Ясновидци - тема 48

• 51 257
  • 726
  •   1
Отговори
# 720
Аз честно казано се отказах тотално от тези неща. Никой нищо не познава. Само онази с тарото позна, че човекът е г*з, но то и аз си го знаех! За бъдещето само али-бали!

Странно е, че като гледам на приятелки за смях и забава, после ми казват - еййй, ама всичко ми позна. Но при мен - нула и половина!
Не се съмнявам, че има хора с дарба, но явно нещо не ги намираме.
За това, просто си живея живота и каквото - такова!

# 721
Значи мъчи ме един въпрос - всички ли са мошеници или аз трябва да си науча кармичния урок. Не, че схващам какво трябва да променя.

А ясно ли е въобще какъв е кармичния урок? Че тук започна да става сложно.

Между другото те и астролозите говорят като цяло общи неща, имам предвид, например - ето тази и тази планета влизат в еди си какво и това е голям прелом за теб. Но такива неща като кой какво конкретно няма.

Между другото какви са ви мненията за Лариса от Пазарджик?

# 722
  • гр. София
Някой чувал ли е за Таня, която гледала на кафе и карти? Около 45 годишна е и приемала някъде на Стамболийски около Мол София. Нямам други координати.

# 723
Здравейте, момичета.
Попаднах на тази тема съвсем случайно преди няколко дни и я изчетах почти цялата. Искам да ви кажа само, че според мен, много бъркате Таро гадателите с врачки. Таро е уникално средство за насока и съвети. Много точно описва дадена ситуация, какво е довело до тази ситуация и какво трябва да направим за да излезем от нея.,, НО,, винаги има свободна воля на самия питащ. Много рядко Таро отговаря конкретно с Да или Не. 90% от хората питат за отношения, но ако не виждаш любони карти, как да кажеш,  че има любов? Понякога виждаш обсебвания и манипулация, картите показват и съвет,  да се оттеглите от ситуацията,  заключението на питащия е : Тя не позна!!
Ами колко повече да познае от , това , че любов няма и да трябва да се оттеглиш и да намериш щастието другаде. Големите аркани са кармични ситуаций, които ще се проявят задължително,  малките аркани ни превеждат по пътя, който трябва да преминем за да се изправим и да продължим щастливи напред.
Винаги обаче има свободна воля и ако не послушате съвета на картите, продължавате да си стоите там, в сенчестите страни на картите и няма развитие.  Има депресия.
Много рядко щастлива хора търсят , каквото и да е гадание, те просто живеят един щастлив живот и това е избор.

# 724
Някой правил ли си е восъколеене при Валентина Желева и може ли да даде отзиви за нея и работата й? Писа ми вчера на месинджър да си предлага услугите без да съм търсила такива и без да я познавам.

# 725
Здравейте, момичета.
Попаднах на тази тема съвсем случайно преди няколко дни и я изчетах почти цялата. Искам да ви кажа само, че според мен, много бъркате Таро гадателите с врачки. Таро е уникално средство за насока и съвети. Много точно описва дадена ситуация, какво е довело до тази ситуация и какво трябва да направим за да излезем от нея.,, НО,, винаги има свободна воля на самия питащ. Много рядко Таро отговаря конкретно с Да или Не. 90% от хората питат за отношения, но ако не виждаш любони карти, как да кажеш,  че има любов? Понякога виждаш обсебвания и манипулация, картите показват и съвет,  да се оттеглите от ситуацията,  заключението на питащия е : Тя не позна!!
Ами колко повече да познае от , това , че любов няма и да трябва да се оттеглиш и да намериш щастието другаде. Големите аркани са кармични ситуаций, които ще се проявят задължително,  малките аркани ни превеждат по пътя, който трябва да преминем за да се изправим и да продължим щастливи напред.
Винаги обаче има свободна воля и ако не послушате съвета на картите, продължавате да си стоите там, в сенчестите страни на картите и няма развитие.  Има депресия.
Много рядко щастлива хора търсят , каквото и да е гадание, те просто живеят един щастлив живот и това е избор.
Томно така. Правилно. Ама ние толкова сме се напатили, че очакваме чудеса и тълкуваме неправилно....

# 726
Здравейте, момичета.
Томно така. Правилно. Ама ние толкова сме се напатили, че очакваме чудеса и тълкуваме неправилно....

Да, така е . Хора сме и нищо човешко не ни е чуждо, но трябва да се стремим да израстваме. На мен лично, картите ми помогнаха да разбера много неща за себе си и за връзките си с хората и партньорите. Показваха ми много ясно, какво трябва да предприема , като действия за да се изправя и да продължа напред. Само да кажа , че 5 години циклих на едно място , 5 години ми отне да разбера,  че щастието ми не зависи от един определен човек,  че бях обсебена и , че никой не ми е направил магия, аз сама съм стояла в отношения по дяволът. Сега съм свободна и щастлива жена . Обичам картите Таро.  Те са вид психо терапия, но не и врачуване в истинския смисъл на думата.

Общи условия

Активация на акаунт