(4) Турски сериали без собствена тема в платформата

• 23 204
  • 223
  •   1
Отговори
# 210
В Турция такъв тип лекарства са срещу "зелена рецепта", казвам го като човек купуващ си лекарства от там, няма своеволия като тук. Само 3ма от всички положителни са доказали, че имат рецепта и всичко е наред. Но тези изброени горе не са част от тях!

Най-интересни са щерките на Дефне Самйели, сестри Талу, в какво ли не се забъркаха, а тя излязла и плюе по лабораторията 🤦‍♀️ Както и онази Дилан Полат, след злоупотребите с парите, сега и това. Че и излязла да реве.... очаквах да се снима как чете Корана🤣

# 211
Аз мисля че беше умишлено заради тая дето беше в затвора. Не помня дали от тези които бяха в ареста да са били нейни клиенти.
Не мисля .Нейните клиенти бяха Пънар,Мирай,Серенай,Халит мисля .Не ми се вярва да има нещо общо.Може и от тези да има ,но не мисля че тя е причината.

# 212
Конкретно за Демет Евгар се коментира, че пускала доста неудобни коментари за високопоставени хора🤕

# 213
Конкретно за Демет Евгар се коментира, че пускала доста неудобни коментари за високопоставени хора🤕
То за нея се коментираше че била и много конфликтна личност на сета ,ама дали е вярно.Така и с това.Всеки много обича да говори ама къде истина и къде не.Пък особено без доказателства.

# 214
Сега и тук, при нас, режимът е по-строг и ако е предвидено дадено лекарство да е със зелена рецепта, много трудно, почти невъзможно дори и близък фармацевт да ти го даде без такава. Е, има и черен пазар /внос от Македония/ на някои успокоителни с приспивателен ефект, но като цяло аптекарите не рискуват много-много с тях.

# 215
То за нея се коментираше че била и много конфликтна личност на сета ,ама дали е вярно.Така и с това.Всеки много обича да говори ама къде истина и къде не.Пък особено без доказателства.
След изказа на Бахар Шахин за вярващите на сета, тоест тези, които ходят да се молят в определените часове или не ядат като е месеца Рамазан, и след отговора, че тези неща се срещат с добро само от националната им телевизия, тоест ТРТ1. А Демет е била точно от тези.... може да си направим заключение защо и го казват.

# 216
Аз се радвам, че Йозге Йозпиринчи не е в групата на употребявали...

# 217
  • Кърджали
Ама за някои имена се изненадах (но в момента там положението е такова, че човек си казва "ако е истина"). Чак да са ми станали противни - не, това техният живот проваля. Дано наистина да е било само в миналото и да се всеки в ръце, всеки прави грешки. За съжаление, начина на живот, който водят с резки успехи и още по-резки провали е способен да провали живота на психически по неустойчивите сред тях.... Зад бляскавия живот, който се вижда има и небляскав такъв. Не оправдавам, не съдя, не ми е работа и не се знае знае ли се...

# 218
Аз съм Леман
5ти епизод направо е огън, за толкова кратко време за първи път гледам два пъти едно и също, истинско удоволствие 🤩

Очите Карадениз
10ти епизод изглежда ще бъде много силен! Най-накрая двамцата решили да предприемат стъпка, но този Осман няма място за лягане.... Гюнеш толкова се жертва за семейството му, а той само "Този направи ли ти нещо, дъще?", даже и реши да убива сина си и прати Къналъ. Нищо не може да прави сам, ама решил да коли и беси. Нермин може да е противна, но от тази жена струи една благородност. Тази "приятелка" на Осман си личеше, че му има око, то не беше коткане, то не беше дразнене с Нермин. Чак се чудя каква токсична връзка е имала с Мерджан 🙄

Лъжците
Нещо му липсва на този сериал. Дразнители много, вървим стъпка напред, две назад. За толкова епизоди, и то дълги, очаквах повече да напреднем откъм теми.

Огледалото
Почна много да ме напряга. И с този рейт не знам колко ще издържи. Азра тъпче ли тъпче на едно място, май взе да се самозамайва и покрай мъжа си 🤦‍♀️

# 219
  • Кърджали
За Sahtekarlar/ Мошеници и аз имах по-големи очаквания, защото човек като знае на какво е способен екипа зад камерата.... но нещо липсва, Таха е прекалено много в центъра на вниманието, а в него няма нищо, което да хване човек и да изпита емпатия към него. То като цяло сред никой от героите няма такъв, за когото да се хванеш и да кажеш - е поне този става...
Щом последният епизод нито го гледах наживо, нито имам желание сега да си го пусна в ютуб...
Сега чакам да почне сериала на Салих, малко грешка ми се струва че го сложиха в понеделник, но наистина се надявам да успее и да се задържи. Защото аз умирам да гледам Салих, който да ми лази по нервната система, а героят му тук се очертава да е пак такъв... Ако се задържи, задържи. Ако не, ще се продължа само с "ще прелее това море", дано поне те не ме разочароват, че в момента съм ги сложила много високо ....

# 220
Аз загледах  Аз съм нейната майка.Нищо ,че Джанер Джиндорук не ми е любимец.

# 221
Има ли някакви новини за филма на Мерт Рамазан Демир с Мирай?

# 222
  • Дубай
Има ли някакви новини за филма на Мерт Рамазан Демир с Мирай?

Вал, той щешр да е за платформа... Май сериал щеше да е.

# 223
Да, сериал и на платформа. Снимките приключиха, кога ще излезе- не знам.

Общи условия

Активация на акаунт