💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 - професионален и личен живот /Тема 47/

• 32 673
  • 733
  •   1
Отговори
# 660
Нови снимки от Disney+ Türkiye:
Team Aşkı Hatırla ❤️‍🔥

# 661
Екипът на оригиналната продукция на Disney+ Aşkı Hatırla говори за сериала и героите в откровен разговор.

Ханде Ерчел каза: „Когато за първи път прочетеш историята, си мислиш, че има цел. Да бъда част от тази цел ме развълнува.“ Тя коментира героинята си Гюнеш: „Един много истински герой се появи от реалния живот.“ Ерчел, която каза, че е била най-впечатлена от сцените в Кападокия по време на снимките, изрази чувството, което се надява сериалът да остави у публиката с думите:„Трябва да изживеем чувството, което наистина изпитваме, до края.“

Баръш Ардуч каза за проекта:„Това беше работа, в която наистина ми хареса да участвам и се забавлявахме много във всеки един момент.“ Ардуч, който заяви, че никога преди не е летял с балон, каза, че е имал това преживяване за първи път по време на снимките и че е осъзнал, че страхът му от височини, който е осъзнал с напредване на възрастта, не е до степен, в която не може да бъде преодолян. Затова той подчерта, че Кападокия има специално значение за него. За героя Дениз, когото играе в сериала, той каза: „Дениз е справедлив човек. Неговата справедливост не е в тази любовна история, а в живота като цяло. Харесва ми това негово отношение.“ Той добави, че снимките в Кападокия са били много хубави и забавни.

Последна редакция: пн, 23 юни 2025, 20:43 от midnight__sun

# 662
# 663
Скрит текст:
Здравейте! Flowers Hibiscus
Момичетата вече преведоха първите два епизода. Линковете са няколко поста по- нагоре. ( Пост 610 )
Май има нов сериал на Ханде. Записвам се тук да следя.

Благодаря за улеснението!
Кой ден бива излъчван?
Колко епизода ще е този сериал?
Много изоставаш. 🤣
Сряда, по Дисни+.
8 😉

Благодаря и на теб и на Тина, наистина изоставам с информацията. 😁
Изгледах двата епизода, много ми харесаха. Искрени благодарности на пчеличките ни за превода. Очаквам с нетърпение трети епизод. ❤

# 664

📰Днес в пресата:

В Италия има вятър на име Керем Бурсин

Хюриет Келебек, Мехмет Устундаг

Керем Бурсин буквално направи фурор на Седмицата на модата в Милано!

Известният актьор наскоро се появи на събитието на #Montblanc, наречено Let’s Write, където се озова заобиколен от холивудски звезди.
А онзи ден той привлече вниманието на всички с чара си на ревюто на Dolce & Gabbana. Благодарение на сериала, в който участва, Бурсин е сформирал голяма армия от фенове в Италия. През цялото си пътуване той беше център на вниманието на италианските фенове. Те буквално разпънаха лагер близо до хотела, където отседна, и чакаха с часове, за да зърнат поне актьора.
В Милано наистина бушува вятър на име Керем!

🇮🇹Впечатления от срещата от италиански фен:

Само два дни минаха и все още трудно мога да повярвам, че мечтата да се запозная с теб след толкова години всъщност се сбъдна и ти беше там - само на няколко сантиметра от мен.

Сега разбирам чувствата, които изпитва всеки, имал късмета да се запознае с теб: радост, благодарност и гордост, че подкрепяш такъв невероятен човек като теб, Керем.

Не мисля, че има какво да се добави към тези снимки: усмивката ти, откритостта и колко приятелски настроен си към всички - това е рядкост в днешно време. А харизмата ти, която винаги усещах през екрана... по дяволите, просто е завладяваща в реалния живот!

От все сърце пожелавам на тези, които все още не са имали честта да се запознаят с теб, това да се случи възможно най-скоро, защото радостта, която оставяш в сърцето, е истински балсам за душата.

Благодаря ти за всичко, Керем. Очакваме те. И не просто „скоро“, а наистина скоро 💚

Тина, да, точно така излиза. Това не е първият път, в който тя е пияна и прави скандали, но не е било намесвано името на Бурак и за това не съм слагала тук информация. Даже трима мъже я съдиха, имаше и видео запис, доста грозно изпълнение беше.

# 665
Ех, момичета, хубави времена сте имали по времето на SCK Heart
Дано Ханде и Керем никога не забравят какъв световен огън са създали заедно и дано си спомнят с усмивка за тези дни.

# 666
Момичета, Башак ми се струва, че е в сериала. Играе го отхвърлената от Дениз…
Има и още една адски позната актриса, но не мога да се сетя как се казва, за да проверя в кой сериал съм я гледала. Тази с черната коса, която е приятелка на Ханде , с къдравата и дългата коса.

# 667
Да, участва. Даже на предпремиерата преди няколко дни сподели, че чака момченце.
Другата актриса предполагам имаш предвид тази:

"Друг човек" - приятелката на Лейля.
Има и още една адски позната актриса, но не мога да се сетя как се казва, за да проверя в кой сериал съм я гледала. Тази с черната коса, която е приятелка на Ханде , с къдравата и дългата коса.

# 668
Ново от Ханде

# 669
Нова визия дали значи нов проект? 🙄😎

# 670
Искрени благодарности момичета за всичко което публикувате за новия проект на Ханде и Баръш. Дано пожъне успех.

# 671
Керем в Инстаграм

Лайк за Мелиса

Последна редакция: пн, 23 юни 2025, 18:44 от tina-latina

# 672
# 673
От Туитър:
Ханде и Хакан са на романтично пътешествие във Франция

# 674
Да! Точно тази е. Значи ето къде съм я гледала.. Благодаря!
Между другото не знам защо, но с оглед на видяното от първите два епизода ми се струва, че сериала е лека препратка към личния живот на Ханде и Хакан.

Да, участва. Даже на предпремиерата преди няколко дни сподели, че чака момченце.
Другата актриса предполагам имаш предвид тази:

"Друг човек" - приятелката на Лейля.

Общи условия

Активация на акаунт