🌹 Ергенът 🌹Между два сезона 2025

• 169 258
  • 1 432
  •   1
Отговори
# 105
Мартин е изключително последователен в любовта - обича само себе си. Grinning
А, за обичането е ясно, но 'влюбването' при него върви с бързометражни обороти Stuck Out Tongue Closed Eyes

Емануела каза, че има екип, хора които са отговоорни за поддържането на профилите ѝ в социалните мрежи. Разбира се, че ще ѝ докладват, когато видят че бившият ѝ влиза в тик ток и разглежда.

Нормално е да не долюбва всеки, който съдейства на бившия ѝ да ѝ отнема детето.

Последна редакция: вт, 03 юни 2025, 22:39 от Не се сърди, човече

# 106
  • в сърцето на един мъж...
Как се развиват нещата при Мартин? Днес в коя е влЮбен? Sweat Smile

Днес е с Ана Мария Grinning
Ох, каква е млада при Гала... И влюбена...
Абее, айде нали го видяхме и Мартин - дето следи Даниела къде била, с кой била...

# 107
Аз гледах едно интервю на Емануела в което пожела на Мартин да си намери интелигентна и от класа жена като него. Каза го доста ехидно и аз подозирам, че родителите на Мартин да били против този брак и нещата са се разсъхнали. За това Емануела е толкова озлобена.

# 108
Васко най-харесван ерген - поне за мен много разбираемо - изглежда най-свестен и със сигурна ориентация Simple Smile Не случайно батко му Марто му се нахвърли като хиена.

Последна редакция: ср, 04 юни 2025, 08:51 от Lison_Todorova

# 109
Днес доста слушах подкасти.
Джия при Герасимов - приятно интервю, много са влюбени с Митко Динев. Като се е разбрало за връзката им, Емануела е звъннала на бившия ѝ продуцент Оцко и е казала, че Джия не е платила авторските права за текста, затова ще свали песента. Оцко е предупредил Джия. Иронията е, че нейните родители са платили изцяло клипа, а и от него изтрита, но Джия не се възпротивила - дори се забавлява, че ѝ направили услуга, защото не се харесва в клипа. Отказала е предложението на Митко да се съдят за тази песен.
Каза, че Валерия ѝ е много добра приятелка и се закле, че с Евгени са били заедно (не уточни колко дълго).
Адриана при Чакала  - приятна, добре им върви разговора. Доста верни неща за отношенията мъже-жени каза, без да е в крайност и без да е твърде езотерична. Пишела книга от доста време, но умишлено не си я рекламирала покрай предаването. Има астрологическа насоченост.
Васил при Димитриян в "Под кожата" - от страх да не се изложи е бил скован и така се е изложил още повече. Много отпуснат, разговорлив, с приятно чувство за хумор. Ако се държеше така в предаването, в анкетата щеше да води с 90% от гласовете.

# 110
А те защо всички в тези сфери ходят с едни и същи мъже, които не са много стока?

# 111
  • Stockholm
Имайки предвид излагацията и на тримата ергени, не пропускам да правя смешни асоциации с корицата на новата тема Joy Ами не на сърца, а на нещо друго ми приличат знаците, които показват Joy

# 112
Джия наистина е много добричка, не сме близки, но се познаваме покрай общи приятели. Не се надува, не е конфликтна, не е нахална. Не е професор или кой знае какъв талант, но тя си го осъзнава. Лек и приятен характер. Не се учудвам, че е отстъпила пред Емануела за клипа.

Учудих се, че Адриана и тя книга пишела. Аман от пишман писателки. Каква е тази мания да пишат, много ми е странно, но и прави чест, че поне в Ергенът и тя не говореше за това.

mk794, Джия има висше музикално образование. Едното е от националната академия в София, другото е с джаз в НБУ. От малка е учила и се е занимавала с музика, просто няма  големи природни дадености за тази работа, с които се раждаш.

