тази Марина, какво са Ви казали за нея? Като адрес ул. Райко Даскалов номер? Пишете само срещу А1. Телефон?

# 174
Както писах малко по-горе,казаното от Фатме няма да се получи. Вече е края на седмицата,изглед да се обърнат нещата до довечера няма

# 175
Някой свързвал ли се е с Tarrot Ra във фейсбук.Понякога има лайфове и отговаря на въпроси, честно казано доста добре ми улови тогава енергията и се колебая дали да се свържа с нея за самостоятелно гледане по обстойно.Моля за мнения.

# 176
Здравейте, търса телефона на Мима туркиня от с Ресен  Велико Търново .
Живееше до един канал или нещо такова имаше мостче .мола да ми го пратите  тук или лично няма значение. Много ми е важно.  Живея в чужбина и искам да я посетя. Просто не знам жива ли е. Последно бях при нея преди 13г.

# 177
Това е телефонът й 0887159041 Марина, но за съжаление не знам на кой номер е улицата. Позната ми я препоръча, гледала и онлайн, сподели противоречиви мнения и затова реших да попитам, понеже не съм я чувала?
Здравейте, кажете за тази Марина, какво са Ви казали за нея? Като адрес ул. Райко Даскалов номер? Пишете само срещу А1. Телефон?

# 178
Живееше до един канал или нещо такова имаше мостче .мола да ми го пратите  тук или лично няма значение. Много ми е важно.  Живея в чужбина и искам да я посетя. Просто не знам жива ли е. Последно бях при нея преди 13г.

Мисля, че в старите теми беше писано за нея.

# 179
Всичко прерових и в гугъл  търсих нищо....

Мисля, че в старите теми беше писано за нея.

Общи условия

Активация на акаунт