Професионални серии за коса - Тема 166

• 36 358
  • 467
  •   1
Отговори
# 270

Здравейте! Някой да е ползвал това дуо на Blowout професора?

# 271
Не съм, но имам интерес към продуктите му. Освен с превозвач, как могат да се купят в България, доставят ли?

# 272
Ланза в нотино на чудесни цени.

https://www.notino.bg/lanza/

# 273
Здравейте прекрасни hair гуру-та. Hug
Имам отчаяна нужда от помощ и малко просветление по темата с косите, понеже от невежество си с Absolute Repair серията на Loreal ми опада зверски косата за двата месеца използване на продуктите. Буквално ми падат кичури при всяко къпане, сушене и опит за стилизиране.SobSob
С тънка коса съм, по принцип къдрава, но нямам толкова време за поддръжка на къдриците.. Animal See No Evil
Проблемен скалп + мазни корени + сухи краища... прелест.Sob
Смятам тези дни да скъся драстично косата, но търся съвет и насоки с какво да пробвам, за да спася и малкото останало на главата си.

С благодарност и сълзи на очите,
Роси. Simple Smile

# 274
  • София
Имам една питанка към дамите, които се боядисват с Oway
Косата ми е на ниво 10 и реших да я направя по- натурален цвят, че ми омръзна така изпрана да ходя. Взех си 7.3 с най- ниският оксидант 2,7 май беше . Намазах миналата събота, но понеже е много изсветлена и доста бързо се “изпира”. Ако я намажа днес още веднъж дали ще й дойде в повече? Целта ми е да се понатрупа пигмент по дължините.

Аз съм идентичен случай с твоя ( Oway 10-ка, боядисвам само корен ) От няколко месеца  искам да вкарам малко цвят в тези избелели дължини, но знам че трудно ще се задържи нещо. Може ли снимка как се получи при теб? Обмислям същото да направя.
Иначе личното ми мнение по въпроса е, че щом си толкова нисък окислител, няма драма по - честото боядисване.

# 275
Показвам 😊
На мен крайният резултат много ми хареса

Последна редакция: ср, 20 авг 2025, 15:37 от macadamia

# 276
Здравейте прекрасни hair гуру-та. Hug
Имам отчаяна нужда от помощ и малко просветление по темата с косите, понеже от невежество си с Absolute Repair серията на Loreal ми опада зверски косата за двата месеца използване на продуктите. Буквално ми падат кичури при всяко къпане, сушене и опит за стилизиране.SobSob
С тънка коса съм, по принцип къдрава, но нямам толкова време за поддръжка на къдриците.. Animal See No Evil
Проблемен скалп + мазни корени + сухи краища... прелест.Sob
Смятам тези дни да скъся драстично косата, но търся съвет и насоки с какво да пробвам, за да спася и малкото останало на главата си.

С благодарност и сълзи на очите,
Роси. Simple Smile
Точно мислех да си я поръчам ,май по-добре да се въздържа.Четох доста положителни отзиви за нея.

# 277
Добре де, защо решихте , че е от тази серия? Изследвания правили ли сте си, хормоните ви как са, желязото? Това е много драстичен косопад, трудно ми се струва да се дължи на да кажем , неправилно подбрана серия...

# 278
Добре де, защо решихте , че е от тази серия? Изследвания правили ли сте си, хормоните ви как са, желязото? Това е много драстичен косопад, трудно ми се струва да се дължи на да кажем , неправилно подбрана серия...

Почнах да се съмнявам дали при мен продуктът е проблем, защото друго в рутината си не съм променяла в този период, а и сравнително скоро имам пускани изследвания за хормоните и нямаше нищо притеснително. Ще пусна тези дни да видя положението с желязото какво е.
Ако всичко е наред и там - ще бъде явно проба-грешка със следващите продукти, пък дано някога открия своя. Simple Smile

# 279
Ивелинче , да сте боледувала около 6-7 месеца назад ?

# 280
  • на последния етаж
Към момичетата, които се боядисват сами - цапа ли се много банята? Притеснявам се, че плочките и фугите са бели, а боята - кафява. От друга страна, цените в салоните станаха безбожни, та се чудя какво да правя. Sad

# 281
Плочките и санитарията се мият, ама блузките и хавлийките не Wink

# 282
Постилам около себе си найлони докато се боядисвам и не цапам. Върху фугите видях, че отива тъмната ми боя, но тя се отми само с вода. Дори не се наложи да ги търкам.
И аз се боядисвах в салон, но за една безамонячна боя, ми искат 70 Е в салона, в който ходя. Отделно за подстригването 45 Е.

# 283
Аз обикновено слагам стари кърпи около мен, за да не цапам. Случва се от време на време, но лесно се чисти, ако не оставиш да изсъхне.
И аз като Мариголд, просто няма да дам 80е за корени. Купих си ножица наскоро, защото все не съм доволна от подстрижката, за което ме таксуват по 100е. Като съм недоволна, поне сама да съм си го направила 😀

# 284
От къде си купихте ножица ? Аз незнам каква да избера , мъжа ми ме подстригва .

Общи условия

Активация на акаунт