Ясновидци - тема 48

• 55 246
  • 744
  •   3
Отговори
# 720
Аз честно казано се отказах тотално от тези неща. Никой нищо не познава. Само онази с тарото позна, че човекът е г*з, но то и аз си го знаех! За бъдещето само али-бали!

Странно е, че като гледам на приятелки за смях и забава, после ми казват - еййй, ама всичко ми позна. Но при мен - нула и половина!
Не се съмнявам, че има хора с дарба, но явно нещо не ги намираме.
За това, просто си живея живота и каквото - такова!

# 721
Значи мъчи ме един въпрос - всички ли са мошеници или аз трябва да си науча кармичния урок. Не, че схващам какво трябва да променя.

А ясно ли е въобще какъв е кармичния урок? Че тук започна да става сложно.

Между другото те и астролозите говорят като цяло общи неща, имам предвид, например - ето тази и тази планета влизат в еди си какво и това е голям прелом за теб. Но такива неща като кой какво конкретно няма.

Между другото какви са ви мненията за Лариса от Пазарджик?

# 722
  • гр. София
Някой чувал ли е за Таня, която гледала на кафе и карти? Около 45 годишна е и приемала някъде на Стамболийски около Мол София. Нямам други координати.

# 723
Здравейте, момичета.
Попаднах на тази тема съвсем случайно преди няколко дни и я изчетах почти цялата. Искам да ви кажа само, че според мен, много бъркате Таро гадателите с врачки. Таро е уникално средство за насока и съвети. Много точно описва дадена ситуация, какво е довело до тази ситуация и какво трябва да направим за да излезем от нея.,, НО,, винаги има свободна воля на самия питащ. Много рядко Таро отговаря конкретно с Да или Не. 90% от хората питат за отношения, но ако не виждаш любони карти, как да кажеш,  че има любов? Понякога виждаш обсебвания и манипулация, картите показват и съвет,  да се оттеглите от ситуацията,  заключението на питащия е : Тя не позна!!
Ами колко повече да познае от , това , че любов няма и да трябва да се оттеглиш и да намериш щастието другаде. Големите аркани са кармични ситуаций, които ще се проявят задължително,  малките аркани ни превеждат по пътя, който трябва да преминем за да се изправим и да продължим щастливи напред.
Винаги обаче има свободна воля и ако не послушате съвета на картите, продължавате да си стоите там, в сенчестите страни на картите и няма развитие.  Има депресия.
Много рядко щастлива хора търсят , каквото и да е гадание, те просто живеят един щастлив живот и това е избор.

# 724
Някой правил ли си е восъколеене при Валентина Желева и може ли да даде отзиви за нея и работата й? Писа ми вчера на месинджър да си предлага услугите без да съм търсила такива и без да я познавам.

# 725
Здравейте, момичета.
Попаднах на тази тема съвсем случайно преди няколко дни и я изчетах почти цялата. Искам да ви кажа само, че според мен, много бъркате Таро гадателите с врачки. Таро е уникално средство за насока и съвети. Много точно описва дадена ситуация, какво е довело до тази ситуация и какво трябва да направим за да излезем от нея.,, НО,, винаги има свободна воля на самия питащ. Много рядко Таро отговаря конкретно с Да или Не. 90% от хората питат за отношения, но ако не виждаш любони карти, как да кажеш,  че има любов? Понякога виждаш обсебвания и манипулация, картите показват и съвет,  да се оттеглите от ситуацията,  заключението на питащия е : Тя не позна!!
Ами колко повече да познае от , това , че любов няма и да трябва да се оттеглиш и да намериш щастието другаде. Големите аркани са кармични ситуаций, които ще се проявят задължително,  малките аркани ни превеждат по пътя, който трябва да преминем за да се изправим и да продължим щастливи напред.
Винаги обаче има свободна воля и ако не послушате съвета на картите, продължавате да си стоите там, в сенчестите страни на картите и няма развитие.  Има депресия.
Много рядко щастлива хора търсят , каквото и да е гадание, те просто живеят един щастлив живот и това е избор.
Томно така. Правилно. Ама ние толкова сме се напатили, че очакваме чудеса и тълкуваме неправилно....

# 726
Здравейте, момичета.
Томно така. Правилно. Ама ние толкова сме се напатили, че очакваме чудеса и тълкуваме неправилно....

