Любители на кучета - 152

• 24 241
  • 768
  •   1
Отговори
# 510
  • Варна
Честита да е Каду! Има ли си каду за рождения ден? Grinning

# 511
  • Бургас
Скъпа Каду, ЧРД! Здрава бъди и много глезена!

# 512
Ойй, мамини душичики Yellow Heart
Ева е тоолкова величествена! Приказна!
А тази сладурка Каду, много здрава и щастлива и хубаво да я черпят нейните хора!
Голяма сладурка Heartbeat

# 513
На 9 юли 2023г. сме извадили късмет Гука да ни пресече пътя. Ето каква въшчица е била. ❤️🥰

Погледът още го владее. 😁

# 514
  • sf
Е как да устоиш на такъв поглед?! 😍

# 515
Е как да устоиш на такъв поглед?! 😍

Не устояхме! 😁
С Чочо същата работа.
Ако имах място и финанси, още много погледи щяха да са вкъщи. 😂😂

# 516
Честит рожден ден на Каду!
Да е здрава и все така обгрижвана Heart
Естела, може ли и аз да се наредят за тортата Stuck Out Tongue Winking Eye много вкусно звучи и изглежда.
Евчето е прекрасна, като принцеса.
Честита и нова прическа и на нея!

# 517
  • Варна
Хахахахаха, може. Бориса и тя пожела да опита, а как й пя "ЧРД " ,много мило беше. 💕

# 518
Чакай да си скрия топката 😅😅

# 519
ЧРД на Каду! Жива, здрава и обичана да е! И все с такава яка компяния на празника!

# 520
Голяма съм шматка, хора. От три-четири дни Зара се чеше до кръв, излизат й пъпки, дръгне се денонощно. Снощи цяла нощ. Вчера й дадох Лорано, днес Ксизал, мажа с Фенистил. Обвиних слънцето, тревата, храната и Луната и какво ли не. Изкъпах я. Продължи да се чеше свирепо. Най-накрая на празната ми кратуна й просветна, взех гребена и ха познайте, хванах четири мазни бъхли. Направо ще се гръмна. А уж каишка има, директно в коша за боклук я мятам. Сега е къпана, след два дни й слагам капчица и ще реша всеки ден. Пфууу.
И най-после момичето ми заспа спокойно след разходката.

# 521
Еха Макс колко е пораснал.....хм видът му е на страшно Кане Корсо, а пък какво синеоко бебе беше.....разкошен и страховит Heart

# 522
Дефакто е един голям лигльо, но аз предпочитам така, отколкото да си имаме ядове. Преди малко на разходката една майка с бебе на около 8 месеца, от далече му се радваха и аз им викам, ако искате можете да го погалите. И се почна едно мачкане, на малкия краката бяха доволно олигавени 😅
Голяма радост.

# 523
Ама вярвам ти, нали и моят хубостник е едно голямо лигаво бебе. Милото се дразни, но аз си го обичам точно такъв- лигав, обичлив и ......футболист Joy опитва се да финтира с топката, много е смешен.

# 524
Малко се позагубих аз, че първата седмица след отпуската ми дойде малко в повече, ама ще свикна.
Честита да е Каду! Много вкусна й изглежда тортата. Още много години да има такива кулинарни изпълнения в нейна чест!
Относно взимането на второ куче, нямам опит с две кучета едновременно. Имай предвид, че ще има период на напасване, може да се наложи да ги разхождаш отделно известно време и става още по-времеемко.
При мен двете котки все така не се разбират и си живеят оделно. Грейси идва понякога да се прави на побойничка и Мег по принцип не и отвръща, освен ако не се окаже в ситуация без изход, понеже сега любимото на Грейси е да дебне кога Мег отива да пишка и застава на вратата на банята. Мег не може да излезе и в резултат на Грейси носа е одран в момента.
Вчера майка ми беше излязла с Кас и ги срещнах на връщане от работа. Кас с голямо парче кокал в устата. Снощи пак осра цялата кухня посреднощите, но за сега няма повече изпълнения, дано е бик изял нещо не както трябва, защото ако пак ще трябва да го водя на лекар вече ще се гръмна.
Ето така е всяка вечер като искам нещо да правя на компа.

Общи условия

Активация на акаунт