Любители на кучета - 152

• 24 259
  • 768
  •   1
Отговори
# 480
  • Варна
Има резон във всички мнения, момичета. Аз разсъждавах от позицията на ангажимент към две кучета като време, средства, натовареност. Но за приемането изобщо не го помислих, тъй като не съм минавала през това. Вие имате повече опит и  по-трезва преценка. Иланг ще обмисли  и ще вземе вярното за тях решение Thinking Все пак и баткото ще има думата, дори си помислих, че може и да оставят новата дама на село - където гостуват често със Саско.
Хайде, "разпределих пижамите", както се казва "с чуждо дупе намачках таралежите" Stuck Out Tongue Closed Eyes

ПП Спомням си Донсита през какви емоции премина с нейното второ кученце. ....

# 481
  • Бургас
Донсита кучетата може да ги хване с по една ръка всяко, обаче тук имаме две магарета.
Едното да те дръпне, вече е проблем.
Елза на ветеринар я носим двама души. Сама не мога да се справя.
Ако се налага пътуване, пак е голяма мъка.
И аз считам, че не бива такива решения да се вземат прибързано и емоционално.

# 482
  • под тепетата
Точно, като знам как ние пренасяме катуна на 450км насам- натам и какви дертове ми създава Озю при пътуване, се въздържам от коте. Гледали сме зайчето на внука и ми беше по- трудно, отколкото грижите по куче.

# 483
Да прибера Матей беше най-доброто ми решение от години. Създадоха страшна връзка със Зара, много се обичат и търсят, и са си прекрасна компания.

# 484
Здравейте,ПОМОЩ
Моля споделете как предпазвате кучето си от кърлежите.
Тази вечер открих на нашето 5-6 миниатюрни с големината на тази точка (.) ,като със сигурност има още,но наистина са толкова малки и трудно се виждат.
Отделно на 2 места имаше забити по 2 ,обаче бяха по-голями . Предполагахме ,че е раничка от боя й с котката,но се оказаха кърлвжи с такава големина{ °}.Имаме дете на 3 годинки и изпадам в ужас да не го полазят,моля кажете как да предпазя кучето. Ако са големи ще ги видя и премахна,обаче както казах те са с големината на точка,не знам какво мога да направя .
Помощ!

# 485
  • тук-там
Не знам, Иланг! На мен много ми липсва втората муцунка и бих била пристрастна в мнението си. Решенията ми са емоционални и после си търпя последствията.

# 486
Ради, отведете кучето при ветеринар. Ще види какви са миниатюрните кърлежи и ще ви даде препарат. Или ги сложете в салфетка и му ги покажете.

# 487
Като собственичка на второ куче, без да съм имала тези планове, защото Гука е бяс за десетима, мога да кажа, че оставянето на Чочко беше едно от най-добрите ми решения. Идва ми в повече разходът за храна и всичко останало, но Гука си има другар за бели, вместо да лае и по мухите. Grinning
 Не мога да си представя живота ни без него в момента. Heart
Чочо е по-спокоен и мисля, че понякога действа успокояващо и на нея.
Няма ли възможност да ги съберете на неутрален терен и да видите дали ще се харесат? На мен ми отне повече от месец, за да запозная Чочо и Гука на живо, но имах опасенията, че тя може да го нарани.
Стискайте му палци, другата седмица е планиран за кастрация, че почна да се прави на мъж. Явно от гладуването е бил по-малък на ръст и по-голям на възраст от това, което си мислехме. Вече си навакса с ръста и с килограмите. Heart

# 488
  • Бургас
Да се покажа и аз, след пауза.
Пипин не ще навън, не ще да яде и търси само да спи. Хич не му е хубаво да му е жега, но се живна и не ме притеснява толкова.

Ева я гони бесен пубертет и ми иде да я очистя. Понеже много слуша, сега вече ходи на душач, защото аз ръце за хвърляне нямам. Вкъщи е нещо средно между торнадо, крокодил и котка, което нещо е избирателно глухо и доста гласовито. Напомня ми да хиперактивен човешки тийн.

След състезанието в Обзор нещо и се прецака стомаха и още не мога да я вкарам в час. Предполагам наградите от варени пуешки гърди. За три дни си опука 1 кило, а не е яла пуешко никога. Вече знам, че не и понася пуйка. На предното състезание беше с телешко и нямаше дрисък, само попръцкваше, но размина. Пипин и от кофата е ял и грам не му е пречило, тая фитка варени пуешки гърди не може да яде. Пф.

Вчера я остригаха. Направо ми идва да черпя и да танцувам. Мия гъз и подсушавам с кърпа. Няма сешоар, няма ресане. Лъскам тоз хилав дупарник за 5 минути. Още не мога да и свикна и ми прилича на ципура с коса, но е важно за мен да не суша гъз по 30 минути дневно и да не къпя по 4 часа. Ето и вие да се похилите:
Скрит текст:

# 489
  • Бургас
Хахаха "ципура с коса"Simple Smile
Търсихме те за бургаШката среща, нямаше те:(

# 490
Много е готина Ева, като плюшена играчка, само за гушкане. Heart

Какъв е този душач?
Нашата ламя Спаска, т.е. Гука оглася района всеки път като се разлае. Не мога да я изведа на разходка, последния път бях с посинели ръце, все едно са ме пребили. В тези жеги няма как с дълги ръкави да стоя. А и в наше село ще кажат, че мъжът ми ме бие. Grinning
Засега се задоволява с борбата с Чочо. Градината е като след падане на бомби. Дупките са готови за засаждане на дървета.

# 491
  • Бургас
Хахаха "ципура с коса"Simple Smile
Търсихме те за бургаШката среща, нямаше те:(
Направо ми иде да се завра някъде и да си умра там. Малкото ми отпуска беше толкова динамична, че имам нужда от почивка, след почивката. От там в Обзор. След Обзор, Ева с козина на кукер /до земята/, прилично осрана. На работа ад. Майка ми нещо е тревожна и и е много трудно да влезе в ритъм след смърта на баба. Големия направи алергичен шок преди 10тина дни, а живее сам във Варна. От едното спешно, го изпратиха към ВМА, без дори да му поставят урбазон. Щях да пукна, докато чуя, че е стигнал ВМА.  Нещо ми идва в повече таз динамика.

Марчела, нашийник, който се затяга когато се дърпа. За сега ползвам със стопер и ми върши работа. За две разходки има промяна, но тя е учена да върви на такъв тип нашийник от хендлера и.

# 492
  • София
Ципура с коса Grinning
Ева е много модерна, като от списание е. Simple Smile

# 493
Вчера я остригаха. Направо ми идва да черпя и да танцувам. Мия гъз и подсушавам с кърпа. Няма сешоар, няма ресане. Лъскам тоз хилав дупарник за 5 минути. Още не мога да и свикна и ми прилича на ципура с коса, но е важно за мен да не суша гъз по 30 минути дневно и да не къпя по 4 часа. Ето и вие да се похилите:
Скрит текст:

Ева е голяма красавица, истинско произведение на изкуството! Heart EyesHeart

Последна редакция: чт, 03 юли 2025, 13:54 от SHE_IS

# 494
  • Варна
Много е сладка тая ципура с коса 🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт