Изгодни полети по целия свят търсачки, промоции, летища, компании…/Тема 6/

• 7 244
  • 50
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте,

Трябва да пътуваме до Мюнхен края на юни 2026 за 1 нощувка и да се върнем на другия ден. Единствените удобни полети са явно тези на Луфтханза, които в момента са около 700лв за 2ма отиване и връщане. Някой запознат ли е дали правят намаления или да не разчитам?

За по-евтино - евентуално нискотарифни до Меминген, но има повече път. Гаранция няма, но се случва цената да намалее, трябва обаче да я видите в подходящия момент. До юни има време, може да понаблюдавате...

# 46
  • Наблизо
Луфтханза обикновено върви само нагоре.Не играят както нискотарифните.Затова често са по-добрият и евтин избор за пътуване по празници и ваканции-цените са еднакви незаивсимо от деня и празника и се увеличават при интерес.Но не падат.Нискотарифните често почват с грамадни цени и спрямо интереса държат или спадат.

# 47
Благодаря на всички за отговорите!

# 48
  • София
Здравейте, трябват ми 3 билета до Мадрид за пердиода 28.08 - 01.09.2026. В момента гледам цените са около 600-700лв на човек. Според вас очаква ли се да паднат и ако да, в кой период мога да следя за по-изгодни билети?

# 49
То зависи какво гледаш... Аз ги гледам по 240 евро на човек. С ЛОТ, с прекачване.
Сигурно ще паднат, но трябва да следиш. Може да видиш и една компания на отиване, една на връщане. Аз гледам в Гугъл флайтс. Може да си сложиш следене и ти праща промените по мейла.

# 50
Здравейте, трябват ми 3 билета до Мадрид за пердиода 28.08 - 01.09.2026. В момента гледам цените са около 600-700лв на човек. Според вас очаква ли се да паднат и ако да, в кой период мога да следя за по-изгодни билети?

Здравейте! В края на август месец аз и съпругът ми пътувахме София - Мадрид - София с Ryanair за около 220 лева на човек двупосочно, с 1 бр. чекиран багаж. Билетите ги закупихме около 4 месеца преди полетите. Моето мнение е да следите цените, защото все още имате време.

Общи условия

Активация на акаунт