🌹 Ергенът 🌹Между два сезона 2025

• 169 259
  • 1 432
  •   1
Отговори
# 1 350
Включвам се тук .Не знам писано ли е или не ,но относно една от участничките която са качили Емили Шишкова от Стара Загора.Поредната от града ни ,която навремето вкара едно друго момиче в болница за заради момче.Агресивна и арогантна.

# 1 351
Включвам се тук .Не знам писано ли е или не ,но относно една от участничките която са качили Емили Шишкова от Стара Загора.Поредната от града ни ,която навремето вкара едно друго момиче в болница за заради момче.Агресивна и арогантна.

Пускаха статия за нея… поредната утайка

# 1 352
  • Be realistic - plan for a miracle.
Отвратително. Само долнища.

# 1 353
https://btvnovinite.bg/kriminalno/17-godishna-vkara-sauchenichka … i-sas-snimka.html
Ще поразровя още ,но за сега това намирам за тази Емили.
https://novini.bg/article/2025030411395585694

Последна редакция: чт, 28 авг 2025, 15:35 от Dimowa

# 1 354
Отвратително. Само долнища.

Колкото по-голяма отрепка толкова повече зрители събира- не ми го побира главата как в България се толерира простотията и агресията. Визирам Емо Каменов и Тротинетката, също и онзи Чеченец по едно време. Сега тази ще я дават по нац.телевизия и момиченцата ще четат как е пребила някой...

# 1 355
Танцьорката Лили Естер, която Теа беше отбелязала в инстаграм.
Скрит текст:

Филипа Димитрова е друга участничка, която някои хора в темата помислиха за Николина от последния сезон.
Скрит текст:

# 1 356
Джан Микеле Рата е първият от мъжете,който представят от Бтв. Наполовина италианец и наполовина българин,като цяло е яка татуирана батка

# 1 357
Гадост.
Стара Загора ми е гетото напоследък

# 1 358
Гадост.
Стара Загора ми е гетото напоследък

Само отпадъка на града се показва...🙄

# 1 359
Силвия от "Ергенът" 4 в подкаста на  Анна-Мария, качен е тази вечер.

# 1 360
  • Вестерос
има ли кой да ги гледа още

# 1 361
Аз ги "гледам" (не ги спирам като телевизорът ми ги пусне автоматично Grinning ). Нямаше почти нищо за Ергенът, само се бъзикаха с Елвира, че е влязла в Диви и красиви и сигурно ще влезе още някъде.

# 1 362
  • София
Не знам каква му е таргет групата на Радо Тушев този сезон, но чувствам, че не попадам в нея. Нямам никакво желание да гледам предаването при такива участници.
Нали ще го излъчват някъде в късните часове? Не в прайм тайма?

# 1 363
Аз не видях Габи Бланко и Бонбонова, а уж и те щяха да участват. Може би някой ако ги следва ще каже. Петър Данов е качил в профила си кадри, но то вече се знае от рекламата кои са мъжете или поне една част.

# 1 364
Почнаха ли бе, хора?

Общи условия

Активация на акаунт