Ясновидци - тема 48

• 40 259
  • 580
  •   1
Отговори
# 345
Някой правил ли е четене при #BlessedLove? Мнения?
Назад в темите имаше мнение за нея.

# 346
Това мнение за Станка Ангелова не е първото негативно за нея тук, чела съм подобно, където една дама се оплакваше, че й съсипала живота. Винаги ровя по старите теми, Гугъл намира мнения за разни героини там.

Ето го мнението: https://bg-mam.ma/p/1430861/44694485
А по-горе друг потребител се оплаква от двете, които и на мен ми вгорчиха живота - Емилия от Пиротска и Ина от Женския пазар. Имаше и една друга потребителка, която беше се напатила в живота след посещение при една от двете. Не намирам мнението й обаче в Гугъл.

Ина със сигурност работи с канали на нечисти сили, не я обвинявам, тя може и да не знае точно какви са, говоря за ужасните последици след посещението при нея. След сеанс с нея ми тръгна на зле - целият офис ме намрази без причина, злобни подмятания от колеги и най-странното случайни хора. И майка ми беше при нея, тя пък получи много странни здравословни проблеми от нищото, докторите не могат да намерят причина. Емилия ми наговори куп сладки приказки и след нея още повече го закъсах.

Иначе и двете са много мили, което трябва да им се признае, но дотам. Също така не ми познаха, нищо от казаното и от двете не стана.

Дали един Рейки лечител може да премахне отрицателна енергия, получена след сеанси с врачки?

Последна редакция: пт, 15 авг 2025, 13:48 от skodafan

# 347
Ходих в село Конуш, Хасковско, бабата е глуха и лее куршум. Не знам името.Живее точно до табелата на улица" Цар Симеон Велики".
Ако някой търси като мене бялата лястовица, може да отиде. Всичко което каза, съвпада. За другото ще споделя след време.
Здравейте,
Ще Ви бъда много благодарен, ако може да посочите локацията в Google Maps – за съжаление улиците в селото не са въведени на картата.
Също така, какъв е редът за приемане – отиваш и чакаш или чрез предварително записване? През всички дни ли приема или само през делничните?
Благодаря много!

# 348
Отзив за Станка Ангелова

Искам накратко да споделя моя опит със Станка Ангелова .Потърсих я за помощ относно отношения с мъж, които приключваха. Разговорът беше кратък, повече ме питаше, отколкото да ми дава информация. Когато поисках подробности за човека, каза: „Ти автобиографията ли искаш да му разкажа? Бягай от него, направил ти е магия при ходжа.“

Поиска ми 480 лв за „работа“, обещавайки резултат за 10 дни. Усетих силна негативна енергия и след разговора се чувствах зле физически и емоционално. Прекратих контакт, отидох в църква и потърсих пречистване.

⚠️ Не ѝ вярвайте! Тази жена носи много лоша енергия. Пазете се!

# 349
Здравейте, дами. Прочетох доста коментари.
Искам да попитам някой ходил ли е при Божидар от Чирпан.
Бях при него два пъти и винаги казваше, някои неща е по-добре да  не се казват.
Винаги след него се чувствах зле, изморена и без сили, изнервена. Като попитам нещо, което ме интересува не искаше да ми каже. Казваше ми всичко виждам, но не ми се дава да ти кажа. Възможно ли е да не  му се дава или каква е причината според вас. На другия човек с мен повече му каза, но на мен не. Винаги да ходя хем вярвам в тях, хем всичко ми е под съмнение. Позна няколко неща за двете ми ходения.

