Ясновидци - тема 48

• 45 796
  • 652
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте,не знам дали е мястото тук на тази публикация , но все пак ще я напиша! Наскоро открих шише с вода, на която бутилка имаше листче с надпис да се пие сутрин на гладно. Стори ми се странно, тъй като имам съмнения да не би да е правена тази вода от някой човек, а не от църква.

Какво ще рече "открих" ? В хладилника, пред входа? Бутилки не се появяват току така. Аз още по-малко бих пил от шише без да знам, кой го е донесъл, откъде се е появило и т.н.

# 646
Точно това е странното, затова писах. Нмерих го скрито и при въпроса ми от къде е и защо е оставено на конкретно място, не получих отговор . Шишето беше скрито. Ако е светена вода, защо е нужно да се крие. Пиша Ви за да попитам има ли някаква вероятност това шише и конкретната вода, да не е светена, а да бъде направена от човек (ходжа) за поене от конкретен човек/.

# 647
Точно това е странното, затова писах. Нмерих го скрито и при въпроса ми от къде е и защо е оставено на конкретно място, не получих отговор . Шишето беше скрито. Ако е светена вода, защо е нужно да се крие. Пиша Ви за да попитам има ли някаква вероятност това шише и конкретната вода, да не е светена, а да бъде направена от човек (ходжа) за поене от конкретен човек/.
Ее това ние не може да кажем. След като се съмнявате изхвърлете бутилката.

# 648
Изхвърлено е, явно не разбрахте какво искам да попитам: Някой ако знае за такава вода да се дава от някой просто исках да знам.
Никой от нас не може да каже дали е светена или не, просто ако сте чували за нещо подобно.
Благодаря за отделеното време!
Прекрасен ден пожелавам на всички!

# 649
Изхвърлено е, явно не разбрахте какво искам да попитам: Някой ако знае за такава вода да се дава от някой просто исках да знам.
Никой от нас не може да каже дали е светена или не, просто ако сте чували за нещо подобно.
Благодаря за отделеното време!
Прекрасен ден пожелавам на всички!

Някой прави тайни неща зад гърба. Този надпис може да е за заблуждение и някой да сипва тайно някъде. Аз бих я излял в устата на заподозрените, за да видим какво ще кажат тогава.
Обикновено при такива мерки, идват много отговори.

# 650
Може някой да е ходил някъде, при някой човек, който да му е заредил водата енергийно и да я е направил "лечебна". Щом е била скрита - човекът не е искал това да е знае, разбираемо
Ако са искали да ви правят магии, бележката не е необходима
Разбира се, винаги съществува варианта, някой да се опитва да ви оплаши или обърка - нещо, което успява

# 651
Може ли някой да каже нещо повече за Снежана. Гледа, разваля? Такса?

# 652
Здравейте, искам да дам положителни отзиви за Фериде от Божурище и Снежа от Княжево.Двете са уал, обиколила съм може би около 50,но от тях съм най впечатлена,казаха неща който няма от къде да знаят остава само бъдището да познаят,защото ходих вчера.
Хубаво, но нали по-назад уж пишеше, че Фериде уж нямаше да приема целия септември и щяла да започне да приема отново чак сега през октомври, кога успяхте да отидете?!

Общи условия

Активация на акаунт