Изгодни полети по целия свят търсачки, промоции, летища, компании…/Тема 6/

• 7 286
  • 50
  •   1
Отговори
# 15
С Уиз и Райън до Базел, Баден Баден, Франкфурт Хан... Оттам влак, автобус, кола под наем...

# 16
Здравейте, дали може да ми помогнете за София -Килиманджаро 9.01.2026? Излиза ми най-евтино с Търкиш през Истанбул 1500лв., дали някъде не е по-изгодно?

# 17
Здравейте, дали може да ми помогнете за София -Килиманджаро 9.01.2026? Излиза ми най-евтино с Търкиш през Истанбул 1500лв., дали някъде не е по-изгодно?
Аз виждам 395 евро. С допълнителен багаж ли?

# 18
  • here and now
С два чекирани багажа е на тази цена.
Да не би да гледате двупосочно?

# 19
Да, извинявам се, двупосочно, на 22.01 връщане.

# 20
Момичета, седмици наред дебна и сега с тези директни полети хептен стана…
Възможно ли е да се намери отиване и връщане до Прага или Будапеща след първата седмица на декември нататък до 200 лева отиване и връщане. Гледам гугъл, телеграм канали, чета ви тук, не знам има ли начин да се дебне за оферти или каквото излезе? Ходили сме преди, сега ми се иска пак, че е красиво и с особена атмосфера по това време, а пък да е по-икономично. Уж отрано си казвах, че почнах, ама..

# 21
Начини има, гаранция няма
В Гугъл флайтс може да си направите alert и ви праща мейл като се промени цената. Но дали ще падне...

# 22
  • Beyond the stars
Момичета, седмици наред дебна и сега с тези директни полети хептен стана…
Възможно ли е да се намери отиване и връщане до Прага или Будапеща след първата седмица на декември нататък до 200 лева отиване и връщане. Гледам гугъл, телеграм канали, чета ви тук, не знам има ли начин да се дебне за оферти или каквото излезе? Ходили сме преди, сега ми се иска пак, че е красиво и с особена атмосфера по това време, а пък да е по-икономично. Уж отрано си казвах, че почнах, ама..

Wizz пуснаха полети до Прага. Мисля, че влизат във вашия бюджет декември.

# 23
Влизат, преди малко гледах и аз. 139 лв двупосочно от София до Прага.

# 24
Здравейте, може ли помощ за билети до Токио? Като цяло какъв бюджет би ми бил окей за 10-тина дни там, ако мнението ми не е за тази тема, нека модератор го премести.

Искаме с моя приятел да отидем там. Гледаме, че има организирани екскурзии за 12 дни по 7000 лева и нагоре, но ми се струва, че е доста завишена цената.

# 25
Не знам конкретно, но ако не става въпрос за ол инклузив в Турция с хиляди стаи няма как да не е завишена цената Grinning те трябва да печелят от някъде.
За билети си проверете в търсачка, примерно Гугъл флайтс. За по-напред нали, има много оферти на китайски авиокомпании, но си следете.
За бюджета, човек знае 2 и 200, но общо взето се твърди, че е по-евтино от Европа.

Последна редакция: сб, 06 сеп 2025, 14:32 от Moderator (Nikol)

# 26
Здравейте, може ли помощ за билети до Токио? Като цяло какъв бюджет би ми бил окей за 10-тина дни там, ако мнението ми не е за тази тема, нека модератор го премести.

Искаме с моя приятел да отидем там. Гледаме, че има организирани екскурзии за 12 дни по 7000 лева и нагоре, но ми се струва, че е доста завишена цената.
Колко пари ще ти стигнат е относително. Все едно да питаш колко пари ще ти стигнат за морето. Сами трябва да си сметнете, защото само ти и твоят приятел знаете какво и как искате. Може за ориентир да ползваш програмата на някоя организирана екскурзия(хотели, транспорт, места за посещения и т.н.). В интернет има много готови програми с информация и за цените.

Цената  на билетите зависи от много фактори(например датите).

# 27
С търсачка Токио и/или Япония във фейсбук ще ви излезе информация за всички цени, много пътуващи сме писали.
Билетите не зависят от сезона кой знае колко. Да, има флуктуация между 1000 и 1200 евро, но все пак, намалените цени са за неудобни полети с дълги или повече трансфери. При положение, че е на другия край на света, всеки час в пътуване отгоре, идва свръх.
Това, което ми се струва най-важно и ние го бяхме проспали, е голямото разстояние между Токио и Осака, помислете за различни летища на пристигане и заминаване. Иначе вътрешните полети са евтини, перфектно организирани и празни. За разлика от престъпления и скъп шинкансен

# 28

Здравейте,
тъкмо си организираме почивка в Япония за периода 03.03-11.03.2026 г. Самолетните билети излязоха 2200 лв с Катарците, кацаме в Токио и после с вътрешен полет отиваме до Осака. Вчера запазизхме и хотелите, които излязоха около 2000 лева на човек, спане със закуска. Много зависи какво точно искате да видите. Може да си направите програма и сами, както и с помощта на АИ

# 29
Много благодаря за ориентира, ще се опитам до края на месеца да направя примерно разпределение. И ние искаме Осака искаме и Нара да посетим, както и Киото. Ще го мисля.

Общи условия

Активация на акаунт