След 1-ви юни

• 273
  • 6
  •   1
Отговори
Здравейте, мили мамчета.
Отмина празникът на дечицата. Интересно ще ми бъде да си споделим как сме изненадали децата, как са реагирали те?
Ние бяхме на кино, после пица и накрая пижама парти 🙂

# 1
  • Beyond the stars
Честно казано ми идва в повече непрекъснатото друсане на децата с емоции.
След гранде тържествата за завършване на градината онзи ден, нямаше шанс да му/ни причиня следваща лудница.Close
Имаше подарък, който иска отдавна, та тъкмо за завършването/1ви юни. Игра с него, гледахме филмче. Разходихме се на зелено. Нямаше сърдене, викане и т.н Всички сме доволни Grinning

Последна редакция: пн, 02 юни 2025, 10:12 от Вълшебство

# 2
  • София
Получиха исканите подаръци и после пред блока се събраха деца. Почерпихме ги и си играха. Навсякъде беше лудница така, че просто този ден ми отпада да ходя където и да е.

# 3
Седнахме на един гръцки ресторант, нашият 3-годишен юнак можеше да си избере каквото иска - поръча си чиния със суров лук на сервитьорката, изяде си я и беше най-щастливият човек на света. Аз лично, никога нямаше да се сетя да му направя такъв подарък. Simple Smile

# 4
Ние сме от Варна и ходихме до Албена на плаж. Децата поиграха на пясъка, топиха крачета във водата, играха на площадките там, после се повозихме на рикша, което беше голям кеф и смях 🤣.

# 5
Ходихме на детски кът, поигра с децата , купихме му книжката, която желаеше. Изкара си хубаво и беше много щастлив.

# 6
  • Най-красивата страна
Моята дъщеря е тийн.
Взехме нея и приятелката и .Заведохме ги на екскурзия до Балчик и Калиакра.Посетихме Двореца в Балчик ,ботаническата градина,почерпихме ги в заведение на алеята,после ги разходихме на Калиакра.

Общи условия

Активация на акаунт