Смарт часовник за телефон Самсунг

• 150
  • 4
  •   1
Отговори
  • София
Здравейте, много искам да си купя смарт часовник, но питането ми е следното - трябва ли да е от същия производител като телефона? Може би да, така ще имат по голяма съвместимост. Искам да виждам поща, обаждания, вайбър, фейсбуци и др. подобни. Телефона ми е Самсунг. Нещо не много скъпо, предложете какво да разгледам моля ви

# 1
По принцип всички са съвместими,но винаги има някоя функцийка,която не сработва с друг модел ,така че препоръчвам същата марка.А и самсунг са са достатъчно добри и има избор.

# 2
  • София
Гармин.

# 3
Аз съм със самсунг часовник и телефон. Батерията е слаба, но го зареждам като вляза в банята и така на практика го нося почти постоянно. Съвместимостта е идеална. Така ми казаха и като го купувах в Технополис.

# 4
На часовниците Самсунг батериите не държат много. Мен лично ме дразни ако трябва да зареждам всеки ден, за това съм с Гармин и зареждам на около 2 седмици. Можеш да видиш и други по-бюджетни марки ако няма да го ползваш за спорт, но да те предупредя, че наистина ще можеш само да "виждаш" приложенията, които са споменати, защото да пишеш от часовника е супер тегаво и неудобно.

Общи условия

Активация на акаунт