Ясновидци - тема 48

• 39 759
  • 575
  •   3
Отговори
# 525
Ще се повторя и потретя. Всякакви тик-ток и ютюб тароложки не стават. Казвам го от горчив опит. Бях близо три години във връзка с емоционален и психически тормоз и всички обясняваха колко ме обичал и прочее тъпотии.
Не си губете времето и парите!

пъ.съ: Само жената от онзи мейл, да не го пиша, че да не скочат пак някои, че правя реклама, ми каза: "Ама вие как сте били три години с този човек..." , за това си позволих да спомена, че само тя, реално, ми каза каква е картинката.

Последна редакция: вт, 09 сеп 2025, 10:22 от willow5

# 526
Здравейте, някой пробвал ли я е?

# 527
Здравейте, търся телефона на Фатме от Несебър.
0898535435

Благодаря много.

# 528
Някой от вас ми писаха за контакт на Данчето. Не го пазя. Ходила съм преди 15 години. Но мисля, че имаше още една съфорумка, която беше ходила при нея. Ако тя има някакъв контакт да го сподели.

# 529
Здравейте, препоръчайте ми някой таролог,  или може би някой от пишещите тук, за който не се чака  за час , да умее да анализира добре текуща ситуация.

# 530
Здравейте, препоръчайте ми някой таролог,  или може би някой от пишещите тук, за който не се чака  за час , да умее да анализира добре текуща ситуация.

Аз съм доволна от Таролина и Sent with Love
Sent with Love май вече не отговаря на запитвания, или поне на мен не ми отговаря 😀
За Таролина се чака няколко дена, няма да стане веднага

# 531
Таролина на мен не ми позна нищо, нито sent with love... Общо взето, според двете, вече трябваше да съм весело омъжена за психопата! Simple Smile

# 532
Здравейте, препоръчайте ми някой таролог,  или може би някой от пишещите тук, за който не се чака  за час , да умее да анализира добре текуща ситуация.

Аз съм доволна от Таролина и Sent with Love
Sent with Love май вече не отговаря на запитвания, или поне на мен не ми отговаря 😀
За Таролина се чака няколко дена, няма да стане веднага
    Sent with Love и на мен не отговаря,  отдавна й пиша периодично на мейла, но не връща, много странно, може би вече не прави лични четения, като цяло е точна за текуща сутуация, за бъдеще също до някъде....Таролина съм 50/50, имаше моменти когато ми е познавала , последния път не стана така...ChatGPT също прави адекватни таро подредби, но на моменти си украсява, въпреки,  че аз му казвам да не захаросва Simple Smile, понякога се случва дадено нещо понякога не ....друг има ли опит с ChatGPT за таро подредби?

# 533
Здравейте . За пръв път пиша в темата ,но я чета с интерес . В момента се намирам в трудна ситуация в живота . През годините съм била при няколко различни хора ,занимаващи се с таро ,но от всички най-доволна останах от Вергиния в София . Свързах се с нея за настоящия проблем ,каза ми два пъти в рамките на 3 месеца дословно еднакви неща дума по дума ,които не са се случили на този етап (не е изтекъл и срока ). Искам да направя и консултация с още някой / няколко . Виждам че препоръчвате напоследък Sunflower и жената с обикновените карти . Ако някой им има координатите ще съм благодарна да сподели

# 534
Може ли повече информация за Вергиния?
Здравейте . За пръв път пиша в темата ,но я чета с интерес . В момента се намирам в трудна ситуация в живота . През годините съм била при няколко различни хора ,занимаващи се с таро ,но от всички най-доволна останах от Вергиния в София . Свързах се с нея за настоящия проблем ,каза ми два пъти в рамките на 3 месеца дословно еднакви неща дума по дума ,които не са се случили на този етап (не е изтекъл и срока ). Искам да направя и консултация с още някой / няколко . Виждам че препоръчвате напоследък Sunflower и жената с обикновените карти . Ако някой им има координатите ще съм благодарна да сподели

