Любители на кучета - 152

• 24 208
  • 768
  •   1
Отговори
# 660
Еха Кристъл колко е пораснала, сладурана!
Арда явно бързо се адаптира Heart
Кастел бързо да оздравява, че да гледаме нови фотоси на форумните "Лейди и скитника" ( Мегчето и Кас) Stuck Out Tongue Winking Eye

# 661
  • Sofia
Не съм писала отдавна. Ходихме с кемпер на къмпинг с Чери, а котките се гледаха сами за два дни. Бяхме и с внучката. Като тръгнахме, закачихме Чери с колана за кучета към закопчалката на коланите, Аз седнах при тях отзад, а мъжо караше. Пристигнахме благополучно, само дето чери през цялото време рева. Друг път сме я оставяли на хотел, и вече не я искат. Като пристигнахме се държа като възпитано куче, само с внучката се разправях. Макар, че бяхме точно срещу детската площадка, тя обикаляше като цветарка по караваните и кемперите и ходих да я търся на няколко пъти.Чери разхождах на каишка, не трябваше да са свободни, че доста кучета имаше, да не се сдавят с някое. Вечерта легна между седалките да спи, ние с внучката отзад, а мъжо над предните седалки. Събудих се посред нощ, той е бая тежък мъж и като с обърне целият кемпер се тресе. Изпуших една цигара излязох навън в 4 часа и той се събуди. С Чери в краката стояхме будни до сутринта. Пих кафе и пуших. Сутринта като се събуди внучката се нагласихме да си тръгваме и до 10:30 събрахме и потеглихме към София. Чери този път не рева, усети, че се прибираме. Пристигнахме благополучно. Спряхме на паркинга да сменим колите. Чери пуснахме да се разхожда около нас. По едно време видях, че се е настанила на предната седалка на колата Simple Smile , докато сме разтоварвали. После като дойде дъщерята да прибере внучката отворих багажника, Чери по принцип е голяма лабрадорка и там я возим. Веднага се качи, без заобикаляне и мрънкане Simple Smile.
Така минаха двата дни. Като цяло добре изкарахме. Пак ще се ходи. Мога още да разправям, но няма да е по темата.

Последна редакция: нд, 13 юли 2025, 18:19 от Ani Ka

# 662
  • Dublin
Попи е на 3 Two HeartsTwo HeartsTwo Hearts
Толкова любов и доброта в тази душичка, големи сме късметлии, че е с нас. Two Hearts
Играхме в градина с любимите топки и сега полегна да се охлади и да почине малко. Във Вторник ще празнуваме с нейните приятелчета в парка.

# 663
  • под тепетата
Честити трички, Попи! Много лакомства и игри с приятелчетата ти пожелаваме! Здравичка бъди!

# 664
Честита да си, Попи! Още много 🎂х3, много топки за игри и приятели да имаш 🍖🥳

# 665
  • Варна
Честита да е и здравичка.

Мисля, че днес срещнахме Изи и Диди, обаче се усетих много късно. 😁
Даже се зачудих, защо така се спря това момиче с коргито и ни загледа.

# 666
  • София
Честита да е Попи! Здрава и игрива да бъде! Как е изтърпяла шапката? Моят звяр би подивял. Smiley

# 667
Честити 3 на Попи! Все така да си дарявате любов, много игри с приятели!

# 668
  • Варна
Честита да е и здравичка.

Мисля, че днес срещнахме Изи и Диди, обаче се усетих много късно. 😁
Даже се зачудих, защо така се спря това момиче с коргито и ни загледа.

Хаха, да. Изи е разгонена и като ги видя твоите, пусна котвата.

Попии, честит рожден ден ❤ Още много по 3!!!

# 669
Честит рожден ден, Попи!
Много да си здрава, почерпена и все така заобиколена от любимите човеци !!!

# 670
Честита да е, Попи! Жива и здрава да бъде!

# 671
  • Бургас
Честит рожден ден на Попи!

Ние бяхме на вилата за уикенда. Имахме и гости с дете на възрастта на малкия син. Казах си, че ще е рай за овцегона. Тя обича деца и играе много. Топки, фризбита криеница. Ей, няма спиране и умора. Децата окапаха, тя продължи да се мятка. Не зная колко енергия има скрита в пуделската и дупара, но може спокойно на мине за малиноа Simple Smile Гони топки и фризбита поне два часа. После и криха играчки и ги търси. Прескача храсти в градината още толкова. Гони пилета, жаби и каквото друго си намери и ми се кукна в 6 сутринта в Неделя да си играем Joy

Най - големия + са голите крака. Сега се вре където си ще и не се налага да чистя три торби с вълна.

# 672
  • sf
Да е жива и здрава Попи!
Аз съм на море и ми е много странно да се будя без куче. 😃
Нейо е със синкото в София. Тук обаче пускат кучета и то всякакви размери и септември може би ще взема и него. Малко е шумно, ама се преживява.

# 673
Честит Рожден ден, на сладката Попи Yellow Heart
Много любов за нея и много лакомства! Приказна сладурка!

И ние бяхме с кемпер на къмпинг в Гърция за пръв път ( с плажуване). Преди това ходихме само по 2-3 дни без да правим плаж, преди сезона. Супер си изкарахме, въпреки, че малко бях стресирана и не му давах голяма свобода.. все на повода. Хапна малко пясък, порови, лежеше и си гледаше хората и морето! Супер любопитен беше към всеки шум и звук, започна и да лае и да си пази кемпера Laughing
Пробвахме да го пуснем на плажа, започна да тича като луд, из хората, но поне се връщаше обратно..
По съвет на хора, които имаха мини пудел и се запознахме там, трябвало да се отпускам и да го пускам без повод, но съцето ми се свива ужасно, при мисълта че може да избяга някъде...
Следващото пътуване с кемпера ще бъде по-дълго, из Европа и ще видим как ще бъде с куче...По принцип съм спокойна, че навсякъде кученцата са добре дошли.

# 674
Значи два съвета от мен, щото съм губила куче точно на плажа и си го прибрах чак на другия ден след обява в местна група. Тренирайте първо команда "ела тук" или "тук" в някое заграждение. Като си сигурна, че е добре научена, пробвай същото нещо, но с разсейващи фактори - кучета, хора... каквото имаш под ръка. Имай предвид, че мъжко некастрирано куче винаги има вариант да хукне след разгонена женска и команди не помагат. Аз дори не разбрах моя след какво хукна.
И не на последно място - кавалерите са много неоринетирани и тръгват след всеки, който им се зарадва. Дано Бруно не е наследил тая черта, ама имай си едно на ум.
Ние след малко ще ходим на лекар. Струва ми се, че е добре, не се ближе много по раната вече, ама тя си е все още отворена и сълзяща. Вероятно ще изпишат още антибиотик, че ми дадоха само за събота и неделя.
Мег нали сега не играе с него и побърква мен. Стана активна рано сутрин. Няколко дни подред почва да играе към 5 сутринта. Имат една драскала за нокти кактус - дърпа я и я разнася из стаята, събаря я, тича като щура, мята се на прозореца да плаши гълъбите, скача в леглото и ако види гол крак почва да играе с него. Абе все едно малко коте имам. От къде тая енергия в тия жеги не ми е ясно.

Честити три на Попи! Да е здравичка и все с нови тоалети да ни се показва!

Последна редакция: пн, 14 юли 2025, 14:42 от DreamingOfSummer

Общи условия

Активация на акаунт