Ясновидци - тема 48

• 40 205
  • 580
  •   2
Отговори
# 360
back again...

Не бях влизала в тая група от 2013та - в предния си профил засякох ...
Но пусто кат съ запече яко положението, съ присетих да вляза тука...

Два дена съ мъчих доде направя нов профил, че предишния ми е с цялото име в юзер-нейма. ...
И отново съпротивата на негативните енергийни полета около мене се опита да осуети целта ми - но успях да я сломя ....

А всъщност целта ми беше да въ питам за някоя ходжа -о,да четейки до тема 42, съ осведомих че нема женски ходжи, а баячки му се викало, та баячки почнах да търся....
А щях да въ питам - щото след 6 изчетени теми, така и не намерих каквото търся...

Бях забравила какъв кокошарник е тука и какъв кошер с оси са форумите. ...
 то верно че антипекламата е най-добрата реклама - ма отде ша знаете вие.  Обаче антирекламата тука аха-аха да ме разколебае ептен да търся баячка. И тогаз освен да си събера един сак с багаж и да ида на почивка в санаториума в Курило - щото дотам ша стигна вече с тия вещерски уроки покрай мен...

То ни отчета ша ми помогнат - и кой от тах да ми помогне съм издирила, ни киприянови молитви или молитви към някой светия или Богородица ... защото ми е нужна Вяра - защото "вярата помага, другото е вода"...
Ни ритуалите де си правя помагат... а и не смея да задълбавам с тях, че да не объркам енергийните си зони и полета.
Талисмани да правя, олтари с кристали - даже до леене на восък стигнах - но то не трябвало да се прави от начинаещи като мен ... мощни мантри и харе кришна ли да ми оммм-ка и вие всяка нощ - вече ептен вмяниачено ша стане...
Реших баячка ще е - уви единствената при която бях ходила(в Перник) 2013та, вече едва ли е жива. ... ма ако 2025та не намеря някоя де не била шарлатанка как ша ида...

Ма ша потърся отново де.
Аз ще кажа за мен. Ходя при нужда, разбирай най-малко 1 път седмично, без майтап, в света Петка в София. Само там намирам.спасение. нито Киприянови молитви, нито Рилски манастир, нито на свети Мина манастира в Обрадовци, нито Руската черква, нито храм Александър Невски са ми помогнали. Работех 3 години до света Петка, минавах и сутрин и вечер оттам, дамо тогава имах спокойни дни. Разбирай, че моята бивша свекърва е почти вещица.
Нито Рупите, нито Златолист ми дадоха спокойствие. Честно. Обаче в света Петка ме изчиства. Дори веднъж сестра ми, ми се обади и каза, аз знам, че ти току що си била там.  Аз я питам, откъде знае. Тя каза, знам, защото ми мина за миг омразата, която изпитвах към теб, и исках да те хвана за гушата. Като почуствам нужда, понеже бившата свекърва не пести пари да ни прави живота ад, а и тя си няма внуци и спешна работа, тичам сутрин в 7:00, ако искате ми вярвайте. И оттам на работа. Само че вече работя другаде. И пак тичам дотам. Станала съм половин попадия Simple Smile

# 361
Ужас. А какво правиш в църквата?
Не знам дали си чувала за Зор Алеф. Той има сила да лекува и е доста ерудиран. Не знам дали може да ти помогне, но ако искаш пробвай.

# 362
Аз ще кажа за мен. Ходя при нужда, разбирай най-малко 1 път седмично, без майтап, в света Петка в София. Само там намирам.спасение. нито Киприянови молитви, нито Рилски манастир, нито на свети Мина манастира в Обрадовци, нито Руската черква, нито храм Александър Невски са ми помогнали. Работех 3 години до света Петка, минавах и сутрин и вечер оттам, дамо тогава имах спокойни дни. Разбирай, че моята бивша свекърва е почти вещица.
Нито Рупите, нито Златолист ми дадоха спокойствие. Честно. Обаче в света Петка ме изчиства. Дори веднъж сестра ми, ми се обади и каза, аз знам, че ти току що си била там.  Аз я питам, откъде знае. Тя каза, знам, защото ми мина за миг омразата, която изпитвах към теб, и исках да те хвана за гушата. Като почуствам нужда, понеже бившата свекърва не пести пари да ни прави живота ад, а и тя си няма внуци и спешна работа, тичам сутрин в 7:00, ако искате ми вярвайте. И оттам на работа. Само че вече работя другаде. И пак тичам дотам. Станала съм половин попадия Simple Smile

Ми аз знаех само за св.Мина в Бенковски - но както казах това не е мойто. Нито мога си запаля тамян с въгленче - инък мислех да ида да си взема оттам и "средни свещи" (с пчелен восък) и тамян, чи даже сайт намерих - кандило да си поръчам и дървото Пауло (дървени трупчета)

# 363
Здравейте. Интересува ме дали има ясновидец, който може да вижда в миналото. Да открива връзки, причини, конкретика. Да може да каже какво е станало с човек, или предмет.  Понеже търся отговори, които най-вероятно причините за нещата са дълбоко в миналото. Вероятно не само в моето лично минало. Около мен на талази, или епизоди продължават да с случват странни неща. Последна те дни нещата се поуспокоиха. Но за някои хора продължавам да съм невидим. Въобще на епизоди, особено хората около мен се променят, докато са около мен някои, и то не малко хора започват да се държат различно. Понякога имам чувството, че съм резонанс. Като цяло доскоро не бях ходил при ясновидци или гледачи. Но ми се струва, че виждат само някакви частици. Затова търся човек, който може да види повече, по конкретно и мащабно.

# 364
  • гр. София
Здравейте. Интересува ме дали има ясновидец, който може да вижда в миналото. Да открива връзки, причини, конкретика. Да може да каже какво е станало с човек, или предмет.  Понеже търся отговори, които най-вероятно причините за нещата са дълбоко в миналото. Вероятно не само в моето лично минало. Около мен на талази, или епизоди продължават да с случват странни неща. Последна те дни нещата се поуспокоиха. Но за някои хора продължавам да съм невидим. Въобще на епизоди, особено хората около мен се променят, докато са около мен някои, и то не малко хора започват да се държат различно. Понякога имам чувството, че съм резонанс. Като цяло доскоро не бях ходил при ясновидци или гледачи. Но ми се струва, че виждат само някакви частици. Затова търся човек, който може да види повече, по конкретно и мащабно.
Чела съм за Акашовите записи, че могат да кажат от миналото, но не знам човек, който се занимава с това. Някой може ли да сподели, ако има опит с Акаша?

# 365
Sent with Love вече отговаря ли на запитвания?
Опитвам се да се свържа с нея от много време

# 366
Всъщност, Chat GpT е в пъти по-смислен от тик-тик и ютюб тароложките Simple Smile Поне е забавен Simple Smile
Освен това хвърля руни, върти махало и всякакви щуротии.

# 367
Според мен, Любо Алексиев, ако е в настроение, или Фатме от Несебър могат да ти кажат, каква е причината...но нява.да могат да помогнат, по мое.скромно мнение...

# 368
Това мнение за Станка Ангелова не е първото негативно за нея тук, чела съм подобно, където една дама се оплакваше, че й съсипала живота. Винаги ровя по старите теми, Гугъл намира мнения за разни героини там.

Ето го мнението: https://bg-mam.ma/p/1430861/44694485
А по-горе друг потребител се оплаква от двете, които и на мен ми вгорчиха живота - Емилия от Пиротска и Ина от Женския пазар. Имаше и една друга потребителка, която беше се напатила в живота след посещение при една от двете. Не намирам мнението й обаче в Гугъл.

Ина със сигурност работи с канали на нечисти сили, не я обвинявам, тя може и да не знае точно какви са, говоря за ужасните последици след посещението при нея. След сеанс с нея ми тръгна на зле - целият офис ме намрази без причина, злобни подмятания от колеги и най-странното случайни хора. И майка ми беше при нея, тя пък получи много странни здравословни проблеми от нищото, докторите не могат да намерят причина. Емилия ми наговори куп сладки приказки и след нея още повече го закъсах.

Иначе и двете са много мили, което трябва да им се признае, но дотам. Също така не ми познаха, нищо от казаното и от двете не стана.

Дали един Рейки лечител може да премахне отрицателна енергия, получена след сеанси с врачки?

Здравейте,

трябва да си направите восъколеене, за да балансирате енергийното поле.

За съжаление има такива, които не знаят как правилно да ползват дарбата.

# 369
Здравейте, за него прочетох във фейса, една жена беше писала, че и изчистил магия, но не пише нищо друго. Ако някой го е посещавал или реши да го посети, нека пише тук подробности.   https://youtu.be/eijQmLChcbw?si=laW6EyuZKeJwgbHw

# 370
Това мнение за Станка Ангелова не е първото негативно за нея тук, чела съм подобно, където една дама се оплакваше, че й съсипала живота. Винаги ровя по старите теми, Гугъл намира мнения за разни героини там.

Ето го мнението: https://bg-mam.ma/p/1430861/44694485
А по-горе друг потребител се оплаква от двете, които и на мен ми вгорчиха живота - Емилия от Пиротска и Ина от Женския пазар. Имаше и една друга потребителка, която беше се напатила в живота след посещение при една от двете. Не намирам мнението й обаче в Гугъл.

Ина със сигурност работи с канали на нечисти сили, не я обвинявам, тя може и да не знае точно какви са, говоря за ужасните последици след посещението при нея. След сеанс с нея ми тръгна на зле - целият офис ме намрази без причина, злобни подмятания от колеги и най-странното случайни хора. И майка ми беше при нея, тя пък получи много странни здравословни проблеми от нищото, докторите не могат да намерят причина. Емилия ми наговори куп сладки приказки и след нея още повече го закъсах.

Иначе и двете са много мили, което трябва да им се признае, но дотам. Също така не ми познаха, нищо от казаното и от двете не стана.

Дали един Рейки лечител може да премахне отрицателна енергия, получена след сеанси с врачки?

Здравейте,

трябва да си направите восъколеене, за да балансирате енергийното поле.

За съжаление има такива, които не знаят как правилно да ползват дарбата.
Ако трябва да сме честни те 80% дарба нямат какво остава да я използват

# 371
Здравейте, за него прочетох във фейса, една жена беше писала, че и изчистил магия, но не пише нищо друго. Ако някой го е посещавал или реши да го посети, нека пише тук подробности.   https://youtu.be/eijQmLChcbw?si=laW6EyuZKeJwgbHw
Казва и за Киприяновата молитва, че ако е направена силна магията не може да я изчиства. В мой пост по-назад съм писала, че в България поповете не са така отдадени и чисти, както поповете в Гърция. Това го усетих, че е точно така, като бях в Гърция преди около 10 години. Слушах го и казва точни неща, но колко ли пари взима!?

# 372
Sent with Love вече отговаря ли на запитвания?
Опитвам се да се свържа с нея от много време
И аз не мога да се свържа!

# 373
За Ати от Драгиново някакви отзиви. На този етап не вдига телефона.

# 374
Някой скоро да е бил при Маг Мариела от София? В по-старите теми има противоречиви мнения, но повечето отзиви за нея са добри.

Ми аз знаех само за св.Мина в Бенковски - но както казах това не е мойто. Нито мога си запаля тамян с въгленче - инък мислех да ида да си взема оттам и "средни свещи" (с пчелен восък) и тамян, чи даже сайт намерих - кандило да си поръчам и дървото Пауло (дървени трупчета)
Уви, Свети Мина е едно от местата, които не ми помогнаха, наред с Руската църква в София, Александър Невски, Света Неделя и още 1-2 църкви. Но тогава в която и църква да вляза се случваха още по-гадни неща, не знам какво беше станало с мен и роднините ми. Сега уж са малко по-спокойни нещата, мога да влизам в църкви без вкъщи да последват драми, скандали, лош късмет. Но определено пак ми е заключен късмета - от 3 години не мога да си намеря нова работа например, дори до интервю не се стига. Но най-вече държанието на хората, дори в Света Петка попа и послушницата там като влязох все едно виждаха дявола, гледаха ме с омраза. Не знам как да премахна това нещо автоматично хората да ме мразят.

Пробвах да ме чисти и един бивш потребител от форума TruthSeeker, който много пишеше някога. Аз чета темата години преди да се регистрирам във форума реално и по случайност една приятелка се оказа, че го познава и знае как се пише тук и ми даде контакт. Уви, никакъв ефект нямаше негото чистене, уж махаше въжета, корди и т.н. Но никакви пари не ми иска поне, за разлика от разните оперторки.

Последна редакция: вт, 19 авг 2025, 21:55 от skodafan

Общи условия

Активация на акаунт