# 113
След края на риалитито си правя някои изводи. Режсисьори, сценаристи, продуценти - много зле, много кофти замисъл, сцени, решавани в движение, никакво въображение, никаква креативност, пълна скука и предвидимост. Наум, какво да се коментира при него, освен накъде му е накривен бритонЯ.  Абсолютно излишен персонаж. Някакъв хрантутник, незнайно поради какви качества ''актьорства'' и е водещ в риалити. Изкарва си чудесно на различни екзотични места, барабар със семейството си.
''Героините'' се самосаботираха. Всяка от тях го направи с голям рзамах.
Двамината първи ергенина бяха комедийни образи.
Последният беше внедрен да обере луфтовете. Стара се, ама не му идваше отвътре.
Убедена съм, че Мартин, като всяко самовлюбено парвеню, е дирижирал какво да се случва и е имал връзка с външния свят /примерно телефон/. Някои сцени с Даниела си бяха акторска игра мастер клас.

# 114
След края на риалитито си правя някои изводи. Режсисьори, сценаристи, продуценти - много зле, много кофти замисъл, сцени, решавани в движение, никакво въображение, никаква креативност, пълна скука и предвидимост. Наум, какво да се коментира при него, освен накъде му е накривен бритонЯ.  Абсолютно излишен персонаж. Някакъв хрантутник, незнайно поради какви качества ''актьорства'' и е водещ в риалити. Изкарва си чудесно на различни екзотични места, барабар със семейството си.
''Героините'' се самосаботираха. Всяка от тях го направи с голям рзамах.
Двамината първи ергенина бяха комедийни образи.
Последният беше внедрен да обере луфтовете. Стара се, ама не му идваше отвътре.
Убедена съм, че Мартин, като всяко самовлюбено парвеню, е дирижирал какво да се случва и е имал връзка с външния свят /примерно телефон/. Някои сцени с Даниела си бяха акторска игра мастер клас.
И не само той , Маги беше излишна с нейните скучни глупости. Сестрите така и не разбрах защо влязоха ... И трима странни ергени- един със  съмнителна ориентация, втория 40 годишен с 2 деца  женкар и водкаджия и третия робот , който се прави на човек или обратно така и не разбрах 😅

Последна редакция: вт, 03 юни 2025, 23:43 от Альона А

# 115
Наистина доста хора тази година изкараха една ваканция. Маги дали практикува?

# 116
Следващия оригинален ерген (сезон 5) ще си е през пролетта на 2026 г.
Пак с продуцент Ники Николов.

Есента ще гледаме едно друго шоу, което е пак от вселената на Ергенът. Дъщерно шоу. 😀
Казва се ''Ергенът: Любов в Рая'' (премиерен първи сезон)
Като продуцент ще е стария такъв от сезони 1, 2 и 3 на Ергенът - Радо Тушев.
В оригинала на това предаване - по 'Библията' на шоуто участват само бивши участници от Ергенът и Момата (като условието е да не са обвързани).
Така че у нас ще имаме един микс от бивши ергенки + разни инфлуенсъри и бивши известни участници от други формати. Като условието е да са сингъл разбира се.
Доколкото знам мъжете и жените трябва да са равна бройка или в един момент някой да има лек превес и ще е доста динамично като цяло.

Имаше едно подобно онлайн риалити, Диви и красиви. Има и тема тук във форума. То е подобен тертип. И сезон 1 беше доста успешен като брой гледания в Ютюб. Сезон 2 на това шоу пък ще се излъчва по НОВА на гърба на Ергенът: Любов в Рая, т.е. ще има директен сблъсък за рейтинг дяла на часовия пояс.
Това го знам, но го ляйквам, защото си го описал хубаво. Wink

# 117
Маги дали практикува?

Доколкото ми е известно - да. Като брачен терапевт и консултант.

# 118
Маги дали практикува?

Доколкото ми е известно - да. Като брачен терапевт и консултант.
Разведен брачен консултант е оксиморон.

Последна редакция: ср, 04 юни 2025, 05:48 от dany_nik

# 119
  • София
Не следвам никакви ергенки и ергени, но като се публикува тук, че Даниела отговаря на въпроси, реших да погледна.
Та освен обичайните неща ми направиха впечатление думите ѝ за платени тролове против нея, като намекна, че някой който публично я злепоставя, стои зад част от тях...
Бързо антифеновете ѝ да си признават по колко взимат, че да се облажат и други. Smile 

А аз чакам да видя как ще приключи сагата с този човек.

Общи условия

Активация на акаунт