💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 - професионален и личен живот /Тема 47/

• 34 306
  • 733
  •   1
Отговори
# 120
От Блогър гледал сериала на Ханде. Няма да пускам линк, защото има спойлери 😎
„[Гледах 2 епизода] и вече съм пристрастен. [...] повярвайте ми: ще бъде интензивно, емоционално и напълно различно, отколкото си мислите. Тези, които обичат, никога не забравят... А тези, които забравят, може би все още обичат.“

# 121
Новия Серкан-руски и на мен ми е много по-симпатичен, а стария се наложи да го сменят, защото имаше връзка с ГГ и жена му разбра, и стана скандал, и на едно парти се сбиха, после се съдиха, после уж се помириха. Не можах да повярвам аз лично, че е имало нещо между тях, след като на екрана нямаха никакво привличане. Изобщо не ги сравнявам с оригиналите.

И аз с малко отзиви от снощи. Наистина са им показали само първите два епизода. Не знам дали са платени блогърите, който са ги отразили, но коментарите са изключително положителни.
Някои отзиви от фенове, присъствали на премиерата на сериала "Aşkı Hatırla" в Кьолн:

Heart ExlНаистина каква прекрасна вечер! Актьорският състав беше много мил и ни разказа накратко историята на сериала, преди да започне. След това гледахме първите два епизода и беше вълшебно! Нямам търпение да видя какво ще се случи по-нататък.

Heart ExlУспяхме да гледаме новия сериал предварително и веднага се влюбихме в историята. Първите два епизода бяха толкова сладки - наистина мила любовна история. От 18 юни най-накрая ще можете да ги гледате.

Heart ExlПрисъствахме на премиерата на новия сериал на Disney Plus "Reminder" и беше абсолютно невероятно. Сериалът е пълен с емоции, дълбочина и изненади. Актьорите играха толкова добре, че можеше да се усети всяка емоция.

Баръш според мен не беше много подходящо облечен за събитието. Ако отиваше на голф, щеше да е супер. На него ли не му пука, екипа му ли не знае къде отиват и какви са изискванията (писани и неписани) за дадено събитие...
Много го хейтих аз Баръш, но вчера изгледах толкова клипчета, той просто е страшно притеснен. Не знае къде да си сложи ръцете, основно ги кръстосва пред себе си, все едно се пази

Гледах много клипчета, реално той изобщо няма идея къде да отиде, как да се държи, липсва му опита просто и тази нервност му се отразява много. Може и да не съм права и да си прост ръб.

На тази снимка ми харесват

Ханде е разкошна жена, толкова красива беше с тази рокля.

# 122
Лелеее, малко да ви остави човек ииии 99+ непрочетени!
Сега се връщам да ви чета!
Само исках да кажа, че Ханде е прекрасна с тази червeна рокля...толкова е изящна, все едно не е реална!

# 123

🦋🩷

В Туитър пишат, че и с Гюпсе не се държи много джентълменски... ( Явно толкава си може човекът)

# 124
Успех на проекта на Ханде и Баръш

# 125
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Пожелавам ви един свеж, усмихнат и изпълнен с положителни емоции ден Simple Smile

Sparkling Heart

Gift Heart

# 126
Здравейте, 🌞

Керем репостна сторито на Токио

Една година разлика 😀
HAPPY BAYRAM STORYS
2024. 2025.

Хубав ден на всички 😃

# 127
Ханде е в Париж Simple Smile

Инфо:
"#ЧернатаПерла (#SiyahInci 🇹🇷) се завръща в Доминиканската република.
Отново по @EspacioTv40, сега в 11:00 ч. от понеделник до петък."

Heart

# 128
Добро утро и прекрасен слънчев съботен ден да си имате! Nature Sunny
Онази вечер от малкото снимки, които получихме, останах с впечатлението, че е имало сравнително малко хора в залата. Явно и в Туитър е било тема на разговор, защото:

# 129
Днес е Черешова Задушница !

# 130
Лайк от Керем

# 131
Здравейте! Flowers Hibiscus

# 132
# 133
# 134

Лайк от Керем за Мелис Сезен

Общи условия

Активация на акаунт