Ясновидци - тема 48

• 41 033
  • 586
  •   4
Отговори
# 255
Забелязвам, че тези които обясняват, че им се е случило нещо лошо, като ги питаш какво - мълчат. Що бе хора, що? Защото нищо лошо не ви се е случило, за това!
Аз мисля, че тук има и не християни. Християните и православните вярващи никога няма да пишат така. Бъдете хора, бъдете будни! В името на Исус Христос и честния животворящ кръст да се съкрушат всички лоши и зли сили. Амин!
Оле, хайде без тъпотии и напъни да.давате характеристики на хората. Вие, ако се имате за християни, я.ми напишете, дали.знаете наизуст "Символа на вярата", или не сте чували никога за него....кой ви.помоли да ни определяте. Преподобна Стойна ли е вашият мерител за.святост. и баба Ванга. Аз съм споделяла, и че на гроба на Петър Дънов съм получавала адско главоболие, а.съм ходила.с най-чисти намерения. Вие ли се имате.за християни? Напишете, ама не копирайте, и не търсете тепърва.в нета, "Символа на вярата". Заредили се били. Ами тогава, ходете и се зареждайте там,  какво търсите тук?!?!
Забелязвам, че тези които обясняват, че им се е случило нещо лошо, като ги питаш какво - мълчат. Що бе хора, що? Защото нищо лошо не ви се е случило, за това!
Аз мисля, че тук има и не християни. Християните и православните вярващи никога няма да пишат така. Бъдете хора, бъдете будни! В името на Исус Христос и честния животворящ кръст да се съкрушат всички лоши и зли сили. Амин!
Оле, хайде без тъпотии и напъни да.давате характеристики на хората. Вие, ако се имате за християни, я.ми напишете, дали.знаете наизуст "Символа на вярата", или не сте чували никога за него....кой ви.помоли да ни определяте. Преподобна Стойна ли е вашият мерител за.святост. и баба Ванга. Аз съм споделяла, и че на гроба на Петър Дънов съм получавала адско главоболие, а.съм ходила.с най-чисти намерения. Вие ли се имате.за християни? Напишете, ама не копирайте, и не търсете тепърва.в нета, "Символа на вярата". Заредили се били. Ами тогава, ходете и се зареждайте там,  какво търсите тук?!?!
Госпожо, християнството е смирение и благост, не грубост. Не казвайте кой къде да ходи.  Всичко добро Ви желая!

Последна редакция: нд, 03 авг 2025, 10:45 от nari77

# 256
Оле, хайде без тъпотии и напъни да.давате характеристики на хората. Вие, ако се имате за християни, я.ми напишете, дали.знаете наизуст "Символа на вярата", или не сте чували никога за него....кой ви.помоли да ни определяте. Преподобна Стойна ли е вашият мерител за.святост. и баба Ванга. Аз съм споделяла, и че на гроба на Петър Дънов съм получавала адско главоболие, а.съм ходила.с най-чисти намерения. Вие ли се имате.за християни? Напишете, ама не копирайте, и не търсете тепърва.в нета, "Символа на вярата". Заредили се били. Ами тогава, ходете и се зареждайте там,  какво търсите тук?!?!
Госпожо, християнството е смирение и благост, не грубост. Не казвайте кой къде да ходи. Би трябвало да не получавате главоболие, чудно какво е това. Всичко добро Ви желая!
Би трябвало да знаете, като се мислите за по-умна от останалите.
Чудно, че не го казвате...аз съм си направила изводите. А те са, че това не са християнски места за поклонения.
Защо ли не ми се случва в Св.Петка, или в Св.Неделя, които посещавам непрекъснато? Ако отидете на черква, ще успеете на направите сравнение, ама нали сте християнка, и имате право да говорите глупости.... аз , за да рагранича, кой е християнин, и кой не,, помолих, който знае, да напише "Символа на вярата", и ще видим, кой е християнин, и кой само минава оттук....

# 257
Преди години ходих при гледачката Мюрифе Керим. Много останах доволна. Искам отново да се свържа с нея. Намерих я във Facebook и ѝ изпратих покана за приятелство, но не получих отговор. Някой от вас или ваши познати дали имат нейния телефонен номер?

https://www.facebook.com/share/16y2KzEf6H/?mibextid=wwXIfr

# 258
Има църкви, след които имам нужда да се пречиствам и такива, които ми влият добре. Може би е индивидуално.

Мога да ви кажа, че не харесвам енергията в Руската църква, тя май е строена и на мястото на разрушена джамия (може по този начин според ислямските канони да са извършили светотатство и от там лошата енергия, която аз чувствам там). Но пък други казват, че всичко им се е изпълнило. Съдби различни, може би църквата си е ОК, но не е моята църква.

В чужбина даже посетих католическа катедрала. Нямам нищо общо с католицизва, но определено се почувствах по-леко. Не, че има някаква коренна външна промяна в живота ми, но вътрешно се чувствам някак по-леко. Загърбих и едни илюзии, свързани с миналото ми и стара връзка, след като запалих свещ там. Дотогава вярвах в глупости и включително неща, които една врачка ми беше набила в главата.

Веднъж пък ми тръгна на зле и след посещение на Александър Невски - красива църква, но скоро няма да вляза вътре. Още с излизането видях грозна сцена - един от поповете или помощниците изгони един просяк, който беше точно на стълбите и просяка започна да го кълне. Направо изтръпнах!

Но при мен винаги сякаш посещението на една църква или катедрала ми помага само първия път. После вече ако ще сто пъти да я посетя вече няма такъв ефект, не знам защо така се получава. Поне след ходене в Света Неделя не става по-зле, най-много да няма промяна. След няколко пъти писане в Руската църква направо си съсипах живота. Каквото писах - точно обратното става. Там не влизам вече и пари да ми дават! Жалко, защото е много красива църква, но май е по-красива отвън.

# 259
За "Руската църква " ,два пъти съм ходила преди 3,4 години  писах листчета  ,е нищо -стоим си в същото положение /болният не се оправя и други семейни неща също/
Да поспамя малко Laughing ,вчера загубих котката на големият ми син ,като ходих до апартамента му да нося едни неща и бях оставила открехната вратата.Търся аз котка като си отивам никъде я няма.Притесних се много ,че разтворих една ножица в антрето и си отидох.Вечерта синът като се прибрал ,котката там била ,навряна чак в ъгъла на спалнята отдолу.Така ,че отворена ножица си е фактор за изгубени  неща Nerd

# 260
Писала съм в предишни теми за ходенето на преподобна Стойна не е да мълча. За мен е страшно негативно място може би някога не е било но вече е и супер комерсиално… главоболието е най малкото нещо, бяхме 3 приятелки все едно нещо ни удари там освен че още на прибиране се изпокарахме все едно никога не сме се познавали в рамките на 3 месеца и трите ни оперираха от едно и също на нито една от нас не й се изпълни това за което се молихме стана точно обратното! И преди да пишете заключения кой какъв християнин е се замислете какво правите тук търсейки врачки и баячки…. Това е моя опит от там няма да разказвам в пълни подробности но аз за себе си не бих отишла отново

# 261
Аз ходя в Троянския манастир при Богородица Троеручица и винаги ми помага ♥

# 262
Има църкви, след които имам нужда да се пречиствам и такива, които ми влият добре. Може би е индивидуално.

Мога да ви кажа, че не харесвам енергията в Руската църква, тя май е строена и на мястото на разрушена джамия (може по този начин според ислямските канони да са извършили светотатство и от там лошата енергия, която аз чувствам там). Но пък други казват, че всичко им се е изпълнило. Съдби различни, може би църквата си е ОК, но не е моята църква.

В чужбина даже посетих католическа катедрала. Нямам нищо общо с католицизва, но определено се почувствах по-леко. Не, че има някаква коренна външна промяна в живота ми, но вътрешно се чувствам някак по-леко. Загърбих и едни илюзии, свързани с миналото ми и стара връзка, след като запалих свещ там. Дотогава вярвах в глупости и включително неща, които една врачка ми беше набила в главата.

Веднъж пък ми тръгна на зле и след посещение на Александър Невски - красива църква, но скоро няма да вляза вътре. Още с излизането видях грозна сцена - един от поповете или помощниците изгони един просяк, който беше точно на стълбите и просяка започна да го кълне. Направо изтръпнах!

Но при мен винаги сякаш посещението на една църква или катедрала ми помага само първия път. После вече ако ще сто пъти да я посетя вече няма такъв ефект, не знам защо така се получава. Поне след ходене в Света Неделя не става по-зле, най-много да няма промяна. След няколко пъти писане в Руската църква направо си съсипах живота. Каквото писах - точно обратното става. Там не влизам вече и пари да ми дават! Жалко, защото е много красива църква, но май е по-красива отвън.
Вярвам.ви. и св.Седмочисленици е строена върху турски гробища, такава е легендата....

# 263
Здравейте, може ли да кажете за тази ясновидка!? Някой обаждал ли се е и какви пари взима за ритуали, като за гледане пише, че е безплатно!?   https://www.facebook.com/share/1CLmigJL1J/

# 264
В руската църква съм била, писах листче с едно единствено желание. Сбъдна се.

# 265
Здравейте, може ли да кажете за тази ясновидка!? Някой обаждал ли се е и какви пари взима за ритуали, като за гледане пише, че е безплатно!?   https://www.facebook.com/share/1CLmigJL1J/
Има доста последователи, но няма харесвания на публикациите.

# 266
Кординати на някой добър при чистене на негативи?

# 267
  То само като разгледате сайта и може да си направите извод. Събрани ,,ясновидци и магове„

# 268
Фериде от Божурище дали чисти негативи, магии и проклятия?

# 269
Здравейте!
На някой да са отказали да му гадаят,  защото е в черна дупка?
И ако знаете нещо повече за това, моля да споделите.
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт