Професионални серии за коса - Тема 166

• 36 009
  • 466
  •   1
Отговори
# 390
Парлукс най леката версия

# 391
  • Пловдив
И моето предложение е за Парлукс.
Ако обаче косата е тънка и се суши лесно и бързо, може и по-евтин вариант. Моята е гъста и дебела и само Парлукс се справя с нея.

# 392
  • София
Благодаря ви за отговорите!🌸
Загледах се и в D-ION  ULTRAJET 1800 HAIR DRYER от Златна рибка,някой има ли го да сподели мнение?

# 393
parlux е на много добра цена в makeup .

# 394
  • София
parlux е на много добра цена в makeup .
Бихте ли препоръчали модел?

# 395
  • Бургас
Правилно ли разбирам за двойния протокол - първо измивам с хидратиращ шампоан, слагам хидратираща маска след това слагам хидратиращ балсам и изплаквам. Веднага започвам отново измивам с протеиновнов шампоан, слагам протеинова маска приключвам с протеинов балсам. Струва ми се, че това би било прекалено за моята тънка, пухеста коса, но може би ще пробвам. А това защо се прави? Какви са ползите за косата от тези протоколи?

# 396
  • Пловдив
Аз също търся препоръки за Parlux. Моят е на 10 години и не съм се интересувала от новите модели. Гледам в makeup има различни - някой има ли наблюдения? Трябва ми мощен, за сушене на дълга, гъста и дебела коса.

# 397
  • виртуално
Благодаря за информацията, от доста време се чудех на Parlux, но цената откровенно ме спираше.
Поръчах този https://makeup.bg/product/772888/
Чудех се и на Digitalyon , но мисля че ще ми е по-мощен отколкото ми трябва.
Иначе цените са чудесни, но от всичко има само по 1 бр

# 398
  • Варна
Правилно ли разбирам за двойния протокол - първо измивам с хидратиращ шампоан, слагам хидратираща маска след това слагам хидратиращ балсам и изплаквам. Веднага започвам отново измивам с протеиновнов шампоан, слагам протеинова маска приключвам с протеинов балсам. Струва ми се, че това би било прекалено за моята тънка, пухеста коса, но може би ще пробвам. А това защо се прави? Какви са ползите за косата от тези протоколи?

Двойният протокол по принцип има за цел да даде на косата едновременно и протеин и хидратация с цел да се пази баланса. Това е малко бустнат вариант на предшампоан терапиите. Дали ще се ползва протеин или хидратация в първата част зависи от това след кое косата изглежда по-добре. Моята например е риса на ниво 10 и след чисто хидратиращ протокол приличам на прецъфтяло глухарче Grinning. Затова хидратирам в първата част на протокола, а втората ми е протеин до балансирана.
 Ако споделите снимка на наличности ще направим  няколко протокола - миля, че за всички ще е полезно.

Candy_girl тия ампули не са бонд, а по скоро plex. Хубава защита дават при боядисване. От тях можеш да капнеш във всяка маска и ще я обогати доста.

Последна редакция: ср, 10 сеп 2025, 20:29 от prinzesata

# 399
  • Бургас
prinzesata, благодаря за разсяснението, ще се постарая довечера да снимам каквото имам и да покажа.

# 400
За сешоар мога да похваля laifen, има и приставки за сушене с четка(тясната приставка), може и отделно да се вземе. Единия модел май си го има в комплекта. Лек е, мощен, има една много готина функция, цикличен мод, при който на две секунди сменя от топла на студена струя, така косата не се изтощава. Моята коса я изсуши за 5 минути от мокро до напълно сухо. С дайсън - 7 мин и нещо засичах и то непълно сушене.

# 401
А това е другият за който съм се интересувала. Някакъв влогър в тубата работеше с него. Малко ми е като dupe на Дайсън, но имаше много положителни отзив в нета и бях видяла, че нотино го предлагат.
Там как стои въпроса с гаранцията, някой има ли опит

# 402
Ми има си гаранция ама не помня колко, аз не държа на тези работи. Не съм хвърлила кутията, де.
Бих казала, че като сушене е по-добър от дайсън😀
На дайсън само приставките за оформяне са различното и то на моята коса пак е горящо независимо колко и каква термозащита, че и не стои нищо оформено до половин час.
Температурния контрол на лайфен е по-добър.
Но аз избрах лайфен, също и заради цената пък и аз не оформям косата със сешоар (по-натам ще си поръчам приставката и ще пробвам, но досега не е било моето), зависи какво точно търсиш.
Иначе е лек. Изглежда стилен и в същото време минималистичен.
Дифузера не съм го пробвала, но аз съм с права коса.
Да допълня в нотино го бях взела заедно с една blow out четка на mermade и имаше някакъв код отстъпка в момента та над 100 лв падна надолу цената (общо знам, че излязоха около 400 и нещо)

# 403
Аз имам две такива ампули, а дори не помня кога и защо съм ги взимала 🫣
Моля те кажи как се ползват като плекс при боядисване, да ги занеса в салона на следващото?
Благодаря 🌷
Candy_girl тия ампули не са бонд, а по скоро plex. Хубава защита дават при боядисване. От тях можеш да капнеш във всяка маска и ще я обогати доста.

# 404
Здравейте. Колебая се между серията за подхранване с арган и новата бляскава серия на Олиосета. Косата ми е гъста, суха, не третирана, склонна към накъсване, заплитане и фриз. Ползвам само сешоар. Чудя се също и за крема им всичко в едно или термозащитата за влажно време пак на същата марка.
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт