💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 - професионален и личен живот /Тема 47/

• 34 325
  • 733
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Добро утро от морето момичета. Едно прекрасно, чисто и слънчево българско море.
С чаша ароматно кафе и чисти мисли започва днешният ми ден. Пожелавам ви слънчево настроение.

Тина, на мен лично миналогодишният тоалет ми харесва повече. Излъчва женственост. Аз не харесвам жена в мъжки стил. Ханде е толкова топла и красива жена и този мъжки костюм, при това черен, не ми допада. Лично мнение, без да обидя някого.

# 571

Керем от вчера

# 572
Страхотен старт на съботния ден!
Огромно  БЛАГОДАРЯ на отбор Пчелички! 🐝 Вие сте истински съкровища – благодарение на труда ви можем да се насладим на този сериал изцяло! 💛 Страхотни сте!

Хареса ми първи епизод. Романтика – точно колкото трябва, малко драма, лек хумор, и всичко поднесено с мярка. Хареса ми балансът – нищо не беше прекалено, всичко вървеше естествено и приятно. Определено ме грабна и нямам търпение да гледам нататък!

Баръш не е любимият ми екранен партньор на Ханде (честно казано, не ме впечатли особено в Остави го на вятъра), но тук стои по-добре.
Очаквам с голям интерес сцените между Ханде и Фейяз – има нещо в химията между тях, което определено обещава!

# 573
  • София
Здравейте и честито Лято! Nature High Brightness Да е слънчево, спокойно, весело, да имате време и възможност да осъществите всичко, което сте планирали и за което сте мечтали! Приятни почивки, спиращи дъха пътешествия, вълнуващи преживявания и дни , изпълнени с много, много щастие!

Благодаря, ви момичета! Hug
СПОМНИ СИ ЛЮБОВТА - Епизод 1 (БГ суб)
https://videa.hu/videok/film-animacio/1-vMSM7fymFDIMAnF4

Все още не съм гледала епизода, дано Баръш този път опровергае скептицизма ми. Smirk

Лек и спокоен ден ви желая!

# 574
Дилеми, не ми се иска да коментирам по сюжета, за да не е спойлер. Но определено има по-добра спойка между Ханде и Баръш в този сериал. Много добре играят и естествено им се получава.

# 575
  • София
Мики, Hug

# 576
Мики, още веднъж Благодаря, изгледах го на един дъх!!
Приятен ден!!

# 577
Ново:
"Керем на ревюто на Dolce Gabbana пролет/лято 2026"
https://x.com/live__for_music/status/1936368132605542598

и от Инан Simple Smile

# 578
# 579
Много ми харесва Керем тук. Толкова му отива този цвят.

# 580
# 581
Керем .... си е Керем Stuck Out Tongue Winking Eye
"Керем и Инан са на обяд, организиран от Dolce&Gabanna"

Simple Smile

# 582
Изгледах 1 епизод и много ми хареса.
Още веднъж благодаря! 💐
Свеж, летен, романтичен… какво му трябва на човек 😀

Ханде е невероятна, много е израснала и е истинско удоволствие човек да я гледа.👏
 Играе с душа и сърце. А като се вземе под внимание, че на сцената с целувката в началото е присъствала и Гюпсе… Емиии …  браво на Ханде. Да играеш така освободено в присъствието на съпругата, за която в соц. мрежи се твърди, че е много ревнива, Евала. 👏😉

Баръш, не ми изпъква изобщо, един такъв статичен. За разлика от него  Боран ( ако не му бъркам името) стои много по добре до Гюнеш. Има живец и е харизматичен 😃

Но все пак има напредък и се усеща, че между Ханде и Баръш вече има спойка, много по-добре стоят от преди месеци по време на филма Остави го на вятъра.

# 583
  • Плевен / София
#ХандеЕрчел очарова всички с новата си колекция високи бижута Pomellato, заедно с изцяло мъжествения си вид и екипа на @TOMFORD, на специалното събитие в Милано, посветено на колекцията COLLEZIONE 1967 на марката бижута, на която тя е глобалното лице.

Някой да ми обясни термина “ мъжествен вид” за жена като Ханде Stuck Out Tongue Winking Eye

# 584

Общи условия

Активация на акаунт