Не бях влизала в тая група от 2013та - в предния си профил засякох ...
Но пусто кат съ запече яко положението, съ присетих да вляза тука...
Два дена съ мъчих доде направя нов профил, че предишния ми е с цялото име в юзер-нейма. ...
И отново съпротивата на негативните енергийни полета около мене се опита да осуети целта ми - но успях да я сломя ....
А всъщност целта ми беше да въ питам за някоя ходжа -о,да четейки до тема 42, съ осведомих че нема женски ходжи, а баячки му се викало, та баячки почнах да търся....
А щях да въ питам - щото след 6 изчетени теми, така и не намерих каквото търся...
Бях забравила какъв кокошарник е тука и какъв кошер с оси са форумите. ...
то верно че антипекламата е най-добрата реклама - ма отде ша знаете вие. Обаче антирекламата тука аха-аха да ме разколебае ептен да търся баячка. И тогаз освен да си събера един сак с багаж и да ида на почивка в санаториума в Курило - щото дотам ша стигна вече с тия вещерски уроки покрай мен...
То ни отчета ша ми помогнат - и кой от тах да ми помогне съм издирила, ни киприянови молитви или молитви към някой светия или Богородица ... защото ми е нужна Вяра - защото "вярата помага, другото е вода"...
Ни ритуалите де си правя помагат... а и не смея да задълбавам с тях, че да не объркам енергийните си зони и полета.
Талисмани да правя, олтари с кристали - даже до леене на восък стигнах - но то не трябвало да се прави от начинаещи като мен ... мощни мантри и харе кришна ли да ми оммм-ка и вие всяка нощ - вече ептен вмяниачено ша стане...
Реших баячка ще е - уви единствената при която бях ходила(в Перник) 2013та, вече едва ли е жива. ... ма ако 2025та не намеря някоя де не била шарлатанка как ша ида...
Ма ша потърся отново де.
Нито Рупите, нито Златолист ми дадоха спокойствие. Честно. Обаче в света Петка ме изчиства. Дори веднъж сестра ми, ми се обади и каза, аз знам, че ти току що си била там. Аз я питам, откъде знае. Тя каза, знам, защото ми мина за миг омразата, която изпитвах към теб, и исках да те хвана за гушата. Като почуствам нужда, понеже бившата свекърва не пести пари да ни прави живота ад, а и тя си няма внуци и спешна работа, тичам сутрин в 7:00, ако искате ми вярвайте. И оттам на работа. Само че вече работя другаде. И пак тичам дотам. Станала съм половин попадия