💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 - професионален и личен живот /Тема 47/

• 34 298
  • 733
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте, 🌞

Керем Бюрсин се срещна с режисьора Маноло Каро на събитие в Милано

Хубав ден на всички 😃

# 556
Инфо:
Първи епизод на „Почукай на вратата ми“ (Sen Çal Kapımı) в Ютуб е гледан вече над 57М+ пъти Trophy

Nature Fire Nature Fire Nature Fire

Последна редакция: сб, 21 юни 2025, 08:16 от mi_si

# 557
#ХандеЕрчел очарова всички с новата си колекция високи бижута Pomellato, заедно с изцяло мъжествения си вид и екипа на @TOMFORD, на специалното събитие в Милано, посветено на колекцията COLLEZIONE 1967 на марката бижута, на която тя е глобалното лице.

# 558
Добро съботно утро! Hug
Пчелички, прекрасни сте! Stuck Out Tongue Winking Eye
Още на минутата, в която Поли пусна линк си пуснах първа серия на “Спомни си любовта”. Много ми хареса! Честно казано не очаквах да ми хареса толкова много, тъй като “Остави го на вятъра” леко ме разочарова и явно е било от сценария, защото снощи останах доволна дори от играта на Баръш Grinning Всички актьори много, много ми харесаха. 6+ и за комичните сцени, много се смях на предложението, както и на разговорите между Гюнеш и Бегюм(не помня името на героинята).
Има свежи, любовни, оптимистични мелодийки, които леко ми напомнят на тези във Вратата.
Абе изгледах си 1 серия с усмивка на лице и изобщо не усетих как мина 1 час. Ето такива свежи ром-коми трябват и по телевизията, а не такива като новия сериал на Деврим!
А Ханде… не знам какво прави, но изглежда като 25-годишна, особено в сцената на запознанство между Гюнеш и Дениз.
Приятно гледане! Heart

# 559
Ханде и директорът на ELLE Türkiye Мелда на събитието Pomellato в Милано

Скрит текст:

Gift Heart

и още от събитието снощи:
https://x.com/portalhandebr/status/1936182067399700736
Simple Smile
https://x.com/i/status/1936174549822837038
Simple Smile
https://x.com/allaboutercel/status/1936183535339020560

# 560
Добро утро Animal Bee
Добро утро миличка!!  Сърдечно благодаря вече се отвори и го гледах!
Хубав ден!!
Сън не ме хваща, почвам да работя по втора серия. Grinning

Вера, писала съм ти на лично съобщение.

# 561
Добро утро!
Един прекрасен и слънчев ден ви пожелавам!

# 562
# 563
“С красивата, очарователна и обичана актриса-звезда Ханде Ерчел” е писал мениджърът на дамско дубайско списание “Hiamag”:

# 564
От Инан

Лайк от Мелиса

# 565
Клип от снимачния процес:
https://x.com/lalihe_/status/1935740681735356662?s=46
Забавлява ги Ханде Grinning

# 566
От Vogue Arabia:

Тази вечер в Пинакотека Брера в Милано беше представена колекцията Pomellato Collezione 1967, истински „манифест на бижутерското изкуство“ за марката. От вековни техники за бижута до смели, експериментални форми, колекцията съчетава италианското майсторско наследство на Pomellato със съвременен поглед върху бижутата.

Звездната презентация, на която присъстваха Ханде Ерчел, Филипи Лерой-Больо, Лора Харие и други, представи 75 произведения, вдъхновени от три емблематични десетилетия – 70-те, 80-те и 90-те години.

# 567
Здравейте! Flowers Hibiscus

# 568
Добро утро, момичета! Flowers Hibiscus

Първо, много благодаря за бързия превод на Пчеличките!

И аз като Коко, веднага си го пуснах. Като за първа серия ми хареса. Ханде е много красива на екран. Аз за разлика от Коко, Баръш ми беше много статичен, все едно гледах Любов под наем. Не че не ми хареса, но няма никаква промяна от тогава. Иначе и двамата са много хубави един до друг. Ама тоя новия (забравих му името) как я постави в безизходна позиция с това предложение, направо ми дожаля за нея. Ни да каже да, ни да каже не! Само какъв начин за предлагане на брак....странен. Ясно е, че целта му беше да не му откаже....не става така бе човек! Ама със сигурност ще си поеме последствията. Ханде и с кандидат жениха стоеше много добре, красива двойка!
С една дума леко и приятно сериалче, баш за лятото.

# 569

Тази визия повече ми допада от миналогодишната ( от същото събитие)

Общи условия

Активация на акаунт