Да, така е . Хора сме и нищо човешко не ни е чуждо, но трябва да се стремим да израстваме. На мен лично, картите ми помогнаха да разбера много неща за себе си и за връзките си с хората и партньорите. Показваха ми много ясно, какво трябва да предприема , като действия за да се изправя и да продължа напред. Само да кажа , че 5 години циклих на едно място , 5 години ми отне да разбера,  че щастието ми не зависи от един определен човек,  че бях обсебена и , че никой не ми е направил магия, аз сама съм стояла в отношения по дяволът. Сега съм свободна и щастлива жена . Обичам картите Таро.  Те са вид психо терапия, но не и врачуване в истинския смисъл на думата.

# 727
  • Washington,USA
Дали има ясновидка като баба Ванга? Чудя се

# 728
  • София
Валентина май пише на ред във фейсбук.Приятелка ,която дори не вярва на подобни неща е получила съобщение,аз имам.Едва ли е толкова веща,че се налага да се рекламира по този начин.

# 729
  • Край морета северни и южни
Някой има ли отзиви от Нeли Mapинова?
Нямам предвид тази с очилата от София, която си има страница като маг и ясновидец във Фейсбук, а писателката от Ямбол. С червена коса е и фейсбука й е името й, изписано на латиница.

# 730
Значи мъчи ме един въпрос - всички ли са мошеници или аз трябва да си науча кармичния урок. Не, че схващам какво трябва да променя.

А ясно ли е въобще какъв е кармичния урок? Че тук започна да става сложно.

Между другото те и астролозите говорят като цяло общи неща, имам предвид, например - ето тази и тази планета влизат в еди си какво и това е голям прелом за теб. Но такива неща като кой какво конкретно няма.

Между другото какви са ви мненията за Лариса от Пазарджик?
Каква е тази Лариса и какво прави, уточнете!? Кординати?

# 731
Здравейте, чувал ли е някой за Стоян от Стара Загора, квартал Зора?

# 732
Някой чувал ли е за Таня, която гледала на кафе и карти? Около 45 годишна е и приемала някъде на Стамболийски около Мол София. Нямам други координати.
Не ходете при тази дележа свиня ! Нищо не познава ,абсолютно нищо .Нито за минало,нито за настояще ,нито за бъдещето .Аз и още двама души я посетихме и всички сме разочаровани .Дебела и противна свиня ,мазна и гадна ,долна и безочлива .И като гледам как някои хора казват ,как ще я проверят и после остават разочаровани ,направо се чудя на акъла им и моя също !не ходете при наглата измамница с форми на угоено животно в свинеферма .

# 733
Ходихме при отец Христодул, този човек ни се подигра и нищо не стана, каза ни, че това са глупости и няма такова нещо. А той сам казва в интервю за тези неща. Мислехме, че ще ни помогне и разбере, но НЕ. Той преди е бил в този манастир и в момента май също е или се е преместил.

Някой знае ли кой може да ми помогне? Имаме проблем със зъл дух, който обладава мой близък?

От първо лице мога да ви кажа следното .На брат ми жената имаше проблеми от известно време ,не беше на себе си ,не изпитваше нищо към децата си ,говоре глупости и не беше на себе си(повече от година) ,родителите в отведоха в един манастир ,за да й прочетат киприяновата молитва -жената се прибра нов човекн-грижовенн,мил,чувстващ .Мисля че беше Лопушанския манастир .Аз никога не съм вярвал в бесове ,магии и подобни ,но за съжаление от своя опит се убедих в това-а аз съм безкрайно рационален човек ,който не се поддава на емоции ,а винаги търси рационално отговори и решения !Това с тази жена беше момент уау .....
Ходих на няколко ясновидци (обикновенно разговорите ни завършваха със скандал и гавра от мен към тях ) .Двама ми казаха ,че имам магия -не им правих скандали ,защото хората наистина бяха невероятни точки в думите си (няма как да ми кажат неща ,без да им подам никаква информация ) ....
И като навързвам 2+2 ,май наистина да прави,като Любомир Алексиев директно ми посочи и човека ,който ми е направил магията още,а и кога ми е направена .... ..и то без никакви въпроси към мен ....и да знам че този човек се занимава с такива неща,просто не вярвах ,че има магии .Е сега вярвам ,но вече май е малко късно ,въпреки че Любомир ми каза ,че щял да я развали .....
А другата жена ,която имаше невероятни попадения сам каза как сам да си я махна.......
Но мисля че киприяновите молитви със сигурност ще помогнат -с очите си съм виждал как помагат мигновено .Успех !

Последна редакция: сб, 18 окт 2025, 20:31 от Кккккк3

# 734
Може ли телефон на гледачката с обикновенните карти от София  или друга от която сте доволни ..благодаря предварително

Общи условия

Активация на акаунт