# 535
Здравейте! Изчетох почти всички теми. Бих искала да ви попитам дали сте ходили при Андриана от Рудозем. Има само 5-6 мнения общо във всички теми. До сега винаги е била безпогрешна във всичко, което казва, но наскоро имах проблем/ ситуация, която ме провокира да отидем пак. По отношение на точно това този път каза нещо коренно различно от предните пъти, не знам вече какво да си мисля. Възможно ли е според вас и случвало ли ви се е за едно и също нещо. Някой от вас ходил ли е скоро, нещата припокриват, които ви е казала предните пъти припокрива ли се с тази, която ви е казала скоро? Били ли сте скоро при нея? Имам нужда да чуя мнения

# 536
Ще се повторя и потретя. Всякакви тик-ток и ютюб тароложки не стават. Казвам го от горчив опит. Бях близо три години във връзка с емоционален и психически тормоз и всички обясняваха колко ме обичал и прочее тъпотии.
Не си губете времето и парите!

пъ.съ: Само жената от онзи мейл, да не го пиша, че да не скочат пак някои, че правя реклама, ми каза: "Ама вие как сте били три години с този човек..." , за това си позволих да спомена, че само тя, реално, ми каза каква е картинката.
Да не скочат някой е бая обидно на очевидното пробутване което правите! Имайте пък смелост да напишете поне. Ставате смешни и едва ли много хора ще се вържат

# 537
Има го назад в темите. Който иска да се смее. Аз си знам какво ми е казала и какво ми е било. Вашето мнение си е Ваша работа и не ме вълнува Simple Smile

# 538
Сега като един рационален човек ще дам малко инфо за няколко от врачките ,които бяха посетени :
1.Силвия от Перник -тази дето драска на лист ....Изключително надменна жена с самочувствие до небето .Първо По телефона ми казва едни неща ,които на живо ми каза точно обратното  .Когато й казах ,тя започна да се припокрива .Първо ми обяснява за съдбата ,че не се променя ,а после си противоречи .Позна от обща култура май няколко неща ,но нищо конкретно за абсолютно нищо не казва .
2.Бойка от Перник -по -рано наистина познаваше ,два пъти ходих тази година при нея ,абсолютно нищо не позна и те гони за 5 Мин !
3.Богдана от Перник- ходих преди пет години при нея ,беше наистина невероятно ,всичко ми позна до ден днешен ,неща ,които не можеш да налучкаш .
4.Ивелина Христова ,тази дето спечели ясновидци -абсолютната нула е тя .Абсолютно нищо за минало,настояще и бъдеще .
5.Някаква Моника ,дето ти говори психологически неща по телефона и после ти вика дай 60 лв ,абсолютно нищо само питане за информация и връщане на вече подадената информация.
6.Жената с картите ,някакви като Таро .Жената има резон в думите си ,даже леко впечатлява ,но не ми даде никаква прогноза за нищо .Общи приказки ,които е нормално да паднат с настоящето .Може би има нещо там ,но няма как да бъда сигурен .
7.Румяна -и тя драска някакви неща -нея в спрях на 6-тата минута и й пожелай приятен ден .
8.Сега си записах час за Анелия астроложка ,дайте мнения .
9.Мисля да посетя Таня и Ангелина от Люлин и жената от Пиротска ,моля дайте мнения и за тях ,след което приключвам с това турне Simple Smile

За Ангелина аз лично не съм доволен, дет се вика бързо мина - 15-20 мин, гледа на карти, опитваше се да ми пробута някаква жена, която седеше при нея, като физиотерапевт или нещо подобно. Каза ми за някакво семейно проклятие или магия, което след това като говорих с още няколко човека, въобще не се потвърди. Как го видя в едни карти да се пита човек. А за коя жена от Пиротска става въпрос?

# 539

Общи условия

Активация на акаунт