Професионални серии за коса - Тема 166

• 37 201
  • 484
  •   2
Отговори
# 225
Здравейте,  поръчах шампоан от make up bg с много добро намаление. https://makeup.bg/product/810129/

Но започнах да се замислям дали са истински нещата след като попрочетох онлайн. Как са с шампоаните, какъв ви е опита?

# 226
Сайта продава оргинални стоки.Пазарувала съм много пъти,както козметика,така и парфюми А и цената не ми се вижда много ниска.

# 227
Зависи, аз съм намирала доста неща по-евтино в мейкъп.
Не съм имала проблеми със сайта нито с качеството досег.

# 228
Благодаря, ще си запазя поръчката тогава. Е, да.. не е евтин, но този шампоан е към 56лв, така че доста добро намаление има.

# 229
Аз много се чудя все още на серума на oright за растеж, ако знам, че действа, ще прежаля тия пари. Ама как да разбера😀 четох по едно време мнения тук, но сякаш не бяха достатъчно, май 1-2 срещнах.
Чат джи пи ти пък ми изкарва разни суми и милилитри, които тук ги няма, а не намирам и откъде да се поръча (100 мл за горе долу цената, която е в Бг за 50 мл……)

# 230
Аз го получих днес. Ще го слагам всяка вечер, пък да видим.
Едно време когато бях с пикси прическа, 2-ри номер, и реших, че искам коса, ползвах Керастаз Екстеншънист. Имаше страхотен ефект.
Ама сега проблемът е косопад след раждане. Предния път в същата ситуация ползвах 4 серума и резултатът беше бретон от бебешка нова коса 😂
Някъде бях чела, че в такива ситуации най-добре е терапии в салон - прп или мезотерапия. Та и на това се чудя ама не знам дали ще издържа толкова много боцкания по главата..

# 231
Косопад нямам за момента, аз и за това и ще изчакам след раждането да видим
Повече ме интересува растеж😁
Ама истински.
Постигала съм го само с един комплект за коса, но избягвам да ползвам дълго един и същи продукт, понякога правя една чувствителност и за това сменям.
Като цяло и не ми се дават толкова пари, де,
Ама ако работи наистина ще ми се откъснат все някак от сърцето.

# 232
  • София
Момичета, имам въпрос, който не ми дава мира Disappointed Relieved
Бях ви споделила, че всеобщият любимец на Juoico Moisture Recovery се отразява ужасно на косата ми. Сега ползвах един друг продукт, който според скромните ми познания, е много сходен - маската на Paul Mitchell Bond Rx Treatment. Бях я купила преди време и не я харесах, но сега реших пак да й дам шанс. Е, ефектът след нея е точно като след Джойкото - суха, сплескана и ужасна коса. Все едно съм се измила с Па-па, Кря-кря или как там бяха тези евтините детски шампоанчета..
Според вас, каква е причината? Признавам, че така и не разбрах нищо за нуждите на косата от хидратация, протеин и т.н. Ако се намери добра душа сред вас, която да ми разясни, ще съм много благодарна Simple Smile
Косата ми е руса на ниво 11, като боядисвам само корени веднъж месечно само с боя (силно изсветляваща с 9 %). Суха е, но не цъфти, а дължината е някъде до ключиците. Нещо такова, но без бретончето.

TNX Two Hearts

# 233
Някой може ли да помогне с Тоника с кофеин на o’right? Как точно трябва да се използва? В сайта на Златка рибка няма описание…
Аз го ползвах всеки ден. Пръсках си всяка сутрин.

# 234
Шоколадка,дори и лаик би различил сериите на Джойко и ПМ.
Едната е хидратация,а другата възстановяваща.
Според мен си изгубила баланса и миеш с каквото ти падне.
ДПШ ползвала ли си скоро? В тази връзка, Па-па, Кря-кря и сие измиват доста добре и не оставят косата сплескана...

Имам усещане,че косата ти е прехидратирана.
Измий с ДПШ и нанеси маската на ПМ.Постой 20мин, с нея.После финиши и изсуши.Нека сешоарът ти да е на средна температура,не най-високата.
Сподели резултата,ако решиш да пробваш

# 235
  • София
Шоколадка,дори и лаик би различил сериите на Джойко и ПМ.
Едната е хидратация,а другата възстановяваща.
Според мен си изгубила баланса и миеш с каквото ти падне.
ДПШ ползвала ли си скоро? В тази връзка, Па-па, Кря-кря и сие измиват доста добре и не оставят косата сплескана...

Имам усещане,че косата ти е прехидратирана.
Измий с ДПШ и нанеси маската на ПМ.Постой 20мин, с нея.После финиши и изсуши.Нека сешоарът ти да е на средна температура,не най-високата.
Сподели резултата,ако решиш да пробваш
Благодаря много за отговора! Two HeartsТочно тъй си е - лаик съм отвсякъде и, както казах и преди, не различавам хидратация и протеин и наистина ползвам каквото ми падне (или каквото ми препоръчат по-скоро). С шампоаните много внимавам, защото имам чувствителен скалп и себорея и съответно повечето ми влияят доста зле.
ДПШ не съм ползвала скоро, но и не слагам никакви стилизиращи продукти (ползвам единствено млякото на Давинес OI All In One Milk и бувално капка олио за коса - Paul Mitchell или Chi в момента) . Лятото дори не я суша със сешоар. Косата ми е права и честно казано си стои послушно и подредено без да я тормозя излишно.. А и в жегите през 99 % от времето съм с вързана коса.
Ще опитам обезателно и ще пиша после.
Забелязала съм, че маски, предназначени за боядисана коса ми се отразяват най-добре. Като видя протеин или кератин на опаковката, директно оставям Joy
Ти какво би ми препоръчала? (В момента "въртя" маските Tsubaki и Fino, една на Collistar за боядисана коса и една на Pantene - след последната косата ми е най-ок Simple Smile

# 236
Не е нужно да ползваш много стилизанти за да ти се натовари косата.Прах,варовик...дори наслагването на млякото и олиото я утежнява с времето.Ако се ползват леки шампоани,няма какво да почисти тези наслагвания.
Tsubaki и Fino не са за нашите коси,поне по мое мнение.Ползвай ги,но не на поредни миенета.Пантен си е чист силикон...Не се учудвам че косата ти е суха и сплескана
Както казах,измий с ДПШ и нанеси хубава професионална маска,Джойко,ПМ или каквато имаш,да видим какъв ще е резултатът.Възможно е да не е прехидратирана,а просто утежнена

# 237
Може ли да ми препоръчате продукти за косопад. Шампоан, ампули, тоник и др. Приемам всякакви предложения стига да са изпитани. Пробвах серума с кофейн на oright но не видях резултат.

# 238
  • на последния етаж
Ползвали ли сте шампоаните/балсамите на Muran? Гледам серията за къдрава коса и тази за хидратация. Впечатления имате ли?

# 239
В тик-ток напоследък ми излиза ,че Olaplex 3 се ползва на коса измита със шампоан , защото ако има други проукти  не можел да действа напълно , как го ползвате Вие?

Общи условия

Активация на акаунт