Любители на кучета - 152

• 24 243
  • 768
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Ще заглади косъма момичето. Очаква я щастлив живот занапред. Simple Smile

# 556
Иланг, страхотно семейството си заформяте Heart
Весело ще е увас!
Поздрави и на двойничката на моя Арес, Ра Heart
Смело да шляпа в морето!

# 557
  • Враца
Ееее, как не видях снимката със Саскоооо Sad

# 558
Нашите котки така и не приеха Зара в глутницата, а дъртата котка къде я свари там я пердаши. Все едно й казва... ти, черна и миризлива натрапнице, дето ни развали дзена, колкото й да те бия, все ще ти е малко. Тази котка е на 12 години, кара 13-тата и напоследък много си навири гагата, не знам изкуфява ли или наглее. Сутрин застава до Зарината купа и почва да врещи да й налея вода. Като се напие, отива и ляга на Зариното място. Ето, демонстрирам Simple Smile

# 559
  • София
Ами, то не е справедливо от гледна точка на животинките. Чувстват се като господари на определена територия и изведнъж се появява натрапник, който на всичкото отгоре и краде от вниманието и ласките на хората.
Кучетата и котките са силно териториални.

# 560
  • Бургас
Котките, когато са възрастни и първи са били в дома, изключително рядко се сприятеляват с куче. Даже и не го търпят - раздават шамари дори и без повод.
Ако е обратното - малко коте дойде при куче, има шанс да станат много близки и да спят заедно.
Широки души са кучетата Simple Smile

# 561
И аз изпуснах снимката на Саско и Арда.Ще чакам нови❤️Много им се радвам на всички спасени,осиновени душици...

# 562
Здравейте! Не съм писала сред вас, от години, откакто загубих Шостакович. Пт няколко дни сме си на село и вчера близо до нашата къща(ние сле последна къща на селото горе преди гората) се появи това крайно недохранено същество. Утре ще го водя на вет, но познати ловджий казаха, че им прилича на куче за трюфели, което нарочно държат гладно. Смеска е между Английски пойнтер(най-вероятно баща) и кокер. Може би на около 3-4 години. Децата се залепиха за него, а той за мен. Временно го кръстихме Один фон Тумпо и му търсим дом. До тогава аз му търся висококалорична храна и препоръки как да го захраня, че е мега прегладнял. Имах само храна за котки и получи разстройство, ама до утре това е положението.
Всякакви съвети приемам, а ако някой си търси мега миличко и страхотно куче, имам едно.
Ние не можем да го задържим, защото живеем основно в града, където имаме доминантен мъжки немска овчарка и няма шанс.

# 563
Ама това е на Берга братовчеда! Simple Smile
Някой ловджия го търси, не ми прилича на изхвърлено. Те ловните са такива слаби, защото бягат много, с километри. Ако са дебели няма да издържат на темпото.
Намерете ловен форум или група и се опитайте да намерите собственика му. Ловците си изхвърлят кучетата само когато се разболеят и станат безполезни.

# 564
  • София
И да им го върне, за да го изхвърлят пак?

Дано му намерите добри човеци. Много е хубаво.

# 565
  • Бургас
Може да има чип.
Проверете го утре при вет.
Прекрасен е! Дано да има добра съдба.

# 566
Нашите котки така и не приеха Зара в глутницата, а дъртата котка къде я свари там я пердаши. Все едно й казва... ти, черна и миризлива натрапнице, дето ни развали дзена, колкото й да те бия, все ще ти е малко. Тази котка е на 12 години, кара 13-тата и напоследък много си навири гагата, не знам изкуфява ли или наглее. Сутрин застава до Зарината купа и почва да врещи да й налея вода. Като се напие, отива и ляга на Зариното място. Ето, демонстрирам Simple Smile

Нашата  Бабет е на 14г., допреди 2-3г. почти не влизаше вкъщи. Познавахме, че ще стане много студено, ако реши да спи вътре. Кръстила съм я Шотландски боец - с едно око, два или три пъти е стреляна, като едната сачма се усеща под кожата ѝ (знам кой е стрелеца и го предупредих, че ако нещо стане с моя котка, ще му напръскам градината с бензин и нищо няма да расте в нея). Всички котки в района се страхуват от нея, включително и Чочо. Злобно бабче е, което много обичам.
 Не  позволява на Чочо да се приближава до нея, но това не ѝ пречи да изяжда храната му, а той да стои и да чака тя да се наяде. Гигант с душа на плюшено мече. Heart

# 567
# 568
Ако съдя по дължината на ноктите това куче нито е бягало на лов, нито се е разхождало. Или е апартаментно куче или е имало двор с райграс. Може пък и да е изгубено/избягало.
Успех и дано да си намери добри стопани!

# 569
  • Враца
Да държиш животинката гладна, за да ти търси трюфели... ужасно !

Общи условия

Активация на акаунт