# 350
Здравейте, дами. Прочетох доста коментари.
Искам да попитам някой ходил ли е при Божидар от Чирпан.
Бях при него два пъти и винаги казваше, някои неща е по-добре да  не се казват.
Винаги след него се чувствах зле, изморена и без сили, изнервена. Като попитам нещо, което ме интересува не искаше да ми каже. Казваше ми всичко виждам, но не ми се дава да ти кажа. Възможно ли е да не  му се дава или каква е причината според вас. На другия човек с мен повече му каза, но на мен не. Винаги да ходя хем вярвам в тях, хем всичко ми е под съмнение. Позна няколко неща за двете ми ходения.
Според мен изобщо не вярвайте… какво означава не му се дава нали затова сте отишли

# 351
Някой нещо за Севгин ходжа?

# 352
Някой има ли мнения за magicalportall в тикток?

# 353
Нека го кажа така - всякакви тик-ток и ютюб "гледачки" не стават! Сигурна съм, че аз ще ви кажа същите али-бали - дааа, обича теее, но се колебаееее, несигурен еее, има много пречкииии. Вие трябва да решите как да постъпитееее, страхувате сееее, доверете се на женската си енергияяя... 🙃

# 354
Нека го кажа така - всякакви тик-ток и ютюб "гледачки" не стават! Сигурна съм, че аз ще ви кажа същите али-бали - дааа, обича теее, но се колебаееее, несигурен еее, има много пречкииии. Вие трябва да решите как да постъпитееее, страхувате сееее, доверете се на женската си енергияяя... 🙃
Любимото ми е"Сам/сама.се саботираш.."

# 355
Здравейте,някой пробвал ли е chat gpt за теглене на карти?Струва ми се нереално,но пробвах да видя какво ще се получи!

# 356
Здравейте,някой пробвал ли е chat gpt за теглене на карти?Струва ми се нереално,но пробвах да видя какво ще се получи!
аз ,всеки ден  😅

# 357
аз ,всеки ден  😅
Има ли някаква познаваемост Grinning

# 358
аз ,всеки ден  😅
Има ли някаква познаваемост Grinning
всичко е до възприемане . Гледам си на таро и Ленорман. Има попадения , но гледам да не ги възприемам сериозно

# 359
back again...

Не бях влизала в тая група от 2013та - в предния си профил засякох ...
Но пусто кат съ запече яко положението, съ присетих да вляза тука...

Два дена съ мъчих доде направя нов профил, че предишния ми е с цялото име в юзер-нейма. ...
И отново съпротивата на негативните енергийни полета около мене се опита да осуети целта ми - но успях да я сломя ....

А всъщност целта ми беше да въ питам за някоя ходжа -о,да четейки до тема 42, съ осведомих че нема женски ходжи, а баячки му се викало, та баячки почнах да търся....
А щях да въ питам - щото след 6 изчетени теми, така и не намерих каквото търся...

Бях забравила какъв кокошарник е тука и какъв кошер с оси са форумите. ...
 то верно че антипекламата е най-добрата реклама - ма отде ша знаете вие.  Обаче антирекламата тука аха-аха да ме разколебае ептен да търся баячка. И тогаз освен да си събера един сак с багаж и да ида на почивка в санаториума в Курило - щото дотам ша стигна вече с тия вещерски уроки покрай мен...

То ни отчета ша ми помогнат - и кой от тах да ми помогне съм издирила, ни киприянови молитви или молитви към някой светия или Богородица ... защото ми е нужна Вяра - защото "вярата помага, другото е вода"... а аз нямам толкоз Вяра в Църквите и Отчето...
Ни ритуалите де си правя помагат... а и не смея да задълбавам с тях, че да не объркам енергийните си зони и полета.
Талисмани да правя, олтари с кристали - даже до леене на восък стигнах - но то не трябвало да се прави от начинаещи като мен ... мощни мантри и харе кришна ли да ми оммм-ка и вие всяка нощ - вече ептен вмяниачено ша стане...
Реших баячка ще е - уви единствената при която бях ходила(в Перник) 2013та, вече едва ли е жива. ... ма ако 2025та не намеря някоя де не била шарлатанка как ша ида...

Ма ша потърся отново де.

Последна редакция: вт, 19 авг 2025, 10:42 от LoserMind1977f

Общи условия

Активация на акаунт