Ясновидци - тема 48

• 40 441
  • 580
  •   3
Отговори
# 300
В коя църква в Атина ви четоха и имаше ли ефект?

# 301
В коя църква в Атина ви четоха и имаше ли ефект?
Те са много, била съм в една голяма не помня името в кв. Кипсели. Ходила съм и църква в кв. Колоно до площад Омония близо на центъра. Близо до Атина е манастира Св. Киприян и Юстина. Всички просто много са. Най-голямо въздействие имахме с моя мъж когато отидохме до манастира на Св. Йоанис. Не помня вече как отидохме и от къде хванахме автобус. С мъжа ми бяхме леко скарани и едвам го забутах и замъкнах до там. Отидохме нацупени, влизаме, като преди това чакахме голяма опашка все едно как е тук на Великден, но тогава не беше, но много хора имаше, на едно място се слага колана на светеца и го закопчаваш на кръста си и се молиш. Стояхме известно време и след това тръгнахме да се прибираме, но нашето каране все едно се беше изпарило. Чувствах една лекота и приятна разходка. Имах лека температура, но не бях болна, не можех да го обясня това. Мъжа ми се смееше и много остана доволен, че отидохме. На друго място такова въздействие не съм усещала.

Последна редакция: ср, 06 авг 2025, 16:31 от nari77

# 302
А има ли някой, на който му са чели Киприянова молитва със сериозно негативно външно въздействие/магия/ и как му се е отразила на организма?  Пише, че може да "замръзне":

Цитат
При четенето на Киприянова молитва на човек може да му се доплаче, може да изпита мускулни спазми или да изпадне състояние на ступор – замръзване. Това е нормална ситуация в процеса на премахване на негативни програми. Трябва да се опитате да се изолирате колкото е възможно повече и в никакъв случай да не прекъсвате четенето.

# 303
Здравейте. Случайно някой да има контакти на Ели Загорова и ако може мнение за нея  🥹

# 304
Здравейте. Случайно някой да има контакти на Ели Загорова и ако може мнение за нея  🥹
Описва характери на хората,но до там. Всеки с елементарни изчисления по данните си с помощта на астрология или нумерология може да определи характера си или на някой друг.

# 305
В църквата как се разваля магия - някаква специална молитва ли?
За Киприяновата молитва става на въпрос, като се каже на свещеник да ви чете, но на мене тук в нашите църкви няма такъв ефект. Единствено много силно чувствах освобождаване и лечение и силна енергия в Атина Гърция,но не мога да отида в момента там. Затова питам за човек, който да помага около София и Пловдив.
И за мен църквите у нас нямат особен ефект. Тук по-нагоре предложиха ротондата Свети Георги в София, тя била най-старата сграда изобщо в София. Но там НЕ четат Киприянови молитви. Тези в Света Неделя не действат много. В Лозенец на Кръста също четяли Киприянови молитви.
Ходих да питам вече не четат и там и въобще в църква  като попиташ за Киприянови молитви и те гледат като прокажен…. За да има ефект и този който я чете трябва да е постил и ти също изобщо не им се занимава

# 306
Здравейте, необходим ми е добър екстрасенс от гр. София или наблизо до нея. Ще съм благодарен, ако получа съдействие.

# 307
Здравейте, мнения за Кремена Билял?

# 308
Здравейте,да препоръчате жена за изчистване/разваляне на магии в София или около София
Сега тествам Ангелина.
Здравейте, Ангелина от Люлин помогна ли ви?

# 309
  • София
Някой със сбъдната прогноза от mailto:tarot.lovecompass@gmail.com?
Привет, моят опит с тази жена е, че имах комплексни житейски казуси - от лично и финансово заплетено естество. Освен яснота получих адекватни насоки за правилно задаване на въпросите към картите, което с времето установих, че е ключово, за да се извлече максимума от тази езотерична система. Освен професионално (практически и етично) обучена за работа с таро, жената се оказа супер интелигентна, образована и начетена, което направи четенето на неподозирано полезно и ресурсно ниво за мен. Пак смятам да я ползвам, до сега грешка не е имало в прогностиката. И не на последно място за качеството и времето, което жената отделя да вникне в дълбочина на казусите цената е топ.

# 310
А каква е цената?

Привет, моят опит с тази жена е, че имах комплексни житейски казуси - от лично и финансово заплетено естество. Освен яснота получих адекватни насоки за правилно задаване на въпросите към картите, което с времето установих, че е ключово, за да се извлече максимума от тази езотерична система. Освен професионално (практически и етично) обучена за работа с таро, жената се оказа супер интелигентна, образована и начетена, което направи четенето на неподозирано полезно и ресурсно ниво за мен. Пак смятам да я ползвам, до сега грешка не е имало в прогностиката. И не на последно място за качеството и времето, което жената отделя да вникне в дълбочина на казусите цената е топ.

# 311
А каква е цената?

Каква е таксата за Таро четене и по имейл ли се изпращат въпросите?

# 312
70 лв., по имейл се свържете с нея, котсултацията става по вийбър на живо.
А каква е цената?

Каква е таксата за Таро четене и по имейл ли се изпращат въпросите?

# 313
Здравейте,да препоръчате жена за изчистване/разваляне на магии в София или около София
Сега тествам Ангелина.
Засега не.

# 314
Сега тествам Ангелина.
Засега не.
Който има предпочитания към карти Ленорман и не му се рискува такси като 70-100лв за Таро без да е сигурен в отговорите да ми пише ,пращам координати.
Това е прекалена сума за първи път когато не се знае достоверността на отговорите!

Общи условия

Активация на акаунт