Изгодни полети по целия свят търсачки, промоции, летища, компании…/Тема 6/

• 7 252
  • 50
  •   1
Отговори
# 30
# 31
Моля за помощ! Търся ефтини билети за Лондон (независимо кое летище) за периода 16-21 август.

# 32
Моля за помощ! Търся ефтини билети за Лондон (независимо кое летище) за периода 16-21 август.
Твърде рано е.

# 33
  • Sofia
А дали могат да се намерят изгодни полети до Париж за началото на февруари? Или вече е късно?

# 34
Здравейте,
Близък има рд  на 8ми Ноември..коментирахме за Спа, нооо си мисля …
Някой евтин полет 8-9 някъде, за една нощувка, до 100лв  на човек ще се намери ли ?🙄🤣

# 35
Не е късно, февруари е слаб сезон. Погледнахте ли ги? Има по 55-65 евро.

А дали могат да се намерят изгодни полети до Париж за началото на февруари? Или вече е късно?

Здравейте,
Близък има рд  на 8ми Ноември..коментирахме за Спа, нооо си мисля …
Някой евтин полет 8-9 някъде, за една нощувка, до 100лв  на човек ще се намери ли ?🙄🤣

Това е много близо. Иначе такива търсения може с Гугъл флайтс, режим explore, даваш от София до навсякъде и гледаш предложения. Лошото е, че в повечето случаи отиването е събота вечер, а връщането неделя сутрин и няма много смисъл, но може да си поиграеш да видиш дали няма да излезе нещо.

Последна редакция: пн, 27 окт 2025, 23:39 от neuromancer

# 36
Здравейте,
Някой евтин полет 8-9 някъде, за една нощувка, до 100лв  на човек ще се намери ли ?🙄🤣
65€, което е 127-128лв, но реално ще стане около 160-170лв., заради шатълите(транспорта) до/от Милано. По-евтино няма, но поне имаш цял ден в Милано.

# 37
  • Варна
Здравейте,
От София ли?

# 38
  • В една Дупка.
Здравейте,  имам полет с LOT, но виждам че цената на чекираният багаж се качи. Да го плащам ли сега или има вероятност пак да си е на старата при чекирането?
Благодаря!

# 39
  • Sofia
На сайта на Lufthansa виждам, че има някакво обявление за Black Friday, но не разбирам къде са офертите. Някой помни ли предишни години как е било при тях?

# 40
  • София
За 2020г ако те се лъжа имаше 50 евро отстъпка като се вкара код преди плащането.

# 41
тия 50 евро излизаха от време на време през годините, но те зависят откъде се тръгва
аз като отворя сайта, никакъв намек за Black Friday не виждам

# 42
Здравейте,

Трябва да пътуваме до Мюнхен края на юни 2026 за 1 нощувка и да се върнем на другия ден. Единствените удобни полети са явно тези на Луфтханза, които в момента са около 700лв за 2ма отиване и връщане. Някой запознат ли е дали правят намаления или да не разчитам?

# 43
  • София
Това е ~ 90 евро на човек в посока. Тази цена е отлична за Луфтханза.

# 44
Търся изгодни полети от България, за предпочитане от Варна, до Мадейра

Общи условия

Активация на акаунт