Любители на кучета - 152

• 24 215
  • 768
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна
Точно докато е малък, му е времето да го научите да остава сам.

# 646
  • Бургас
По принцип отвън няма проблеми.Някъде може и вътре малки кученца.Ние сме ходили само отвън, тя си кротува в мен или да мен.Пролетта взимах чантата и там си спеше.   Ние така се разхождаме, не само днес, а по принцип 

# 647
Питайте в конкретния ресторант дали допускат кучета. Ако на едно място може, на друго няма да може.

# 648
Аз по-скоро се притеснявам от наличието на деца, които ще искат да го пипат. За самото заведение едва ли ще е проблем. Точно докато е малък трябва да се научи да стои сам, иначе после ще плаче и ще прави бели.

Бишпу ми се струва, че не е от болонка, а от бишон фризе и пудел.

Трудна нощ имахме снощи, той много се въртя докато заспи, аз се сънуждах да го проверявам, че не пожела да ходи на вечерна разходка, но днес е значително по - спокоен. Излиза сутринта и свърши всичко. И двете котки не го закачат. Не отидох за яка, дано не съжалявам.

# 649
  • Бургас
С малко куче няма проблеми по заведенията дори и вътре.
Виж с голямо магаре има.
Не че някой разбира, че има куче, но все пак...
Вътре съм влизала в "Хепи", "Тони и Джиджи" - това ми е любимо място и Елза го има като у нас. И персоналът я има като у тях:), "Ла Флор", "Маркето".
На децата се казва, че кучето не обича да го пипат и толкоз. Не е нужно "целият китайски народ"  да му засвидетелства своята любов.

# 650
  • Пловдив
Tintina, как е Елза?

студена война...

# 651
  • Бургас
Елза е добре, даже перфектно, ама аз изпадам в настроения понякога, защото не мога да различа топчетата от конците от онова другото топче. Знам, че е нормално да останат белези там, където е минавала иглата, ама... Гледам да не го мисля.

# 652
Нормални са тия настроения. Вчера като лежеше Кас и дишаше очестено си припомних как се прибрах от работа и заварих предния ми кавалерчо да диша така, след като беше направил сърдечен пристъп. Ще го заведа септември да му видят сърчицето, за да съм спокойна. Сега си спи в леглото ми, но не идва да го гушна при мен на стола. Сигурно го наболява в такава поза. И да вземе вече да спре да изтича гадост от раната, че само обикалям с мопа.

На плажа, на "Стария Капан" пускат кучета и вътре. Собственикът също има куче, засичала съм го при нашия доктор. Също в Мейсънс в "Славейков" бях на сватба, където кучето донесе пръстените на младоженците. Казаха ми, че са позволили "за малко", но не разбрах дали защото кучето беше в цикъл точно тогава, или защото по принцип не е позволено.

Последна редакция: сб, 12 юли 2025, 22:22 от DreamingOfSummer

# 653
Tintina, как е Елза?

студена война...
Това е едно куче снимано в огледало нали 🙄😂
Ще станат приятели Арда и Шошо, щом вече делят едно легло 🥰

# 654
  • Варна
Мед ми капа на душата, когато звъннах в една институция да питам дали мога да вляза с тях и ме поканиха с Бизу и Каду, че като скочиха тия жени да ги гушкат и галят.
Някой ден ще стане, някой ден.

# 655
  • Бургас

Бишпу ми се струва, че не е от болонка, а от бишон фризе и пудел.

Бишон фризе казват на френската болонка, поне с такова впечатление останах. Аз не бях чувала за тези смесени породи докато не дойде тя. Първо една приятелка ми каза, че и прилича на малтипу, но като започнах да заглеждам болонките видях, че прилича повече на френска, а не на малтийска.И така стигнах до бишпу или пушон.

# 656
Пушон ми звучи като да е приятелче на котето Пушийн, което пък е причината да прибера Грейси. Исках и аз да имам дебело сиво коте Green HeartGreen Heart

Кастиел днес ми се стува по-добре. Даже и потича сутринта и малко поигра с Мег. После ми поспа в скута и сега лежи на хладно в кухнята на плочките. Утре пак сме на лекар.

# 657
  • Пловдив
Браво на Кас. Heart

жабата и кокала

# 658
  • под тепетата
Браво на Кас!
 Щом кокалът е споделен, а у нас той е безценно богатство, значи всичко е наред!

# 659
Милият Кас, много неприятно. Бързо да минава.
Арда е страхотна и аз вярвам,че ще се сприятелят и ще играят. Аз също се чудех Съни как ще приеме Кристал и очаквах,че ще я хапне на една хапка, но не. Таз малката е такава безстрашница,че й се навира в устата и е такава досада.

Общи условия

Активация на акаунт