💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 - професионален и личен живот /Тема 47/

• 34 261
  • 733
  •   1
Отговори
# 525
  • София
На мен Керем ми харесва тук.

Тоалета на Ханде не ми харесва.

# 526
Керем Бюрсин получава голямо внимание в Милано!

#KeremBürsin стана новият глобален посланик на световноизвестната марка за луксозно писане и аксесоари. В този контекст актьорът присъства на събитието „Let’s Write“, проведено в рамките на Седмицата на модата в Милано на 19 юни.

Бюрсин, единственият актьор, поканен от Турция на партито, подготвено с концепцията на известния режисьор Уес Андерсън, който подписа новата рекламна кампания на марката, се срещна с холивудски звезди като Рупърт Френд, Майкъл Сера, Даниел Брюл и Купър Кох.

По време на програмата му в Милано италиански фенове се събраха пред хотела му, за да поздравят Керем Бюрсин с транспаранти с надпис „Добре дошъл обратно, Керем“; това топло внимание за пореден път разкри популярността на актьора в чужбина.

П.С.
За визиите на Ханде и Керем в Милано отговаря Инан, така че оплакванията към него ... Stuck Out Tongue Winking EyeSunglasses
Можеше да е много зле положението Wink
Скрит текст:

# 527
# 528
# 529
Харесва ми Ханде.Притеснвах се, че Инан може да избухне.
Ясно, че сакото ще избоде очите на някои хора, но на мен ми харесва как изпъкава колието. А и бюста е разкошен. Simple Smile

# 530
Преди/ Сега

# 531
Ханде Ерчел от днешната фотосесия за марката Pomellato, на която е глобален посланик на марката.
С екипа на марката TomFord.

https://x.com/allaboutercel/status/1936120808558014638?t=SjQVL2_ … lAEXxwbFvZ_g&s=19

# 532
  • Плевен / София
Харесва ми Ханде.Притеснвах се, че Инан може да избухне.
Ясно, че сакото ще избоде очите на някои хора, но на мен ми харесва как изпъкава колието. А и бюста е разкошен. Simple Smile

Според мен това е целта. Рекламата е на бижута…

# 533
# 534
Колието е много красиво и сигурно много скъпо.. пет- шестцифрена сума 🫣

# 535
# 536
Дисни са качили откъс от сериала.

https://x.com/DisneyPlusTR/status/1936081382632988692?t=hZtCVBfM … d7En4n-xpWTA&s=19

На Баръш и танците не му се отдават. 🤣

Още от Гюнеш

# 537
# 538
# 539

Ауу на Миси любимата визия с каскет. Heart EyesJoy

Вера, работи се по превода на сериала. Правим го няколко момичета от темата, през свободното си време, което не е особено много. Joy Съвсем скоро ще пуснем първа серия.
Много благодаря!! Знам ,  че сте страхотни на преводи и ще ви коства много труд ,затова още веднъж ви благодаря!!

Общи условия

Активация на акаунт