Ясновидци - тема 48

• 46 114
  • 658
  •   5
Отговори
# 645
Здравейте,не знам дали е мястото тук на тази публикация , но все пак ще я напиша! Наскоро открих шише с вода, на която бутилка имаше листче с надпис да се пие сутрин на гладно. Стори ми се странно, тъй като имам съмнения да не би да е правена тази вода от някой човек, а не от църква.

Какво ще рече "открих" ? В хладилника, пред входа? Бутилки не се появяват току така. Аз още по-малко бих пил от шише без да знам, кой го е донесъл, откъде се е появило и т.н.

# 646
Точно това е странното, затова писах. Нмерих го скрито и при въпроса ми от къде е и защо е оставено на конкретно място, не получих отговор . Шишето беше скрито. Ако е светена вода, защо е нужно да се крие. Пиша Ви за да попитам има ли някаква вероятност това шише и конкретната вода, да не е светена, а да бъде направена от човек (ходжа) за поене от конкретен човек/.

# 647
Точно това е странното, затова писах. Нмерих го скрито и при въпроса ми от къде е и защо е оставено на конкретно място, не получих отговор . Шишето беше скрито. Ако е светена вода, защо е нужно да се крие. Пиша Ви за да попитам има ли някаква вероятност това шише и конкретната вода, да не е светена, а да бъде направена от човек (ходжа) за поене от конкретен човек/.
Ее това ние не може да кажем. След като се съмнявате изхвърлете бутилката.

# 648
Изхвърлено е, явно не разбрахте какво искам да попитам: Някой ако знае за такава вода да се дава от някой просто исках да знам.
Никой от нас не може да каже дали е светена или не, просто ако сте чували за нещо подобно.
Благодаря за отделеното време!
Прекрасен ден пожелавам на всички!

# 649
Изхвърлено е, явно не разбрахте какво искам да попитам: Някой ако знае за такава вода да се дава от някой просто исках да знам.
Никой от нас не може да каже дали е светена или не, просто ако сте чували за нещо подобно.
Благодаря за отделеното време!
Прекрасен ден пожелавам на всички!

Някой прави тайни неща зад гърба. Този надпис може да е за заблуждение и някой да сипва тайно някъде. Аз бих я излял в устата на заподозрените, за да видим какво ще кажат тогава.
Обикновено при такива мерки, идват много отговори.

# 650
Може някой да е ходил някъде, при някой човек, който да му е заредил водата енергийно и да я е направил "лечебна". Щом е била скрита - човекът не е искал това да е знае, разбираемо
Ако са искали да ви правят магии, бележката не е необходима
Разбира се, винаги съществува варианта, някой да се опитва да ви оплаши или обърка - нещо, което успява

# 651
Може ли някой да каже нещо повече за Снежана. Гледа, разваля? Такса?

# 652
Здравейте, искам да дам положителни отзиви за Фериде от Божурище и Снежа от Княжево.Двете са уал, обиколила съм може би около 50,но от тях съм най впечатлена,казаха неща който няма от къде да знаят остава само бъдището да познаят,защото ходих вчера.
Хубаво, но нали по-назад уж пишеше, че Фериде уж нямаше да приема целия септември и щяла да започне да приема отново чак сега през октомври, кога успяхте да отидете?!

# 653
Здравейете мнения за Любомир Алексиев, познава ли?
Не знам дали познава ,ходил съм на 15 ясновидци последните 2 месеца .Или Любомир Алексиев е най-известният измамник или наистина е уникален ясновидец .Не знам какво да мисля в момента .Определено като ходих при него миналата седмица ме впечатли с казани неща ,които няма рационално обяснение да ги налучка .Супер специфични ,но е кратък в говоренето ,допусна и няколко грешки ,които по-принцип не са грешки ,но се отнасят за преди 6 години .Не знам какво да мисля ,каза ми ,че имам външна намеса-магия ,която трябва да развали .Съответни ще платя голяма сума пари ,което той каза ,че че бъде като дарение към нов параклис ,който строи .Не знам дали има някой ,който е развалял магия при него и нещата са му се оправили .Досега не съм вярвал в магии ,признавам си .Но също посочи човека ,който ми е направил магия(без да ме подпитва)А този човек наистина многократно съм хващал в крачка да прави магии и даже да ми ги подхвърля под колата ,муски и други неща .Не знам ,дайте мнение ?

