(4) Турски сериали без собствена тема в платформата

• 28 491
  • 244
  •   1
Отговори
# 165
# 166
Очите Карадениз
Ама 5.епизод е нещо супер различно. Халит все едно е още в Див, но тук Озге Яъз направо се е раздала🤩 И то не в една сцена, а в поредица от сцени. От сутринта гледам от началото и не мога да разбера какви са тези аматьорски неща в началото🫣 Тук вече историята не е мудна, актьорите ми допадат, особено бонбона Ерен 🥹 Рейтинга, въпреки мача, гръмнал в тотала. В другите за този канал е очаквано нисък. Следващия епизод се пренасяли в Ризе, очаквам местните да хвърлят по едно рамо и още да се качи рейтинга. С приемането на стола от Азил един вид казва, че ще се бори и за Гюнеш. Радвам се, че престават с това иди ми-доди ми в толкова ранен етап. В момента няма и с какво да бъдат шантажирани. Мехмед за момента е извън играта, не, че няма да откача де. Има потенциал да направи решетка Азил, но да видим дали може да посегне и на Гюнеш. И с тази пасивна любовница, очаквам да се развихри и тя в даден момент. Майка му стори добро с показването на снимките. Сега Осман ми се струва, ако научи и за искрите между двамата, ще ги подкрепи. А Фатош и Дурсун са толкова сладки, за първи път ги гледам. Там нещата вървят бавно, но за момента ме кефят. Обаче брата на Гюнеш🙅‍♀️ това момче да го гръмнат, да пролеем малко сълзи и да се свършва, че е нетърпим.

# 167
Халеф
Не знам дали някой го гледа ама аз съм със страшно смесени  чувства😂Серхат между две жени които се оказват сестри.Играе си и с двете нещо което най - мразя в мъж😒Обича Мелек направя я втора жена или първа и аз не знам 😄но пък е и очевидно че се зараждат чувства и към Йълдъз,но можем ли да го съдим човека😁
Йълдъз е кралица 🤩,просто ми разтапя  сърцето,и ако повечето жени  бяха като нея.Огън  момиче .Нормално всеки да се влюби в нея.
Мелек от друга страна многооо скучна,чак дразнещо скучна.Като малко агънце е ,и не знае къде се намира.
Все още не мога да разбера коя е главната двойка и коя от двете моми е водеща.Абе много объркан сериал 😄

# 168
да видим тук няма ли техния сем да ги накаже, но едва ли.. две сестри си делят един мъж??? не ли е грехота за техните стандарти..

# 169
Като нищо😂Големите моралисти.😃
Аз друго се зачудих Айбюке как е решила да приеме тази куха и толкова скучна роля дето буквално можеш да заспиш😄
Въпреки че четох че първо са предложили роля на Дамла  и тя е имала избор коя от двете да избере Йълдъз  или Мелек.Явно правилния избор е направила 😃

# 170
аз не мисля че ще направят нещо, просто двойни стандарти виждам и не ми харесва това, но както и да е... живи и здрави Grinning

# 171
Ще видим,но най -вероятно си права .
За сега тези сериали които си мислех че ще са ми на първо място леко ми издишат и
по-трудно ги гледам.
Изненадващо за мен Сърцебиене ми е на първо място.Керем,Лизге и Сибел правят страшни роли.Чакам си новия епизод и тях ще коментирам 😄

# 172
Аз от новите престолонаследник ми хвана окото. Каста е супер. Акън и компания са страхотни актьори, но за мен лично Дерия и Яхя ми са на сърце вече. Разбра се че бащата на Дерия и е дал ултиматум заради Яхя и тя го е зарязала, но любовта ръжда не хваща и се вижда как още жадуват един за друг.
И от промото за другия епизод се разбира че Дерия все още го обича. " „Ти ме раздели от мъжа, когото обичам, заради тази работа!“ "
Сърцебиене го спрях на втория епизод, нещо не ми допадна.

Последна редакция: пт, 03 окт 2025, 00:36 от itshristina

# 173
На мен пък точно Престолонаследник нещо не го чакам с нетърпение за нов епизод.Гледам  го ,но по -бавно,а очаквах да ми е фаворит. .Имам да наваксвам 😃
Сърцебиене трети епизод беше много по-силен от предните.И аз в началото си мислех че даже и  заради Керем който ми е един от любимците  няма да мога да го гледам,ноо ето че ми стана фаворит.

# 174
сърцебиене може би защото Керем е с това момиче и разликата в годините за мен си казва думата.

# 175
Сърцебиене
И аз бях като теб в началото.Супер скептична ,но все повече започват да ми  харесват заедно.Имат химия.Малката прави страшна роля.Отделно Керем  си е младолик според мен ,и не се усеща чак толкова разликата поне в моите очи де.

# 176
дано устискат че идват поне още два сериала от които единия е измамници с Хилал и Бурак. Очаквах да се доближат от към резултати срещу Разузнаване, но уок продължават да са първи независимо че главната си тръгна.

Последна редакция: пт, 03 окт 2025, 00:58 от itshristina

# 177
Измамници
Не знам.Всички си мислят че щом е на Сема ще е голям хит .Аз обаче не съм толкова сигурна.Искат да повторят Каан и Пънар ,но това е невъзможно.Много далеч са от тях и двамата .Отделно и канала  по който ще се излъчва е без коментар....

# 178
  • София
Нищо не гледам в момента. Следя рейтинга на "Престолонаследник" и тогава ще му дам шанс.

# 179
Халеф
Изгледах 2-та епизода, може би утре ще има превод и на 3-ти. И аз за сега съм със смесени чувства - нещо ми харесва, нещо не съм сигурна с продължаването от моя страна. Разбира се, че двете ГГ са полусестри, но дали Серхат ще консумира и брака си с Йлдъз? Какво би станало във филма - 2 клана, кръвна вражда, пистолети се вадят за щяло и нещяло, освен любовният триъгълник какво още може да се случи, не виждам, ама поне още един епизод ще погледна.

РЕВНОСТ/ЗАВИСТ
Не съм изгледала 3-ти епизод, но и с този сериал съм на кантар - нещо "да", нещо "не". Очертава ми се като изпълнен със женски интриги, което може да бъде интересно донякъде, но бързо може да омръзне. Все пак трябва да има някакъв смисъл във всичко това, а то за един мъж... /шегичка/.

Ако някой, който е добре в рейтингите, дали може да даде инфо какви са за тези двата?

Общи условия

Активация на акаунт