🌹 Ергенът 🌹Между два сезона 2025

• 161 378
  • 1 432
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Чудя се аз къде изчезна темата, а вече сме между два сезона.
Някой знае е ли дали "Ерген в рая" ще е следващият "Ерген" или е някакво ново предаване?

# 76
  • София
Следващия оригинален ерген (сезон 5) ще си е през пролетта на 2026 г.
Пак с продуцент Ники Николов.

Есента ще гледаме едно друго шоу, което е пак от вселената на Ергенът. Дъщерно шоу. 😀
Казва се ''Ергенът: Любов в Рая'' (премиерен първи сезон)
Като продуцент ще е стария такъв от сезони 1, 2 и 3 на Ергенът - Радо Тушев.
В оригинала на това предаване - по 'Библията' на шоуто участват само бивши участници от Ергенът и Момата (като условието е да не са обвързани).
Така че у нас ще имаме един микс от бивши ергенки + разни инфлуенсъри и бивши известни участници от други формати. Като условието е да са сингъл разбира се.
Доколкото знам мъжете и жените трябва да са равна бройка или в един момент някой да има лек превес и ще е доста динамично като цяло.

Имаше едно подобно онлайн риалити, Диви и красиви. Има и тема тук във форума. То е подобен тертип. И сезон 1 беше доста успешен като брой гледания в Ютюб. Сезон 2 на това шоу пък ще се излъчва по НОВА на гърба на Ергенът: Любов в Рая, т.е. ще има директен сблъсък за рейтинг дяла на часовия пояс.

# 77
Даниела отговаря на въпроси в сторита в Инстаграм.

# 78
Благодаря за новата тема!
Ще гледам новото предаване, ако не е някоя просотия тип Островът на изкушението, тогава ще пропусна. От сезоните гласувах за този. Не знам какво толкова се харесва във втори (ако гласувате заради Елена ясно, не й бях фен), толкова токсични взаимоотношения се показаха. Единствено сега не се напрягах, защото нямаше обиди, скандали, караници. За ергените - Виктор 1 и Васил. Явно си падам по дървеняци на екран, но галантни Stuck Out Tongue Winking Eye В реалния живот не.
Веднага обяснявам своята гледна точка, предполагам и други хора са като мен:
Евгени ми е най-противният ерген (в последствие, но и по време на предаването ме отблъсна с някои постъпки и действия, колкото и ергените да бяха защитени при продукциите на Тушев). Валерия и Елена пък едва ли ще ги изтрая повече от 10 минути в живота, ако са с поведението от предаването. Но цялостният телевизионен продукт беше най-добър.

До средата имаше голямо състезание - чудехме се Валерия ли ще е? Айлин? Джия? Боряна? Изведнъж от задните редици излиза Елена? Защо Поли стои там? Колкото и да знаехме спойлери, те не бяха абсолютно категорични, защото ни се пускаха и партенки за Елена (които бяха добре организирани, но оттогава БГ Мама не вярва на такива информатори).
Отделно от това отношенията между момичетата бяха много интересни - не бяха всички срещу един като в сезон 1; не бяха и толкова изострени свади като в сезон 3*. Валерия изглеждаше мила и добричка и изведнъж Мони Зенгинер ѝ изкара рогата; имаше булиинг и този път Ергенът реагира; Джия беше приятелка с единия лагер, пък в даден момент почна да си говори и с другия.

Кастът като цяло беше най-добър, но за съжаление "хубавите ябълки, прасетата ги яли".

Последна редакция: вт, 03 юни 2025, 20:45 от Clouded

# 79
Гала пророк.
Гледам едно старо видео от 2017 г/Мартина Петрова оспорва думите на певицата Емануела за тормоз/ - и накрая Гала казва: ...по някакъв начин сферите, в които сте двете са близки/музиката, танците/ и най-вероятно пътищата ще се пресичат.
Тук Мартина е с визия нещо средно между Галя от Сатен и куклата Анабел

# 80
  • България
Адрияна е много злопаметна и търси реваншизъм. Заема страната на Мартин, сипва на Даниела. Приказва как искала да работи като астролог.
Лъже и отрича, че Васил харесваше повече Косара, но така давала възможност мъжът да се прояви дали е със слаб ангел.
При Адрияна - гроздето е кисело.
Аз не бих отишла на астролог/психолог като нея, отблъскваща е.

# 81
И аз не я харесах тази Адриана, млада жена с вайб и вид на леличка.

# 82
Адриана и Чакала наистина здраво сипват в подкаста на Даниела
Мастагарков онзи ден в неговите сторита, също здраво я нареди на Даниела

# 83
Добре че е Даниела, за да си мислят всиччки останали колко са възвишени...
Джия при Ивайло "аз съм добър човек, даже съм много добър човек! Брат ми е още по-добър човек от мен. И майка ми и баща ми са добри хора" ... Брей, семейство Добринкови! Да се чудиш дъщеря им що е такава кVчка тогава.

# 84
На Мастагаря , гащите му треперят още от Мартин. Явно и той извадил ей такъв език , и ближе дето го плюеха

# 85
Добре че е Даниела, за да си мислят всиччки останали колко са възвишени...
Джия при Ивайло "аз съм добър човек, даже съм много добър човек! Брат ми е още по-добър човек от мен. И майка ми и баща ми са добри хора" ... Брей, семейство Добринкови! Да се чудиш дъщеря им що е такава кVчка тогава.

А стайлингът й в подкаста е потрес, аха да й изскочат висналите вимета.🤪

# 86
  • Варна
На Мастагаря , гащите му треперят още от Мартин. Явно и той извадил ей такъв език , и ближе дето го плюеха

МарЧин му се извини в едно клипче и даже щяли да бъдат на сватба, като МарЧин е помолил младоженците изрично да ги сложат един до друг с Мастагарков.

# 87
  • България
Мартин привлича г*золизци и гейове явно. Много силна женска и клюкарска енергия има, всичко мъжко трепери.

# 88
Е кък сега , Марчин ще маже с баданарката да доказва на света , че Всички обичат Марто , само видите ли две бивши , не ме харесват . Дори мазненето на Йоана е с тази цел. Пълен клоун и лицемер

# 89
Благодаря и аз за темата! Heart

Аз си гласувах за сезон 1 като най-интересен. Някак тогава беше ново и гледах с истински интерес и трепет какво ще се случи. След това с другите сезони не е било така.
Беше ми трудно за продукциите, но и аз гласувах за НН.
Ерген – Виктор Русинов и гласувах за него само и единствено заради външния му вид и нищо друго. Joy
Мисля, че за ергени златната среда е двама. С трима също би се получило много интересно, но според мен трябва много силна организация, каквато в този сезон нямаше.
Със сигурност ще гледам Ергенът: Любов в рая.

Общи условия

Активация на акаунт