# 654
За мене Любомир Алексиев е истински ясновидец, а не шарлатанин. Ходила съм неведнъж при него за четене на молитва за изчистване, за което той не вземаше пари. Моя близка ходи при него за гледане за сина си, който е наркоман. Любомир й каза, че ще бъде арестуван и ще отиде в затвор, но й препоръча да отидат двамата в Мадара и да стоят три нощувки за ритуал и това ще помогне. Ходиха, но след половин година го арестуваха за притежание на сравнително малко количество наркотици и го осъдиха. Не беше спрял с наркотиците. Знам за няколко случая от първа ръка за положителен резултат и промяна след четене на 3 молитви.

# 655
Не знам дали познава ,ходил съм на 15 ясновидци последните 2 месеца .Или Любомир Алексиев е най-известният измамник или наистина е уникален ясновидец .Не знам какво да мисля в момента .Определено като ходих при него миналата седмица ме впечатли с казани неща ,които няма рационално обяснение да ги налучка .Супер специфични ,но е кратък в говоренето ,допусна и няколко грешки ,които по-принцип не са грешки ,но се отнасят за преди 6 години .Не знам какво да мисля ,каза ми ,че имам външна намеса-магия ,която трябва да развали .Съответни ще платя голяма сума пари ,което той каза ,че че бъде като дарение към нов параклис ,който строи .Не знам дали има някой ,който е развалял магия при него и нещата са му се оправили .Досега не съм вярвал в магии ,признавам си .Но също посочи човека ,който ми е направил магия(без да ме подпитва)А този човек наистина многократно съм хващал в крачка да прави магии и даже да ми ги подхвърля под колата ,муски и други неща .Не знам ,дайте мнение ?
Той просто бърка нещата, времево, може да мисли, че ви говори за бъдещето, а да вижда миналото. Това бърка. Особено ако е уморен. Иначе не лъже, има дарба. Веднъж при него минахме аз и майка ми в един ден, но тя сутринта, а а з следобед.  И ви казва, ама аз познавам майка ти, виждал съм я. А ние нарочно не си дадохме фамилиите при записването, че са еднакви, и бащините имена.
1 път в годината минавам през него. Сумата, която иска, наистина е за параклис, той го строи отдавна.  Преди години беше колкото оставиш. Той си има кинти, има си хотелски комплекс, виждала съм брат му, заможен бизнесмен е. Не крадат от тези пари, със сигурност.  Просто при мен не се получават нещата и сега пак съм на 23ти при него в София.

# 656
Той просто бърка нещата, времево, може да мисли, че ви говори за бъдещето, а да вижда миналото. Това бърка. Особено ако е уморен. Иначе не лъже, има дарба. Веднъж при него минахме аз и майка ми в един ден, но тя сутринта, а а з следобед.  И ви казва, ама аз познавам майка ти, виждал съм я. А ние нарочно не си дадохме фамилиите при записването, че са еднакви, и бащините имена.
1 път в годината минавам през него. Сумата, която иска, наистина е за параклис, той го строи отдавна.  Преди години беше колкото оставиш. Той си има кинти, има си хотелски комплекс, виждала съм брат му, заможен бизнесмен е. Не крадат от тези пари, със сигурност.  Просто при мен не се получават нещата и сега пак съм на 23ти при него в София.
А може ли от разстояние при него

# 657
А може ли от разстояние при него
Не

# 658
  • София
Може ли да споделите контакти на Любомир Алексиев и каква сума взима?

Общи условия

Активация на акаунт